daha önce Dailymotion çaliştım ama para kazanamadım bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum ne dersiniz yeniden baslıyımmı tafsiye edermisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep derlerdi dmde hit yok,kendi hitini getirirsen para kazanırsın diye ki dogruymuş1,5 yıl önce yükledigim ve 3-5 kişinin izledigi videoları sosyal medya hesaplarım sayesinde izlettim ve 1 ayda toplamda 15k izlenim geldi ve güzelde para bıraktı çok şükür.web sitesi olur,facebook sayfası filan olur öyle bi hit kaynagın yoksa dm ugraştıgına degmiyor.nasıl bi dizi yüklediysem kimse izlemiyor 1,5 yılda 5 kişi izler mi arkadaş bi diziyi demiştim.meger sorun dizide degil,dmde imiş
![]()
Selamun aleyküm diziyi o dizinin facebook sayfa ve gruplarında mı paylaştınız ?
Dostum [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] diye bir dolandırıcı vardı forumda, kullanıcı adın gereğinden fazla benzemiyor mu kendisiyle? Milyarda bir olucak bir benzerlik söz konusu sanki.
https://www.ytpara.com/10137/hikmetsonmez.html
Sadece isimleri benziyor bu konu daha öncede konuşulmuştu forumda![]()
bana ait fan sayfalarda hocam,içerikle alakalıda degildi sayfalar.geçen yıl adsense kullandıgım siteme hit çekmek için açtıgım sayfalarda yayınladım,millet sevdi demekki.başka bi videoya baktım şimdi o da aynı şekilde.2 ayda 28k hit gelmiş başka bi kanalımada aynı şekilde![]()
Fatih hocam içerıgı nasıl paylasıyorsun face sayfasındamı oynuyor vıdeo yoksa kanala mı yonlendırıyorsun sadece lınk senklındemı yoksa vıdeo gorselı oluyormu saygılar
daha önce Dailymotion çaliştım ama para kazanamadım bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum ne dersiniz yeniden baslıyımmı tafsiye edermisiniz
Dostum [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] diye bir dolandırıcı vardı forumda, kullanıcı adın gereğinden fazla benzemiyor mu kendisiyle? Milyarda bir olucak bir benzerlik söz konusu sanki.
https://www.ytpara.com/10137/hikmetsonmez.html
hep derlerdi dmde hit yok,kendi hitini getirirsen para kazanırsın diye ki dogruymuş1,5 yıl önce yükledigim ve 3-5 kişinin izledigi videoları sosyal medya hesaplarım sayesinde izlettim ve 1 ayda toplamda 15k izlenim geldi ve güzelde para bıraktı çok şükür.web sitesi olur,facebook sayfası filan olur öyle bi hit kaynagın yoksa dm ugraştıgına degmiyor.nasıl bi dizi yüklediysem kimse izlemiyor 1,5 yılda 5 kişi izler mi arkadaş bi diziyi demiştim.meger sorun dizide degil,dmde imiş
![]()
Hocam sana sonuna kadar katılıyorum. ve bunu forumda defalarca dedim bu sadece dm içinde geçerli değil youtube olsun websiteden kazanç olsun her türlü sosyal medyadan hit çekerek güzel paralar kazanırsınız.
Arkadaşlar Hatta size şu kadar diyim ister katılın ister katılmayın eğer face sayfası kasamıyorsanız youtube taktiklerine verdiğiniz onca para yerine facebook sayfaları satın alın geçenlerde nette biriyle tanıştım adamın toplamda 90 milyonluk yabancı bir sürü facebook sayfası var adamın tek yaptığı günlük 1 saatini ayırıp link paylaşmak adam hem web sitesinden adsense reklamlarından kazanıyor hem youtube yabancı kanallar açmış ondan kazanıyor kısacası sosyal medya hiti gerçekten çok kıymetli mark reis buna önlem almadan dışarıya link çıkışını kapatmadan akan musluğun altına kovanızı koyun derim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.