Dailymotion Kanal Kapananları Başlamış

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

FKD

Kayıtlı Üye
Kanalı kapanan arkadaşların dert yanmasını bekliyorum.. :(

Son düzenleme:
Kapanmayan kanallarım 2014 yılında açtığım 5 kanaldan ibaret, diğerleri nedense takır takır gidiyor. Tahminimce Youtube'un 1000 abone 4000 saat kuralına karşı yapılan bir yaptırım. Youtube'da o seviyeye gelene kadar dailymotionda özgün videonu at direk para kazan düşüncesinde olduklarını düşünüyorum. Youtube'a yeni başlayan özgün kanalları çekmeye çalışıyorlar tahminimce yinede tutmaz ama neyse...

Benimde 2 videom silinmiş içine girilmiyor yuvarlak döngü işareti çıkıyor.girilmeyen 2 videoyuda sildim.umarım kanala birşey olmaz..

aynen,dm kanallarında kapanma her zaman var yani başlama yada durma diye bişey yok.geçen ay 20den fazla kanalım kapandı mesela.neden kapandıkları hakkında mantıklı hiçbi sebep bulamadım ben.

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Ne zaman durduki şimdi başlasın:cool:
cpm az veya çok , görütüleme az veya çok, önemli değil bunlar keşke kanal kapanmasa ben hepsine razıyım

aynen,bende hep böyle diyorum.bin türlü gariplikleri var dmnin,hepsinede alıştım ve umursamıyorum artık.yeterki kanalları kapatmasın :)

aynen,dm kanallarında kapanma her zaman var yani başlama yada durma diye bişey yok.geçen ay 20den fazla kanalım kapandı mesela.neden kapandıkları hakkında mantıklı hiçbi sebep bulamadım ben.
Geçen yıl çok sayıda kanalım kapanınca bu yıl başında farklı bir kaç taktik denedim çok zamanımı aldı ve hiç bir işe yaramadı mesela;
-kapanmayan kanalların mail servislerinden açtım yeni hesapları yinede kapandılar,
-eski kanaldır kapanmayanlar dedim onlarda kapandı,
-kanal içerisinde az izlenime sahip videoları günlük temizliyordum, kanallarda 100 videodan fazla bulundurmuyordum ,mantığıda şuydu izlenmeyen videolar her zaman sunucuda gereksiz yer kaplar ve dm'a sunucu masrafı açar onun için kazandıran kanallarla yola devam etmek isterler dedim, 1 kanalımda 50 video var 150k izlenme var kapanıyor , adamın biri 5k video atmış 50k izlenmesi yok kapanmamış yani bu mantıkta işe yaramıyor.
-domain alıp webmail ile açayım dedim onlarda kapandı.
Kısaca özgün olmayan kanalları rastgele kaaptıyorlar, içerisindeki parayada çöküyorlar bence bu para ile alakalı, bilerek spamı tam yasaklamıyorlar.2 yılda sadece benim içerde kalan param bu zamana kadarki kazandığım paradan fazla onun için dm nin işine geliyor bu şekilde.

Geçen yıl çok sayıda kanalım kapanınca bu yıl başında farklı bir kaç taktik denedim çok zamanımı aldı ve hiç bir işe yaramadı mesela;
-kapanmayan kanalların mail servislerinden açtım yeni hesapları yinede kapandılar,
-eski kanaldır kapanmayanlar dedim onlarda kapandı,
-kanal içerisinde az izlenime sahip videoları günlük temizliyordum, kanallarda 100 videodan fazla bulundurmuyordum ,mantığıda şuydu izlenmeyen videolar her zaman sunucuda gereksiz yer kaplar ve dm'a sunucu masrafı açar onun için kazandıran kanallarla yola devam etmek isterler dedim, 1 kanalımda 50 video var 150k izlenme var kapanıyor , adamın biri 5k video atmış 50k izlenmesi yok kapanmamış yani bu mantıkta işe yaramıyor.
-domain alıp webmail ile açayım dedim onlarda kapandı.
Kısaca özgün olmayan kanalları rastgele kaaptıyorlar, içerisindeki parayada çöküyorlar bence bu para ile alakalı, bilerek spamı tam yasaklamıyorlar.2 yılda sadece benim içerde kalan param bu zamana kadarki kazandığım paradan fazla onun için dm nin işine geliyor bu şekilde.

aynen hocam, bende neler neler denedim ama nafile.mesela bagzı arkadaşlar bot kullandın ondan kapandı diyor,en çok üzerinden durulan konu bu.ama 8-10 ay önce bi pc almıştım,evdeki internet hattıda yenilendi o ara.bi kanal açtım,ne videoyap ne kanal takip nede başka hiçbiyere baglamadım kanalı.kanalı açmak ve banka hesabı eklemek için girmemi saymazsak kanala başka girip baktıgımda yok.kanaldada sadece 10-12 tane video var bu arada,onlarında 4 tanesi spam gerisi benim cep telefonu ile çektigim videolar.neyse sonuca geleyim,kanal 2 ödeme alıp kapandı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri