Dailymotion dizi çalışır mı?

• Kullanıcı greenleaf54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru & Genel Bilgiler
Öyle bir kural duymadım sözleşmede de yok zaten kapanan ödenmez deniyor o kadar,benim ocak-şubatta kapanal kanallar vardı onlar ödenirdi o zaman

Gunluk 120 dk video yukleme ve anlik 60 dk video yuklene siniri olmasi hem iyi hem kotu. Birde youtubedeki gibi asiri kanal kapanmasi olmuyor diyor kullanan arkadaslar. Bir rivayete gorede kapanan kanallarin parasi 6 ay sonra odeniyor deniyor ama kesin bir bilgi degil.
Bence süper bir sistem günlük bu limitler çok iyi yoksa site çöplüğe döner.

kötü olması yhabancı diziler 40 dk falan oluyor genelde. 3 bölüm pek yüklenmiyor çünkü 40 ın küsüratı oluyo. 2 bölüm günlük yüklenebiliyor. o yönden kötü.

dailymotion da aynı ıp den farklı kanallara girmek sorun yasatırmı ?

bilen varmı ?

Daily'de dünya engeli,eşleşen var mı arkadaşlar hiç çalışmadığım için bilmiyorum da ?

Arkadaşlar dailye bir kaç dizi atmıştım kazançlar çok güzel. Tablo aşağıda. Bu adamlar yüksek paraları öder mi acaba

E7Wfq.jpg

hocam dailyde video ortası varmı cevap verirseniz sevinirim

daily dunya engelı fln yok arkadaslar vıdeo ortasıda yok sız sadece para kazanma acıyorsunuz kanalın daıly botları otomatık reklam koyuor ulkelere gore ayrı reklamlar sızın yapıcagınız sadece para kazanma acma dunya engelı yerıne vıdeo sılıyorlar daıly ama o sılınmeden once getırdıgı gelır dashboard yansıyor

daily de dünya engeli yok yazısını görünce kafamızda paralar uçuşuyor demekki herşeyi yükliycez diye ama öyle degil :D mesela ben deneme amaçlı bikaç kanal açtım,yükledigim 10 videodan 8 tanesi kara listede çıkıyor,siliniyor.buda sonuçda bi nevi dünya engeli sayılır bana göre :)

daily de dünya engeli yok yazısını görünce kafamızda paralar uçuşuyor demekki herşeyi yükliycez diye ama öyle degil :D mesela ben deneme amaçlı bikaç kanal açtım,yükledigim 10 videodan 8 tanesi kara listede çıkıyor,siliniyor.buda sonuçda bi nevi dünya engeli sayılır bana göre :)

Hocam spamdan kanal kapanması gibi birşey varmı ? Yani videoyapla 100 video attık diyelim. Çok hızlısın biraz yavaşla aslanım derler mi ? :D

Hocam spamdan kanal kapanması gibi birşey varmı ? Yani videoyapla 100 video attık diyelim. Çok hızlısın biraz yavaşla aslanım derler mi ? :D

aktif olarak dm ye yükleme yapan birisi degilim hocam meraktan 1-2 kanal açtım deneme yapayım diye sadece ama dedigim gibi ne yüklesem engel yiyor :D soruna kişisel cevabım;video yükleme konusunda belirli limitleri var zaten onları aşamıyorsun.

aktif olarak dm ye yükleme yapan birisi degilim hocam meraktan 1-2 kanal açtım deneme yapayım diye sadece ama dedigim gibi ne yüklesem engel yiyor :D soruna kişisel cevabım;video yükleme konusunda belirli limitleri var zaten onları aşamıyorsun.

Peki hocam teşekkür ederim . Genel olarak sorayım madem herkese.

1 kanala 10dk da 100 video atsak ne olur ? Spamdan kapanır mı böyle şeyleri var mı daily nin.

Edit : Konusu varmış zaten oraya sorayım.

100 dolar altına ödeme yapmıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri