[DailyMotion] 2 Mayıs Gelemeden Yaptırımlar başladı

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Selamlar Bol kazançlar.
2 mayısa çok bir zaman kaldı dün haberi gelen 2 mayıs güncellemesini sanırım ben 1 haftadır yaşıyorum..

Özellikle Geçen çarşamba günündn bugüne Sıfır bandına çekilen kanal sayım 5 oldu. bu kanalların 4 ünde özel bir nokta vardı 2 yılı doldurmus 2 yıldır açık olan kanallardı. Bugün sonlandırılan 2 kanaldan 1 tanesi ise henüz yeni bir kanaldı sanırım bundan sonraki yaptırımları bu olucak..

Dm'ye bir ay önce başladım. Benim kanallarımda hep sıfır. Daha önceden de bu olay oluyormuş..

ne çok uzattınız abi bu sıfır çeken günleri eskiden de 6 7 gün sıfır çekiyordu bi anda güncelliyordu ödeme yapılacağı zaman sıfır çeker sonradan güncellenir panik yapmayın abi bu kadar

eski kanallara sınırsız video hakkı gelse de elimdeki 1100 kanal değerlense:) yada komple silsin de kurtarsın beni
örnek kanalımda 124 video var ve hepsi film partlara ayrılmış halde ama 2 senede izlenim 1k sadece ya filtrelemeye girdi çıkmıyor yada attığımız filmler dandik

Alakası yok.0 çekme muhabbeti senelerdir var zaten.Sadece biraz daha sıklaştı sayenizde Burası da çop olacak yt gibi :)

[MENTION=13613]hayırlısı be gülüm[/MENTION] önceden ödeme zamanı 6 7 güne kadar 0 çekiyordu yani güncellemiyordu kazançlar ben bunu söyledim dün güncellendi nisan kazançları kaldığı yerden burda manuel spam vs tarzı 0 çekmede bahsetmedim 6 7 günluk 0 çekmeyi herkez manuel spam olayına döndürmeye başlamaya çalıştıtılar ondan bu açıklamayı yaptım

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Alakası yok.0 çekme muhabbeti senelerdir var zaten.Sadece biraz daha sıklaştı sayenizde Burası da çop olacak yt gibi :)

normal değilmi hocam çöp olması yt havasına girdi herkez botla bir dünya kanal bastı ama dm de izlenim çok zor o yüzden kategoriyi bulucam güncellicen hergün hit oturuna kadar 5 sağlam kanal yapıcan onlarla uğraşıcak mesela veya en fazla 10 tane yt değil çünki dailymotion izlenim çok zor bota bağla kanalı yt deki kanalı çek dm de o çektiğin kanal zaten çöp :) bunu anlamadı arkadaşlar anlamakta istemiyor inadına devam ediyorlar ;)

Son düzenleme:
selamlar.

Sizin dediğiniz olayla benim yaşadığım olay çok farklı. Siz 5-6 gundur gelmeyen güncellemeler olarak düşünüyorsunuz. Sıfıra çekme olayı çok farklı kanalınız sıfıra çekildikten sonra artık hiç bir şekilde para kazanamıyorsunuz benim konuda bahettiğim bu ve öyle çok çok eski bir tarihi y0k 1 ay bilemedin 2 aydır bu yaptırıma başladılar. Bunu benden başka yaşayanlarda var ben biliyorum hepsiyle görüşüyoruz konuşuyoruz sandıgınız yada aklınıza gelen bir istatistik guncellemesi değil..

2 mayıs ın yaptırımlarından biri olucak.. Bu konu ve mağduru her geçen gün artıcak.

1- Dailymotion B.....k olmaz
2- Dailymotionda spam işlemez. YT nin en kaliteli spammerleri gelse tam eforla çalıssa yt de 1 günde kazandıgını dailyde 1 ayda kazanamaz
3- Hiç bir özgün video sahibi YT ye kızıp DY ye geçmez. hem dy çalışır hem YT
4- Daily Kendisi 1-2 işe kalkıştı 1 canlı yayın 2 yt nin büyük mnc lerine çağrı yaptı başta biraz işledi ama sonucda dailyden kazanmıycagını görunce pek oraalı olmadılar. Daily artık kendisinin ayakta tutan bölümün diziler oldugunu iyi biliyor. 2 mayıs sözleşmesindede bize bunu duyuruyor hak sahiplerine mesaj veriyor ben yapıyorum siliyorum uyarıyorum banlıyorum iş benden çıktı mesajı
5- Bütün bu 4 madde aslında tek bir maddenin kalkmasıyla çürür Seri yükleme. Seri yukleme olursa Daily b...k olur..

Son düzenleme:
benim bir kanalım 0 çekmiş sadece. sebebini anlayamadım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri