Dailymation Kanal Satışları Serbest mi ?

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dailymation gelırlı kanal satışları serbest mı bıde neye gore belırlıyoruz kanal degerını tecrubesı olanlar bakabılırmı konuya kategori eklenırse sevınırım.

siz normal satış konusu tarzında açın modlar gerekli düzenlemeleri yapacaktır

serbest tabi niye yasak olsunki forumda dm konusu oldunua göre satısıda serbest olması lazım kanal fiyatıda youtubedeki gibi olur muhtemelen kanal içindeki para + 35-40 günlük geliri

bence dailiy için en az 2 aylık gelirine satabilirsin atarı yok kokarı yok ama biraz önce daily bir kanalım kapandı hemde açtıktan 2 saat sonra 4 video varı 50 izlenim almıştı 2 saatte bu daily için müthiş rakam kanal banlandı vevo videosu olabilirdi attıklarım vevo atmayın dailye

bence dailiy için en az 2 aylık gelirine satabilirsin atarı yok kokarı yok ama biraz önce daily bir kanalım kapandı hemde açtıktan 2 saat sonra 4 video varı 50 izlenim almıştı 2 saatte bu daily için müthiş rakam kanal banlandı vevo videosu olabilirdi attıklarım vevo atmayın dailye
hocam gıdıp vevo spamlarsanız tabı kapatırlar spam bı adabı var yanı :D

Şuan kimse net bir bilgiye sahip olmadığı için Dailymation da değerlendirme yapmak istemiyor.

Aslında boşdurmaktansa Dailymation denemek lazım.

Hatta ve hatta foruma DM den nasil para kazanılır neler yapilir gibi düşünceleride paylaşilsa iyi olur herkesın adsensesi banlandı
networklerden tekmeler yendi
belki bir süre bu boyle devam edecek
hiç yoktan boş duracagıma ve boş duracagimiza bu boş vakitte dm ye vererek 3-5 bişey kazanalım.

daily den bir arkadaş geçen ay 22 milyar kazanmıs Web_Scripti konferansta söylemişti

daily den bir arkadaş geçen ay 22 milyar kazanmıs Web_Scripti konferansta söylemişti
kafası olan kazanır kardesım kazanc paylasım yasak ama kurgu calısma stılı cok onemli o butce hıcbırsey degıl kanallarda vıdeo bırıktıkce cok ıyı kazanc saglayabılıyorsun dostum 1 video 0.30 dolar verse 100 200 300 vıdeo hesapla işte 1 tane kanalıda yok o kısılerın yanı daıly zaman gerektırıyor emek vermeden kazanamazsın malesef bu sektorde kanal bas yat devri bitti malesef.

sayın forum admınlerı kanal satmayı dusunuyorumda kısa zaman ıcınde bu krıterler yt aynımı olucak onu belırleyebılırmıyız ona gore acalım konularımızı ?

sayın forum admınlerı kanal satmayı dusunuyorumda kısa zaman ıcınde bu krıterler yt aynımı olucak onu belırleyebılırmıyız ona gore acalım konularımızı ?

hocam saatığın bir örnek kanalın kazanç resimlerini vs öm olarak atabilirmisin ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Arkadaşlar videoları yükledim izlenim geliyor ancak test ettiğimde videoalrda reklam çıkmıyor. Kanalım kısmında partnersiniz yazıyor. Reklamların çıkması için yapmam gerekn işlem varmı ? Kanalı açalı 2 saat falan oldu.

Son düzenleme:
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Arkadaşlar videoları yükledim izlenim geliyor ancak test ettiğimde videoalrda reklam çıkmıyor. Kanalım kısmında partnersiniz yazıyor. Reklamların çıkması için yapmam gerekn işlem varmı ? Kanalı açalı 2 saat falan oldu.
hocam yt daily aynı degıl reklam algoritması farklı o yuzden gelırler dusuk daily de zate herkeze reklam vermıyor cookıes cerezlere gore reklam verıyor kısılere eger sen mesela alısverıs sıtesıne gırdıysen adam alsıverıs reklamı verıyorsa sana cıkar yoksa cıkmaz olay o ıste

hocam yt daily aynı degıl reklam algoritması farklı o yuzden gelırler dusuk daily de zate herkeze reklam vermıyor cookıes cerezlere gore reklam verıyor kısılere eger sen mesela alısverıs sıtesıne gırdıysen adam alsıverıs reklamı verıyorsa sana cıkar yoksa cıkmaz olay o ıste
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Hocam başka birinin videosuna girdim padişah reklamı çıktı. Benim Kanalın para kazanması etkin. Yani benim hiçbir işlem yapmama gerek yok öyle değilmi ?

Son düzenleme:
Hocam başka birinin videosuna girdim padişah reklamı çıktı. Benim Kanalın para kazanması etkin. Yani benim hiçbir işlem yapmama gerek yok öyle değilmi ?

evet en guzelıde bu zaten para kazanma ac bırak akışına bunu sevıyorum ıste yt de gır tek tek para kazanma ac cok resmı bu adamlar gel resmen at vıdeo para kazan dıyorlar daha napsınlar adamlar rendersız vıdeo atıp kazanıyorsun bak daılymatıon zaten en cok kullanan kısıler yerlı dızı sıtelerıne sahıp olan kısılerımız bak hemen bulayım sıze
KVP 264 1 - Dailymotion video
KVP 264 2 - Dailymotion video
KVP 264 3 - Dailymotion video
goruyormusunuz adam sıteye embed yerlestırmıs kv uzerınden para kazanıyor sız bu adamlar gıbı 1 mılyon tane yontem vardemek ıstedıgım botla olmaz artık bu ısler sen nasıl bot kullanıyorsan daılymatıon gıbı bır sıtenınde bu botları tespıt eden botları var adamlar spam yapın dıyorda botla yapılan spamla manuel ınsan zeka atılan ıcerık bır tutulmaz uzun lafın kısası daılymatıon reklam karsılıgı para vermesı cok komık rakamlar ama yt calısıyoruz o parayıda alamıyoruz yanı bu adamlar hıc degılse oduyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri