uzun zamandır bırakmıştım internet işlerini güzel paralar kazandırdı bana çogu şeyimde yardımcı oldu forumu hiç bırakmadım sürekli olarak konuları okudum biliyorum youtube zor ve stresli para kazanma şansı çok azaldıgını kazandıgım normal işten para ile geçimimi saglayabiliyorum bu sahalara geri dönüyorum ve burdan paylaşacagım gelişmelerimi belki size teşvik olur banada hırs yaptırmış olur.
1. Olarak Vds siparişi verdim teslim edilmesini Bekliyorum Retnor Bilişimden aldım vds3 paketi aylık 50 tl 3 aylık 100 tl gibi bir kampanya yapılmış
3 Çekirdek CPU
4 GB ECC Ram
50 GB SSD Disk
150 GB NAS Disk
Limitsiz Trafik
500 Mbps Port (100 Mbps Garantili)
Türkiye Lokasyon
3.Dailymotion kanallarım için yeni bir takip listesi hazırladım oraya kanallarımı eklicem.
4.Partnermi normal mi kazanç saglayacagım konusunu beklemeye aldım.
5.Free Youtube Download kullanıyordum onu kullanmaya devam edecegim kanallara resim ve kapak resmi mutlaka koyacagım.
6.videoları tarayıcıdan yüklücem kanallar farklı iplerden yüklenecek
şimdilik 10 kanal ile başlıyorum.
7. izlenmeler için blogger ve video sitelerine link eklemeye çalışacagım.
1. Olarak Vds siparişi verdim teslim edilmesini Bekliyorum Retnor Bilişimden aldım vds3 paketi aylık 50 tl 3 aylık 100 tl gibi bir kampanya yapılmış
3 Çekirdek CPU
4 GB ECC Ram
50 GB SSD Disk
150 GB NAS Disk
Limitsiz Trafik
500 Mbps Port (100 Mbps Garantili)
Türkiye Lokasyon
3.Dailymotion kanallarım için yeni bir takip listesi hazırladım oraya kanallarımı eklicem.
4.Partnermi normal mi kazanç saglayacagım konusunu beklemeye aldım.
5.Free Youtube Download kullanıyordum onu kullanmaya devam edecegim kanallara resim ve kapak resmi mutlaka koyacagım.
6.videoları tarayıcıdan yüklücem kanallar farklı iplerden yüklenecek
şimdilik 10 kanal ile başlıyorum.
7. izlenmeler için blogger ve video sitelerine link eklemeye çalışacagım.