Dailymotion 0 çeken kanal sorunu

• Kullanıcı Efsane 66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Bende de vardı eski kanal video attım 2k falan izlendi reklamda çıkıyor ama 0 gelir saldım uğraşılmaz :D

ödeme almış bi kanal,sadece yeni ödemelerini almanız açısından faydalı olabilir.eski,ödeme almış kanallarda hiçbi sorun yok diye düşünüp boşa eski kanalları karıştırmayın yani :D yeni kanallarda izlensede para vermiyor yada 100usdye yaklaşınca şak diya kapatıyorlar kanalı.kanal eskiyse aldıgınız para yine yerlerde ama olurda 100 usdyi tamamlarsanız,o parayı alma ihtimaliniz daha yüksek sadece.

aaaah ah.ne güzeldi ben dmden ilk ödeme aldıgım dönemlerde.kar payımız % 65di sonra 35e düştü sonra 10a düştü şimdi 5 zaten.%60 kar payı azaldı,bu haliyle ugraştıgına degmiyor...

dailymotion ve youtube harici izlenimle kazanç sağlayabileceğimiz alternatif siteler var mı? asıl bunu düşünüp buna yoğunlaşmak lazım

Bu konuda kafalar baya karışık.
Eski bir kanal 40$ oldu, ona banka ekledim.
Tabi onun ödeme alması en az 1-1,5 sene sürer bakalım ona para yollanacak mı?
:)

Bu konuda kafalar baya karışık.
Eski bir kanal 40$ oldu, ona banka ekledim.
Tabi onun ödeme alması en az 1-1,5 sene sürer bakalım ona para yollanacak mı?
:)

her konuda farklı tecrübeler olabiliyor hocam tabiki.kendi adıma konuşayım,bence alamazsın o parayı :D benim bu şekilde onlarca kanalım var.ödeme zamanı gelince ya kapandılar,yada hiçbi sorun olmadıgı halde parayı vermediler.

ama,bu kanal daha önce ödeme aldıysa o zaman sorun yaşamadım....

her konuda farklı tecrübeler olabiliyor hocam tabiki.kendi adıma konuşayım,bence alamazsın o parayı :D benim bu şekilde onlarca kanalım var.ödeme zamanı gelince ya kapandılar,yada hiçbi sorun olmadıgı halde parayı vermediler.

ama,bu kanal daha önce ödeme aldıysa o zaman sorun yaşamadım....

Icerikle de alakali sanirim , 2 sene once video yukleyip unuttugum kanala odeme yontemi ekledim , odeme geldi.

[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] sana cevap vermediğim konu ne ki söylede bende bileyim belki arada kaçmıştır sonuçta 7/24 burada değilim

Hocam yanlış anladın :) sana atmadım pm konuyu açan arkadaşa atmıştım cevap dahi atmadı onu belirttim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri