DAİLYMOTİON içinde $102.08 olan Kanal Satılık

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

suhatuna

Kayıtlı Üye
Detaylar Resimlerde var ...

Sanırım en son 5 sene önce çok ugrasmıstım Daily ile uzun süredir ugrasmıyordum. Gecen sene (2024 bası , ortası ve sonu) arasında ortalama 100 / 130 arssında Film , Fragman ve Dizi atmıstım...

Daily nin sistemini biliyorsunuzdur zaten SPAM gibi basamazsın günlük bir limit var , Videolar ara ara ve gunluk 2 / 3 video atıldıgı ıcın kanalda herhangi bir sorun / sıkıntı yok kanalda ... 220 tane falan da takipçisi var , isteyen FİLM / DİZİ atıp devam edebilir ...

8 Nisan itibariyle : $102.08 para var içinde , o da anlık TL ile 3.880,00 TL gibi bir paraya denk geliyor ...

Paypal / Payoneer hesabım olmadığı için ödeme yöntemi giremıyorum / alamıyorum içindeki ücreti ...
ARACI ve KOMİSYONCULARLA da uğrasmak ıstemıyorum ...

Düşünen Olursa SON FİYAT : 3.000 TL ...

Paypal olan varsa girip alabilir ödemesini , Kanalı da devam ettirebilir...

İlgilenen Olursa PM atarsa KANAL LİNKİNİ gönderirirm ...

İyi Forumlar

---------- Spam Engelliyici 12:30 ---------- Önceki Mesaj 12:25 ----------

Şunu yazmayı unutmuşum , almak isteyen olursa bir GMAİL yada herhangi bir mail adresi isteyecegım ...

Ben bu kanalı kendı kullandıgım Aktif Outlook hesabımla açtıgım için bu maili veremem , o sebepten ALICI arkadaştan bir mail hesabı talep edicem...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri