Dailymotion İzlettirme Taktiği Verene Botumu 3 Aylık Veriyorum

Mehmet4226

Kayıtlı Üye
merhaba hocalarım. benim kendime ait botum var dailymotion. Video yükleyebiliyorum fakat izletemiyorum. bana sıralamada yükseklere çıkma yada izletme hakkında kesin çalışabilecek taktik verene 3 aylık kendi botumdan üyelik açacağım devamında ise ücreti karşılığında devam edecek. botumdan görüntü atıyım. botumda nerdeyse herşey var. tamamen kendim yazdım

Dailyde kanal kopyalanarak pek izlenim alınacağını haliyle para kazanılabileceğini pek düşünmüyorum. Site haricinde öyle bir taktikte olduğunuda bende düşünmüyorum.

3 ay sonra taktiğim için bende ücret isterim o zaman ? Kusura bakmayında gider bot yazdırırım hocam bunun için daha çok kar ederim.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

Dailyde kanal kopyalanarak pek izlenim alınacağını haliyle para kazanılabileceğini pek düşünmüyorum. Site haricinde öyle bir taktikte olduğunuda bende düşünmüyorum.

Her zaman herşeyin yöntemi var hocam zor mu zor ama en azından öyle onbinlerce tl dökmeye gerek yok.

Dm yt gibi değil taktikten çok izlenebilecek kategori ve videolar bulmak büyük oranda da güncel olmak gerekiyor, taktik verilebilecek olsa bile 3 aylık botun ederi max 150TL eder, kanala atacağın 2-3 video o parayı kazandırabilir.şahsen benim olsa ve satacak olsam o fiyata vereceğime bedava verir hayır dua alırım.
Bana kanal kapanmama taktiği verene 2-3 kanal verebilirim (toplam bakiyeleri 100$)

Dm yt gibi değil taktikten çok izlenebilecek kategori ve videolar bulmak büyük oranda da güncel olmak gerekiyor, taktik verilebilecek olsa bile 3 aylık botun ederi max 150TL eder, kanala atacağın 2-3 video o parayı kazandırabilir.şahsen benim olsa ve satacak olsam o fiyata vereceğime bedava verir hayır dua alırım.
Bana kanal kapanmama taktiği verene 2-3 kanal verebilirim (toplam bakiyeleri 100$)

bende senin mantığına göre gidersem kanal kapanmamayı bulsam deli para kazanırım 100-200$ için sana vereceğime millete veririm hayır dua alırım

arkadaşlar kendinize gelin. bu bir teklif isteyen alır isteyen almaz. kafanıza silah dayamıyoruz neden böyle sizden zorla bişey yaptırmışım gibi tavır sergiliyorsunuz? istemeyen gider bu bir tekliftir. yeter baltalayıcı yorumlarınız. bu TEKLİF. BAŞINIZA SİLAH DAYAMIYORUM.

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

Öyle bir taktik yok.

nerden biliyorsun hocam, müneccim misin?

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

3 ay sonra taktiğim için bende ücret isterim o zaman ? Kusura bakmayında gider bot yazdırırım hocam bunun için daha çok kar ederim.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

Her zaman herşeyin yöntemi var hocam zor mu zor ama en azından öyle onbinlerce tl dökmeye gerek yok.

o zaman gidin bot yazdırın hocam. ben sizin başınıza silah dayamıyorum bana verin diye. ben sadece teklif sunuyorum. zaten botu kullandıktan sonra eğer taktik işe yararsa zaten para kazanıcaksın ve botun sunucu parasını ödeyeceksin bu kadar basit. ödeyeceğin sunucu parasıda max 50tl. neredeyse videoyaptan daha çok özellik var ve sürekli yeniliyorum botumu

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

haklısın hocam. cpmler felan düştü fakat site işine hiç girmek istemiyorum ama deneyeceğim önerin için teşekkür ederim :)

Videolar izlenmeye başlayınca hemen siliniyo, videolar silinince kanal ödeme alamadan kapanıyo. İzlenme taktiği değilde video silinmeme yada kanal kapanmama taktiği lazım.

Son düzenleme:
bende senin mantığına göre gidersem kanal kapanmamayı bulsam deli para kazanırım 100-200$ için sana vereceğime millete veririm hayır dua alırım
kanal kapanmamayı bulsan deli para kazanamazsın sadece kazanabildiğin kadarını alabilirsin, o videoların izlenmediği sürece dm de 4 yıldır açık olup 4k izlenme almayan kanallar var, en azından senin verdiğin paranın 4-5 katını teklif etmiştim anlatmak istediğimde önerdiğin para çok az kalıyor diye, neyse sana fikir vermeye ayrılacak saniyeler bile değer kaybediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri