Dailymotion Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

[MENTION=48342]RobotReis[/MENTION] ,eger sistem degişmediyse ben kart kullandıgım zaman o iş şu şekilde işliyordu ; aidat dönemi diye belirli bi tarih yoktu.o kartın bulundugu payoneer hesabına ne zaman para gelirse,içinden 35 $ kesiyolardı.yani kartı aldın diyelim,ne zaman olursa işte 10 gün sonra olur 3 ay sonra olur bi 100$ geldi diyelim.bu 100 $ın içinden 35$ ını kart ücreti olarak alıyorlardı,geri kalanını hesaba yansıtıyorlardı.

O da fazlaymış hocam 35 $ .bir de Kart kullanmadan internet uzeri alisveris yapilirmi payoneerle

Kasım kazancı da gelmiş. Yine 15 dolar kesinti var bende enpara olduğu için mi acaba ? :( %15 neredeyse kesinti yiyorum zaten aldığım 100 dolar civarı.

Kasım kazancı da gelmiş. Yine 15 dolar kesinti var bende enpara olduğu için mi acaba ? :( %15 neredeyse kesinti yiyorum zaten aldığım 100 dolar civarı.

15-20 gün kadar önce,ekli olan banka hesabını sildim ve enpara usd hesabı ekledim.onun ödemesini çıkarmış dm,hayret ettim :) ama para hesabıma geçmedi,sonra kanalın mailına girip baktım ve payoneerden gelen bi mail gördüm.orada şöyle bişey dikkatimi çekti ;

Dear Fatih Baz,
Your payment from Dailymotion is now being processed.
Your payment is expected to arrive within the next business day. Payments processed late in the day or outside business hours typically arrive within 2 business days.

Here are the details:
Payment Amount $105.76
Payment ID xxxx
Bank Account (Last Four Digits) xxxx
Transfer Fee $15.00
Amount Transferred to Bank Account $90.76
Note: Additional bank processing fees, landing fees, or intermediary fees may be deducted from the Amount Transferred by your bank or any other payment provider enabling the transfer.

eskiden dm 105 usd gönderdiyse,102-103 usd olarak geçiyordu enparaya.o da aradaki kur farkından.eger usd hesabı eklersen o kur farkıda olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam,104-105 usd yani hemen hemen tamamı oldugu gibi ekleniyordu hesaba.bende bi süredir kesinti oldugunu biliyordum ama dikkat edipde hesaplamakla filan ugraşmadım.fakat gelen maildada belirtildigi üzere direkt %15 kesiyorlarmış zaten.hesaplardan birisinede payoner hesabımı eklemeye çalıştım ama bi türlü kabul ettiremedim.girdigim bilgileri kabul etmiyor,sürekli reddediyor.enpara ekleyince kabul ediyor ama onada %15 kesinti yapıyor.

dailymotion bir kaç kanalım var ama , bu dolar işaretinin olduğu bölümü doların rengini vesaire görüntü olarak atabilecek var mı , hiç bir zaman yeşil yakamıyrum şunu eğer öyle ise. hep gri. ayarlardanda açık. acaba farklı bir durum mu mevcut,

dailymotion bir kaç kanalım var ama , bu dolar işaretinin olduğu bölümü doların rengini vesaire görüntü olarak atabilecek var mı , hiç bir zaman yeşil yakamıyrum şunu eğer öyle ise. hep gri. ayarlardanda açık. acaba farklı bir durum mu mevcut,

Gri zaten rengi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri