DailyMotion 03.03.2016 kanal kapanmaları hk.

• Kullanıcı engineerysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

engineerysn

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar an itibari ile 3 adet dailymotion kanalım kapandı. 2 tanesi spam kanaldı ancak 1 tanesi özgün kanalımdı. Özgün kanalım için mail attım bakalım cevap ne olacak.

Başka kanalı kapananlar var mı ?

benimde kanalım gitti. hocam hitleap ve benzeri trafik hit siteleri kullanıyormuydunuz?

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:57 ----------

A7gbBq.jpg

1vr3Vb.png

çok insanın kanalı gitti muhtemelen te kullanannları gitti ama daily de te kullanmadan para kazanılmaz neyse herkeze geçmiş olsun

Hitleap kullanarak para kazanacağınızı zannedip kanal kapanmasna şaşırıyorsanız çok fazla iyimsersiniz:)

edit... ben editledim sende editle [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

Son düzenleme:
Kapananların %100 o sebepten gitmiştir. Çünkü spam çalısarak 1 tane kapandıgını görmedim yakınlardan

Millet DM yi çocuk oyuncağı, herşey serbest zannediyor, trafik politikası youtube'da nasılsa DM de de aynı, DoubleClick Ad Exchange reklamlarının gösterildiği bir site zaten google politikalarına uymak zorunda en azından trafik kalitesi açısından.

ciddi ciddi hit mi kastınız kanallara ya :D yahu reklamlar google'ın reklamları google uyarmayacak mı bak böyle hitler geliyor dikkat et diye. koyun işte youtube'da nasıl organik hit alınıyorsa daily'de de aynı şekilde. kazanırsınız yani ama reklam çıkarsa...

Millet DM yi çocuk oyuncağı, herşey serbest zannediyor, trafik politikası youtube'da nasılsa DM de de aynı, DoubleClick Ad Exchange reklamlarının gösterildiği bir site zaten google politikalarına uymak zorunda en azından trafik kalitesi açısından.

Sonuc olarak 2 3 senede youtube nasıl bitirdilerse 1 sene sürmeden daily bitecek

Dailymotionda bugune kadar 5 kanalım kapandı oda ısrarla malum bir haber programı var Naked news die o içerikten 5 kanalda bu içerikten gitti
1 tanede kanal sattım arkadaşa satmadan önce e-mail deiştirdik içinde 600 dolar vardı ödeme bilgisi yok diye banladılar onun dısında hiç kapanmadı şimdi kontrol ettim gene kapanmamış muhtemelen çok abandınız o 2 kanala ama özgün için bişey diyemem baktılar aynı IP bunuda aradan çıkartalım dediler

kanallar geri dönmüş beyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri