ytserkan25
Yasaklanmış
Selamun aleykum arkadaşlar kazandıran birkaç dailymotion kanalına sahibim.27 Ağustosta evleneceğim acil nakit ihtiyacımdan dolayı elimdeki herşeyi uygun fiyata satacağım. İçinde Haziran kazancı 950 dolardan fazla olan kanalımı 2000 Tl ye satıyorum.
Kanal şuan yüklediğiniz içeriğe göre kazandırmaya devam edecektir.Bu ay 1 video attım 15 dlar getirdi.
Özellikler ve Bilgileri:
-İçinde 25 video vardır.
-Mayıs Ayında Açılmıştır.
-Hep aynı IP den girilmiştir.
-Alacak arkadaşa içerik bilgisi vereceğim.Bu ayda aynı paraları ya da daha fazlasını kazanabilir.
-950 dolardan fazla kazancı olan bu kanal alıcıyı otomatik 1000 tl kara sokacaktır.Dolar Kurunu hesaplarsanız.
Satma Sebebim ; Düğün kartı, Gelinlik parası , ve diğer masraflar için bu ara paraya ihtiyacım olmasıdır.
İletişim: PM ciddi alıcıya Telefon numarası verilecektir.
Kanal şuan yüklediğiniz içeriğe göre kazandırmaya devam edecektir.Bu ay 1 video attım 15 dlar getirdi.
Özellikler ve Bilgileri:
-İçinde 25 video vardır.
-Mayıs Ayında Açılmıştır.
-Hep aynı IP den girilmiştir.
-Alacak arkadaşa içerik bilgisi vereceğim.Bu ayda aynı paraları ya da daha fazlasını kazanabilir.
-950 dolardan fazla kazancı olan bu kanal alıcıyı otomatik 1000 tl kara sokacaktır.Dolar Kurunu hesaplarsanız.
Satma Sebebim ; Düğün kartı, Gelinlik parası , ve diğer masraflar için bu ara paraya ihtiyacım olmasıdır.
İletişim: PM ciddi alıcıya Telefon numarası verilecektir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: