Dailymotion Kanalım Fiyatı Ne Kadar Olur Detyları içeride

• Kullanıcı tekinn ben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

tekinn ben

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.baytekinn.com
Merhaba arkadaşlar partnere bağlı bir dailymotion kanalım var içerisindekiler ile birlikte ne kadar eder fiyatı bilgi amaçlı soruyorum.

kanal açılış tarihi temmuz 2015
İzlenim 3,6 milyon
Günlük hit: 75 k ile 100 k arasında değişiyor
Video: 922
Abone: 1002
İçerik: Dizi film
Dil: yabancı dil
cpm: 2 ile 4 dolar arasında değişiyor
Gümlük kazancı 30 ile 50 dolar arasında değişiyor
haziran 1 kazancı 36 dolar
mayıs kazancı: 930 dolar alınmadı
nisan kazancı: 502 dolar alınmadı
mart kazancı: 198 dolar alınmadı
şubat kazancı: 30 dolar alınmadı
ocak kazancı 10 dolar civarında
aralık hatırlamıyorum kazancını
Kanal partnere bağlı: ayrılmak için başvuru yaptım
telifli olan ve silinen 70 video slindi
Kanal hiç bot kullanılmadı vds üzerinden yükleme yapıldı
Partnere bağlıydı ayrılmak için başvuru yaptım
satmayı düşünüyorum ilgilenemediğimden dolayı fiyatı ne kadar olur. içerisinde 1706 dolar var (5015 TL var) mayıs 31 kazancı yansımadı haziran 2 yansımadı.
İçerik özenle seçildi özel içeriği ile birlikte gerekli bilgiler verilecektir. buna göre değer biçilirse ona göre satışa sunmayı düşünüyorum. konu açarak.

Not: konuyu yanlış yere açtıysam taşınabilir.

Son düzenleme:
Hocam 6 aydır 1 kurus almadıgını , kaalda 5.000 TL oldugunu soyluyorsun...

Kanalına bir fiyat biçelim yada bir fikir verelimde şuanda kanalın 1 Lira etmez , içinde 5.000 degıl 50.000 olsa , günlük 5$ degıl 500$ verse para alamadkktan sonra anlamı yokkı ...

Asıl onemlı SORU : Ödeme niye yapmıyor?

Hocam 6 aydır 1 kurus almadıgını , kaalda 5.000 TL oldugunu soyluyorsun...

Kanalına bir fiyat biçelim yada bir fikir verelimde şuanda kanalın 1 Lira etmez , içinde 5.000 degıl 50.000 olsa , günlük 5$ degıl 500$ verse para alamadkktan sonra anlamı yokkı ...

Asıl onemlı SORU : Ödeme niye yapmıyor?

aynen katılıyorum..

Partner firması: melberries mart kazançları yeni ödendi daha, ama bana ödeme gelmedi.
bende paypal ekli olduğu için paypal Türkiye ye kapatacağı için partnerdn ayrılmak için mesaj attım
Mart kazancı 198 dolar kesinleşmedi halen az önce baktım daha önce 100 dolara gelmedi izlenimleri arttırdım ve organik geneli google
En son video dün yükledim
fiyatı ne olur acaba ?
başka partnere başvuru yaptım ama melberries çıkartmayınca olmuyor dediler. banka havalesi yapan bir firma ile görüştüm.

Partner firması: melberries mart kazançları yeni ödendi daha, ama bana ödeme gelmedi.
bende paypal ekli olduğu için paypal Türkiye ye kapatacağı için partnerdn ayrılmak için mesaj attım
Mart kazancı 198 dolar kesinleşmedi halen az önce baktım daha önce 100 dolara gelmedi izlenimleri arttırdım ve organik geneli google
En son video dün yükledim
fiyatı ne olur acaba ?
başka partnere başvuru yaptım ama melberries çıkartmayınca olmuyor dediler. banka havalesi yapan bir firma ile görüştüm.

Mart ödemesi kesinleşmediyse dailyde ödeme alamazsın hocam zaten partnerden kesinleşen ocak şubat var ozaman 40 usd yani şuan ??

partnerden kesinleşen var ise oda gelmedi halen bende partneri bırakıyorum kesinleşenleride göremedim. bana bıtkınlık verdi ödeme alamayınca ayrılınca satışa sunmaı düşünüyorum fiyat konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Hocam içeriğiniz dolayısı ile partnerden ayrılmak sizin için sıkıntı çıkarta bılır hele mellberis çıkarttığı kanalı direk kapattırıyor.

neden partner tercih ettiniz, sınırsız yükleme hakkı verdiği için mi yoksa başka sebepten dolayı mı? geçmiş olsun risk büyük

bir arakdaş sayesinde başladım ama bıtkınlık verdi paypal ödemelerini türkiyeye alamayacağım diye ayrılacağımı belirttim sebep olarak onu öne sürdüm bekliyorum kanal halen aktif türk partneri ile görüştüm önce onlar ilgilendi daha sonra ben mesaj attım

para kazanması kapatılıyor diye biliyorum ve yeni partnere geçince açılacak ondan dolayı uğraşıyorum ama geçersem paramı alabilirsem satacağım yine kanalı

Dailymotion da RPM gibi networkler dışında olanların çoğu dolandırıcı,düşük para çekme liiti,sınırsız özelliklerdne dolayı herkes bu tarafa yönleniyor ama para çekemdikten sonra hiçbirinin kıymeti yok.Ciddi çalışan MCN ler zaten kolay kanal almıyor alanlara da şüpheli bakın hep sorun çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri