Merhaba arkadaşlar dailymation gelırlı kanal satışları serbest mı bıde neye gore belırlıyoruz kanal degerını tecrubesı olanlar bakabılırmı konuya kategori eklenırse sevınırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam gıdıp vevo spamlarsanız tabı kapatırlar spam bı adabı var yanıbence dailiy için en az 2 aylık gelirine satabilirsin atarı yok kokarı yok ama biraz önce daily bir kanalım kapandı hemde açtıktan 2 saat sonra 4 video varı 50 izlenim almıştı 2 saatte bu daily için müthiş rakam kanal banlandı vevo videosu olabilirdi attıklarım vevo atmayın dailye
hocam bende 5 tane cızgı var kapatılmadı hıc bırısı 1 tane bıle kapanmadı toplam 25 30 kanalım var daılyde hepsıne hergun vıdeo atıyorumçizgi filmde kapatiyorlar..
kafası olan kazanır kardesım kazanc paylasım yasak ama kurgu calısma stılı cok onemli o butce hıcbırsey degıl kanallarda vıdeo bırıktıkce cok ıyı kazanc saglayabılıyorsun dostum 1 video 0.30 dolar verse 100 200 300 vıdeo hesapla işte 1 tane kanalıda yok o kısılerın yanı daıly zaman gerektırıyor emek vermeden kazanamazsın malesef bu sektorde kanal bas yat devri bitti malesef.daily den bir arkadaş geçen ay 22 milyar kazanmıs Web_Scripti konferansta söylemişti
sayın forum admınlerı kanal satmayı dusunuyorumda kısa zaman ıcınde bu krıterler yt aynımı olucak onu belırleyebılırmıyız ona gore acalım konularımızı ?
Dusunuyorum hocam gecen bır konuda paylasmıstım daha kanal satmadım satmayı dusunuyorum.hocam saatığın bir örnek kanalın kazanç resimlerini vs öm olarak atabilirmisin ?
hocam bende 5 tane cızgı var kapatılmadı hıc bırısı 1 tane bıle kapanmadı toplam 25 30 kanalım var daılyde hepsıne hergun vıdeo atıyorum
hocam herkez nası updown yapıyorsa bende oyle yapıyorum farkı yok yanı2 saat engelini nasıl aşıyosun kardeşim?
hocam yt daily aynı degıl reklam algoritması farklı o yuzden gelırler dusuk daily de zate herkeze reklam vermıyor cookıes cerezlere gore reklam verıyor kısılere eger sen mesela alısverıs sıtesıne gırdıysen adam alsıverıs reklamı verıyorsa sana cıkar yoksa cıkmaz olay o ıste[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Arkadaşlar videoları yükledim izlenim geliyor ancak test ettiğimde videoalrda reklam çıkmıyor. Kanalım kısmında partnersiniz yazıyor. Reklamların çıkması için yapmam gerekn işlem varmı ? Kanalı açalı 2 saat falan oldu.
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] Hocam başka birinin videosuna girdim padişah reklamı çıktı. Benim Kanalın para kazanması etkin. Yani benim hiçbir işlem yapmama gerek yok öyle değilmi ?hocam yt daily aynı degıl reklam algoritması farklı o yuzden gelırler dusuk daily de zate herkeze reklam vermıyor cookıes cerezlere gore reklam verıyor kısılere eger sen mesela alısverıs sıtesıne gırdıysen adam alsıverıs reklamı verıyorsa sana cıkar yoksa cıkmaz olay o ıste
Hocam başka birinin videosuna girdim padişah reklamı çıktı. Benim Kanalın para kazanması etkin. Yani benim hiçbir işlem yapmama gerek yok öyle değilmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.