Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir ara kullanmıştım ancak kullanmiyorum şimdiilk soyledıgınızı kullanıyorum ıse yaramıyor ıkıcı dedıgıızı sımdı denıyorum sız buları kullanıyor musunuz?
arkadaşlar forumda ve google da uzun süre aradım bulamadım böyle bir olay var mı yani youtube deki gibi kanaldaki bütün videoları toplu indirme proğramı var mıdır ?
İyi Forumlar.
Videoyap ile dailymotion kanalına ait bütün videoları toplu olarak indirebilirsiniz.
cok bot kullandım bot kullanmak ıstemıyorum cok dılım yandı kendı bılgısayarımdan manuel halledıcem bu saatten sonra herseyı baska tavsıyelerınız varsa mukemmel olur.
hocam dailymotion kanaldaki tüm videoları kendi bilgisayarınıza yada vds e indirebiliyorsunuz videoyap ile, (yeni özellik)bot ile yükleme yapmanıza gerek yokki![]()
video yap ücretli bide ben videoların görüntüsünü küçültüp çevresine çerçeve koyuyorum bu özellik yok video yapta
Arkadaşlar forumun en tepesinde arama çubuğu var.
Burada herhangi bir konuda arama yaparsanız, daha önce forumda o tarz bir konu açılmışsa görebilirsiniz ve oradan devam edersiniz.
Bu şekilde herkes aynı konuda başlık açarsa forumun hali nice olur
![]()
[MENTION=10617]dewadam[/MENTION] Kullanmadım ama ŞURADA Jdownloader adlı programın işe yaradığı yazıyor. İngilizcen varsa inceleyebilirsin.
Arkadaşlar forumun en tepesinde arama çubuğu var.
Burada herhangi bir konuda arama yaparsanız, daha önce forumda o tarz bir konu açılmışsa görebilirsiniz ve oradan devam edersiniz.
Bu şekilde herkes aynı konuda başlık açarsa forumun hali nice olur
![]()
[MENTION=10617]dewadam[/MENTION] Kullanmadım ama ŞURADA Jdownloader adlı programın işe yaradığı yazıyor. İngilizcen varsa inceleyebilirsin.
benı gulmekten oldurdun hocam.bu kadar dıkkatsızlık gormedım hayatımda konuların acılma tarıhlerıne bak bıde usenmeden resım edıtlemıssın
sımdı ben sana olayı anlatıyım sende anlıycaksın ben forumda aradım aktım bu konuyla alakalı 3 adet konu var bunların ıcıne konuyu guncellemek ıcın ıstek yaptım sonra bı kac kez bunu tekrarladım kı herkes bu eskı konulara cvp versın hemde senın dedıgın gıbı yenı bır konu acmayalım dıye yaptım ama sen olayı cok yanlış anlamışsın
![]()
Yok kardeşim ben seni kastetmedimZamanında o konuları açan arkadaşlaraydı benim yazım. Onlar arama yapıp yeni konu açmasaydı, sen de 3 konuda birden arayışa girmezdin
![]()
Bir konuda birden fazla konu açılmayıp tek başlıkta toplansa hem konu dağılmaz hem de sonradan ihtiyacı olan girip okur
jdownloaderı denedınmı kanalı taramıyor baska bı yerde gorursen bana soyle jdownloader ıse yaramıyor malesef
yok mu bir önerisi olan:S
jdownloader denedım ok bu sefer yaptım fakat abı ne bulursa ındırıyor 320 480 640 720 butun pxellerı ındırıyo nasıl tek lınke cekerız ona bakmak lazım
jdownloader indirdim pişman oldum bnde tarayıcı reklam virüsü bulaştı 1 saat onu silmeyle uğraştım. Bir tane buldum onda da tek tek linkleri kopyalaman lazım yoksa indirmiyor:S Toplu indirme yok sanırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.