Dailymotion Analytics Yorumları

• Kullanıcı ssnrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

ssnrr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoseyred.com
Arkadaşlar Dailymotion Analytics hakkındaki tüm yorumları burdan yapalım diğer konu sadece güncellemede kullanılsın.

13 gün 0 hala güncellemedi :confused:

Günlerdir benimde sıfır bi kanal yaptım denemelik bir haftadır hiç bişey yazmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben aslında güncellenmemesinden yanayım bildiğiniz gibi daily güncelleme yapmadığı dönemlerde ödemelerle ilgileniyo şuan nisan ödemeleriyle uğraşıyo olabilirler

ben aslında güncellenmemesinden yanayım bildiğiniz gibi daily güncelleme yapmadığı dönemlerde ödemelerle ilgileniyo şuan nisan ödemeleriyle uğraşıyo olabilirler

mart odemelerini bile tamamlamadılar nisan ayı ile ugrastıklarını sanmam. mart kazanclarını almayanlar oldugu icin olabilir

İstatikle ilgili mailime gelen cevap
Merhaba,
Raporunuz için teşekkürler, şu anda bu davranış üzerinde çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede düzeltmeyi umuyoruz. Düzeltmenin sitemize dağıtılmasından birkaç gün sürebileceğini unutmayın. Bu davranışın geçici olduğunu ve videolarınızın hala doğru bir şekilde para kazanılmakta ve izlendiğinden emin olun.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

hocam benimde umudum o yönde ama kesinleşmedi bu ay bitti ama 2016 haziranda 2 ve 22 sınde iki ödeme almıştık :D haziran ayıda geliyor bir dejavu neden olmasın :)

birde izlenimler ne durumda hocam son 4 gündür çok düşüş var

dm ödeme yaptığı dönemlerde genelde istatistiklerde baya sıkıntı oluyor

dm ödeme yaptığı dönemlerde genelde istatistiklerde baya sıkıntı oluyor

ödeme sonrası 1 hafta içinde güncelleniyor

kesinleşme ve ödeme zamanı uzun süre güncellenmiyordu bu farklı sorun gibi geliyor mayısda kuralları değiştirdiler onunla alakalı bişeyleri değiştiriyorlar sanırım

olabilir, o zaman ben ban yemeyi bekliyorum şahsen :D

Analytics de bi degisiklik yok fakat mayıs kazancına bir miktar eklemisler. sanki 1 gunluk kazanc gibi bisey

ödeme sonrası 1 hafta içinde güncelleniyor

kesinleşme ve ödeme zamanı uzun süre güncellenmiyordu bu farklı sorun gibi geliyor mayısda kuralları değiştirdiler onunla alakalı bişeyleri değiştiriyorlar sanırım

CPM olayı bu ay yarı yarıya düşük..

5,6,7,29,30,31 Yansımamış Durumda Diğer Günler Yansıtılmış Mayıs Ayında

30-31 mayıs 0
1-4 Haziran yine 0.
Herkeste aynımı yoksa kanal sıfıramı çekildi.
Bir türlü eklemiyorlar kazançları kafalarına göre saçma sapan sistem var.
Bizde bekliyoruz.

30-31 mayıs 0
1-4 Haziran yine 0.
Herkeste aynımı yoksa kanal sıfıramı çekildi.
Bir türlü eklemiyorlar kazançları kafalarına göre saçma sapan sistem var.
Bizde bekliyoruz.

ay başı zaten sıfır çekiyor arkadaşım bu ay a özel birşey değil her ay böyle ay sonu 2 3 gün + yeni ay 5 6 gün sıfır çeker dm de sonra güncellenir

ayın 7 sinde cpm de artıs var. insallah bu sekilde devam eder

7 si uçtu bnim cpm x4 oldu

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

daily 8-9 yanısıdı kötü cpmler geri döndü

Cpm normalde 4-5 $ arasındayken son ay 2 $ a düşmüştü.
Bu ay 3$ a yaklaşmış şuanlık. Reklam gösterimi normal düzeyde

haziran ayı kazancları sıfırlanmıs bende. sizde durum nasıl ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri