Dailymotion Kazanç Silinmesi

• Kullanıcı koftehor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] bu arkadaş sizin botunuzu kullanıyor. Kanal ve video sayısını forum ile paylaşmanızı rica ediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=11620]era[/MENTION] her isteyenle her isteyenin bilgisini paylaşmayacak kadar profesyoneldir.
bir gecede 4-5 diziyi güncel yüklerken kullanıyrum botu merakını gidereyim içinde kalmasın.
botumda 12 kanal var bunların 4 üne yt den kanal kopyalanıyor
3-4 tanesi güncel içerik pc den endelı
geri kalanları gelir takibi için bota yüklenmiş kanallar öyle günde 200 300 çalışacak kadar kafasız değilim.

Polemiği siz başlattınız yaptıgınız ilk yorumla..
Bana hakaretler edildi neden paylaştın neden yaptın diye o zaman suskundun ben bunu söyleyince cem yılmazlığın tuttu espiriler felan.. Azcık yaşınızın adamı olun herşey espiri değil hepsinin yeri var zamanı var
bak dostum senle polemiğe girmeye hiç niyetim yok yapın müsait değil
ikincisi burda birileri senin içeriklerini paylaşınca kuyruguna basılmış kedi gibi gelip burda sağa sola saldırmana da gerek yok ...
biz yt yi dailyi sizlerin sayesinde öğrenmedik . gelip burda iki konu açınca bu işi öğretmiş mi sayıyorsunuz kendinizi . Bir arkadaşda geldi blogspot paylaştı omu öğretmiş oldu herkese bu işi ?
kazancınızı başkaları ile bölüşmek zorunuza gidiyor ona buna saldırıyorsunuz sadece ytpara mı var ??? ben sana dm üzerine açılmış türk kaçtane forum gösteririm git oralarda afra tafra yap daha da fazla mesajımı alıntılayıp polemiği uzatma

ek olarakda senin paylaştıgın ne konuya girdim ne bişey yapmadım Allah a şükür kimsenin aklına ihtiyacım yok nerde nasıl kazanılır bulurum

[MENTION=11620]era[/MENTION] her isteyenle her isteyenin bilgisini paylaşmayacak kadar profesyoneldir.

bir gecede 4-5 diziyi güncel yüklerken kullanıyrum botu merakını gidereyim içinde kalmasın.

botumda 12 kanal var bunların 4 üne yt den kanal kopyalanıyor

3-4 tanesi güncel içerik pc den endelı

geri kalanları gelir takibi için bota yüklenmiş kanallar öyle günde 200 300 çalışacak kadar kafasız değilim.

Yahu kim 200-300 kanal çalışıyor. Sen dalga mı geçiyorsun dostum burda. Botu bilmesek yorum yapmayım da, sen nasıl buna inanıyorsun anlamıyorum.

Her ne olursa olsun, madem şeffafsın yüklenen video sayısı ve kanal sayısını paylaş burada. Benim hala kafamda sen ve senin pozisyonundaki üyelerin sistemi manipüle ettiğiniz şeklinde düşüncem var. Bu yanlıştan dönün artık çok sıktınız çünkü

bak dostum senle polemiğe girmeye hiç niyetim yok yapın müsait değil
ikincisi burda birileri senin içeriklerini paylaşınca kuyruguna basılmış kedi gibi gelip burda sağa sola saldırmana da gerek yok ...
biz yt yi dailyi sizlerin sayesinde öğrenmedik . gelip burda iki konu açınca bu işi öğretmiş mi sayıyorsunuz kendinizi . Bir arkadaşda geldi blogspot paylaştı omu öğretmiş oldu herkese bu işi ?
kazancınızı başkaları ile bölüşmek zorunuza gidiyor ona buna saldırıyorsunuz sadece ytpara mı var ??? ben sana dm üzerine açılmış türk kaçtane forum gösteririm git oralarda afra tafra yap daha da fazla mesajımı alıntılayıp polemiği uzatma

ek olarakda senin paylaştıgın ne konuya girdim ne bişey yapmadım Allah a şükür kimsenin aklına ihtiyacım yok nerde nasıl kazanılır bulurum
Polemeği başlatan sensin istemiyorsan silersin o mesajları biter bu mesele he yok kalırsa benimde cevap hakkım doğar veririm..

Gene söyliyim benim 2. bir işim var yöntem felan filan kuyruguma basmak çok umursamıyorum benim anlatmak istediğim herşey tadında bırakılmalı benim 2 hafta önceki mesajım durur 2 kanal açarım 2 kanal çalısırım çok umrumda değil benım aldığım ödeme bana yetiyorda artıyor bile Allaha şükürler olsun.. Ne kazandığımı bilende biliyor. Benim sizin yaptıgınız yoruma kafam takıldı aynı şeyleri ben yasadım ana avrat küfür yedim ne mallığım kaldı ne adiliğim niye paylaştın diye niye aynı espiriler yada sözler o kişilere edilmedide bana ediliyor belliki bana karşı iyi niyetli değilsiniz..

Polemeği başlatan sensin istemiyorsan silersin o mesajları biter bu mesele he yok kalırsa benimde cevap hakkım doğar veririm..

Gene söyliyim benim 2. bir işim var yöntem felan filan kuyruguma basmak çok umursamıyorum benim anlatmak istediğim herşey tadında bırakılmalı benim 2 hafta önceki mesajım durur 2 kanal açarım 2 kanal çalısırım çok umrumda değil benım aldığım ödeme bana yetiyorda artıyor bile Allaha şükürler olsun.. Ne kazandığımı bilende biliyor. Benim sizin yaptıgınız yoruma kafam takıldı aynı şeyleri ben yasadım ana avrat küfür yedim ne mallığım kaldı ne adiliğim niye paylaştın diye niye aynı espiriler yada sözler o kişilere edilmedide bana ediliyor belliki bana karşı iyi niyetli değilsiniz..
hocam ben sana neden iyi niyetli olmayayım benim senle ne alıp veremediğim olabilirki tanımam bilmem etmem samimiyetim yok birşeyim yok. Sadece burada 2 konu açmakla bu işi foruma sizin öğretmediğinizi, mesela ben sizin konunuzdan öğrenmedim. arkadaşında dediği gibi yt cazip geliyordu dm çalışmadım. deminde söyledim konuna girmemişimdir bile belki.
ama burada gelipte kanal açanalra bot satanlara dm çalışmaya başlayanlara dailynin sahibi gibi çıkışmanız yanlış. Sadece bu forum yok dünya akdar forumlarda kazanç forumlarında daily yöntemleri kol geziyor. Genel anlamda günde 100 200 kanal açanlara bende karşıyım bir haklılıgınız olabilir ama bu şekilde hitap şekliniz yanlış . orada anlaşamıyoruz sen konu açtın diye yada mortal mıydı neydi o konu açtı diye öğrenilmedi bu işler burada.

Yahu kim 200-300 kanal çalışıyor. Sen dalga mı geçiyorsun dostum burda. Botu bilmesek yorum yapmayım da, sen nasıl buna inanıyorsun anlamıyorum.

Her ne olursa olsun, madem şeffafsın yüklenen video sayısı ve kanal sayısını paylaş burada. Benim hala kafamda sen ve senin pozisyonundaki üyelerin sistemi manipüle ettiğiniz şeklinde düşüncem var. Bu yanlıştan dönün artık çok sıktınız çünkü

kim 200 300 calışır bilmem ama beni bunla itham ettin verebiliyorsa [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bot ile kaç video yüklediğimin bilgisini de versin lütfen.
oradaki 5 bin videoyu bahane etme onun 2 bin i kısa video diğer 3 binin de 2 binini manuel yükleme yapmışımdır bot öncesi.
botla çektiğim video / kanal
1. kanal 207 (10-15 dk lık amator videolar 400 kısa yedeği
2- 282 +40 dk video 90 kısa yedeği
3- 150-170 botla çekilmiş 750-800 manuel yüklenmiş 300 tane kısa yedekte
4- 40-50 bot 170-200 manuel 333 kısa yedek
5- 150-200 bot 700-600 manuel 345 kısa yedek
6- 13 özgün kendi yt kanalımın kopyası. 0 yedek
7- 3 aylık güncel dizi kanalım 80 civarı bottur 100 civarı manuel 109 kısa yedek
8- 2-3 video bot. 562 kısa yedek
9- 0 video bot gelir takibi.
10- 3-4 video bot 14 kısa 15-16 video manuel.
11- 508 video bot 0 yedek 0 manuel
12- 0 bot gelir takibi.

Screenshot by Lightshot oldu mu?
Screenshot by Lightshot belki rahat uyuymazsın bol bol ss atauım için rahat uyu.
Screenshot by Lightshot

bu yanlışlıktan dönecek birşey yok YT gibi değil buraı öyle basayım hergün kanallar birgün izlenir olmuyor bir kanala emek verekceksn onun üzerine yoğunlaşacaksın tek olay o. O kadar kısa video nye yüklüyorsun diyen olacak. Güncel calıştığım için her dğeiştiğim videoda 24 saat sınırı kendili resetliyor. onun için kanalları önceden hazırlayıp o hafta o kanalda yoğunlaşıyorum.

kim 200 300 calışır bilmem ama beni bunla itham ettin verebiliyorsa [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bot ile kaç video yüklediğimin bilgisini de versin lütfen.

oradaki 5 bin videoyu bahane etme onun 2 bin i kısa video diğer 3 binin de 2 binini manuel yükleme yapmışımdır bot öncesi.

botla çektiğim video / kanal

1. kanal 207 (10-15 dk lık amator videolar 400 kısa yedeği

2- 282 +40 dk video 90 kısa yedeği

3- 150-170 botla çekilmiş 750-800 manuel yüklenmiş 300 tane kısa yedekte

4- 40-50 bot 170-200 manuel 333 kısa yedek

5- 150-200 bot 700-600 manuel 345 kısa yedek

6- 13 özgün kendi yt kanalımın kopyası. 0 yedek

7- 3 aylık güncel dizi kanalım 80 civarı bottur 100 civarı manuel 109 kısa yedek

8- 2-3 video bot. 562 kısa yedek

9- 0 video bot gelir takibi.

10- 3-4 video bot 14 kısa 15-16 video manuel.

11- 508 video bot 0 yedek 0 manuel

12- 0 bot gelir takibi.

Screenshot by Lightshot oldu mu?

Screenshot by Lightshot belki rahat uyuymazsın bol bol ss atauım için rahat uyu.

Screenshot by Lightshot

bu yanlışlıktan dönecek birşey yok YT gibi değil buraı öyle basayım hergün kanallar birgün izlenir olmuyor bir kanala emek verekceksn onun üzerine yoğunlaşacaksın tek olay o. O kadar kısa video nye yüklüyorsun diyen olacak. Güncel calıştığım için her dğeiştiğim videoda 24 saat sınırı kendili resetliyor. onun için kanalları önceden hazırlayıp o hafta o kanalda yoğunlaşıyorum.

Yahu güzel kardeşim ben sordum sen resimleri koydun. Ama 3 ama 5 bak sen bot kullanmasan bu kadar işlem yapabilecekmiydin?hayır.. 200 300 kanal basan da olmadığına göre bak işine gücüne kimseyi boş mesajlar ile oyalama. Herkesin bu işlerdeki eforu kendisini bağlar.

Ben çok net birşey söyleyim, bu forumdaki arkadaşlar cidden kendilerini çok önemsiyorlar. Herkesin derdi ekmeğini kaZanmak, bot ile spam yapıp çöplüğe çevirdiniz diyen kişi bana pek samimi gelmiyor..

belki kurucu değil ama sayesinde üç beş kuruş kazanıyoruz
yani ??? sen kazaniyo olabilirsin ben onun sayesinde kazanmıyorum nasıl olcak sen onun sayesinde kazanıyorsun diye iştimaya mı çıkalım adamın karşısına sabah akşam. Herkesin çalıştıgı kendine

Son düzenleme:
yani ??? sen kazaniyo olabilirsin ben onun sayesinde kazanmıyorum nasıl olcak sen onun sayesinde kazanıyorsun diye iştimaya mı çıkalım adamın karşısına sabah akşam. Herkesin çalıştıgı kendine

öyle değilde adamı yargılama onu diyorum cok şey kazandırdı insanlara

Ben asla öyle bir şey beklemiyorum ama en azından dalga geçilmesin kızdığım nokta bu

öyle değilde adamı yargılama onu diyorum cok şey kazandırdı insanlara
ben adamı yargılamıyorum hocam
'' Bırakacaktımki youtubenin insafsız kurallarıyla debelenip duraydınız... bu forumun adı YTbatir.com olsun cidden fazlasıyla hak ediyor bu ismi ''

ben yt de depelenip durmadım onun sayesinde bu işe başlamadım umuma açık bir konuya bu yorum yapılırsa benimde cevap hakkım dogar . bu işleri yeni öğrenen ilkokul talebesi değiliz. Yoksa size öğretmiş vs sağolsun ona kimsenin bişey dediği yok Allah herkesin kazancını bol etsin

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] şu konuyu kilitlesniz artık hocam. [MENTION=11620]era[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri