DailyMotion Bot Anket

Dailymotion Özellikli Bu Botu Alır Mısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    35

Fernando

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malum youtube işleri zorluyor bırakmıyoruz tabikide ama deniyoruz diyelim.
Şu aralar dailymotion için yükleyicim.com botuna dailymotion özelliği gelebilir. Tabi ihtiyaç varsa eklenecek eğer eklenirse kaç kişi botu alır bi ankete katılır mısınız.
.
.
.

Son düzenleme:
Ben [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] a daha önce de söyledım alırım diye ama Proxy olayının sorun oldugunu söylemişti. Daily için de İP olayı problemli bir şekilde Proxy olayına çözum bulunması gereklı ... Çözum olursa illaki bende alırım :)

DM de bota gerek yok, günde yükleyeceğin video sayısı kısıtlı zaten ben gerek duymuyorum

Ben alırım kesinlikle o özelliği bekliyorum.

Dm apisi YT gibi değil. Her 2 saatlik video için yeni ip lazım. Günde 100 kişi 10 kanala video atsa 1000 tane proxy lazım. Maliyeti kurtarabilcekmisiniz.

Dm apisi YT gibi değil. Her 2 saatlik video için yeni ip lazım. Günde 100 kişi 10 kanala video atsa 1000 tane proxy lazım. Maliyeti kurtarabilcekmisiniz.

Bot sahibinin proxy tanimlamasiyla olmaz zaten o iş ... Bir proxy tahmini 3$ giibbi bir şeydir yanılmıyorsam birisi 1 kanal çalışır birisi 100 kanal :) o yüzden kim ne kadar ne yapacaksa kendi karşılanmalı ...

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 22:01 ----------

DM de bota gerek yok, günde yükleyeceğin video sayısı kısıtlı zaten ben gerek duymuyorum

1 Kanalla çalışıp kazanabiliyor san tabiki yeterli hocam ...
Ben deneme yanılma ile her gün 50 kanala yükleme yapıyorum :)
(Hala da içerik bulamadım) :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] 1 kanalla uğraşıp kazanabiliyor musun bir de böyle dene baktın oluyor kanalları çoğaltırsın. Dediğin gibi yaparsan DM'de sadece yerinde sayarsın...

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] 1 kanalla uğraşıp kazanabiliyor musun bir de böyle dene baktın oluyor kanalları çoğaltırsın. Dediğin gibi yaparsan DM'de sadece yerinde sayarsın...

Valla hocam 50 kanalla deli gibi uğraşmanın inan bende meraklısı değilim...
Botuydu kanaliydi proxysisiydi bir dünya sorun ...
Hani senin dediğin o 1 Kanalla uğraşacak pozisyona gelecek içeriği bulsam zaten hiç ugrasmayacagim inan ama 50 Kanala neredeyse 35.000 Civarı video attım kiiiii bu videolar YouTube de neredeyse hemen at izlensin bildiğim içerikler ama DM azından atınca aylarca TİK yok :D çok enteresan bir şeydir :)

Sanırım işi bu sefer fena çözdüm :D
Altyapiyi hazırlıyorum egeer düşündüğüm gibiyse bu iş tamamdır :) Bize 1 kanal bilemedin Max 5 kanal yetecektir 😉

bu mot olayına giriyorsunuz ya işte bu yüzden dm kapatıyor kanallarınızı sonucda bir bilgisayardan 2-3 tane sayfa yapıyorsunuz ee ne oluyor o oturumları bir pc üzerinden acip aynı iple video yükleyince otomatikman hileli para kazanmaya giriyor bunlar hileliktir bulaşmayın derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri