Dailymotion İstatistikler Güncellenmiyor

• Kullanıcı incimage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

incimage

Kayıtlı Üye
12.01.2016 tarihindeki kazancımdan sonrası yok dm de monetize ve payments sayfaları güncellenmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan ticket falan atmış olanlar var mı ?

kesinleşme olmadı gözüküyor ama oldu

---------- Spam Engelliyici 20:30 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

beklemekteyiz hocam içime kurt düşmedi değil kanalda bi anda patladı gitti dedim bir şey mi var :D
benim en son gelir güncellemesi 14'ünde oldu seninki 12 de takıldıysa gene bi problm var :D bi kurt salıyım gene içine :D:D

1 kanalda 13-14 çok güzel güncellendi.
1 kanalda günlük 8-9 beklerken ayın 13 ve 14 de 0,5 0,7 gibi komik bir rakam var.
1 kanalda ise 13 14 tabloda yok bile:S
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] önümüzdeki ay ödeme konusu açmazsan sevinirim:D

'*' işareti kalkmadı ki kesinleşme olduğunu nerden anladın kardeş.

daily aralık değerlerini oynadı 3-4 gün sonra son stabil haline soktu. Ödeme işleriyle uğraştıkları için güncellenmiyor olabileceği de aklıma gelmiyor değil.

Merhabalar hocam. Benim de 12 Ocakta takılı kaldı. Acaba kanalda sorunmu var diye düşünmeye başladım. Herkesin istatistikleri yansıyor benimkisi 12 ocakta takılı kaldı.

"Dailymotion bitti mi?"

Konuları ne zaman açılacak acep? :D :p

1 ay önce deneme amaçlı açtığım 3 kanalın 2'sinin istatistiği 12 Ocak'ta kalmış. Biri 12 ocaktan 25 Ocağa atlamış. 25-26 Ocak var ama 3k izlenim olmasına rağmen 3-5 gösterim var reklam istatistiklerinde. Heleloy

ocak ayını maalesef az kazançla kapatacağız çünkü istatistiklerde değil problem, reklamlarda. reklam çıkmıyor 7-8k izlenme var kaç video denedim reklam yok

ocak ayını maalesef az kazançla kapatacağız çünkü istatistiklerde değil problem, reklamlarda. reklam çıkmıyor 7-8k izlenme var kaç video denedim reklam yok
Hocam nasl reklamda sikinri var dersnz ki bilg8din hata istatikle alakali

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerek yabancı gerek skypedan tanıdıklarımdan sadece usa hitli olan knallarında hiç sorun yaşamayanlar var. acaba bizde mi problem var diye düşünmeye başladım

gerek yabancı gerek skypedan tanıdıklarımdan sadece usa hitli olan knallarında hiç sorun yaşamayanlar var. acaba bizde mi problem var diye düşünmeye başladım

benim kanalımda %80 usa hitli ve gunde 1-2 k izlenime 3-5 reklam gosterimi var 15 gundur

benim kanalımda %80 usa hitli ve gunde 1-2 k izlenime 3-5 reklam gosterimi var 15 gundur
o zaman hitle değilde başka birşeyle alakalı çünkü güncelleme alıp sorunsuz alanda var aynı sorunu yaşadığını söyleyende bende de 2 3 4 falan gösteriyor ve 12-19 ocak arası eksik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri