Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YTdan beter oldu DM. Zaten cpm 0.3 dolar, reklam çıkmıyo, bide günlük 2 - 3 cent bırakan kanalları bile ay sonlarında mail bile atmadan kapatıyolar. DMden ödeme alanlar nasıl alıyo şaşırıyorum.
bu ay içerisinde 20den fazla kanalım kapandı dmde.silinen videoların sayısını zaten hiç sorma.dm de telif yokmuş,kanal kapanma yokmuş,ne istersen yükleyip bisürü para kazanıyormuşsun diyenlere diyorum benim kanalları gelin görün bakalım bunların hepsi var,hatta aklınıza gelmeycek bi ton sıkıntı daha varhergün 3er 5er video attıgım kanaldan 5er 10ar video silinmesi kadar sinir etmiyor beni hiçbişey mesela.bigün kanallar eksiye düşecek sonunda,yükledigimden çok siliniyor
bu arada render al diyenler olacaktır,baştan söyliyim ben ne ytde ne dmde rendersız video atmadım hiç.yükledigim her içerik renderlıdır...
videolar neden siliniyor hocam? ne tür sorunlardan dolayı.
Ornegin ben bir konu üzerinde slaytlar yapıp o konuyu paylasıyorum haber değerlendirmesi gibi düşünün bu bana bir sorun yaratır mı? yada ne tarz sıkıntılar çıkarır. bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum. teşekkürler.
bu ay içerisinde 20den fazla kanalım kapandı dmde.silinen videoların sayısını zaten hiç sorma.dm de telif yokmuş,kanal kapanma yokmuş,ne istersen yükleyip bisürü para kazanıyormuşsun diyenlere diyorum benim kanalları gelin görün bakalım bunların hepsi var,hatta aklınıza gelmeycek bi ton sıkıntı daha varhergün 3er 5er video attıgım kanaldan 5er 10ar video silinmesi kadar sinir etmiyor beni hiçbişey mesela.bigün kanallar eksiye düşecek sonunda,yükledigimden çok siliniyor
bu arada render al diyenler olacaktır,baştan söyliyim ben ne ytde ne dmde rendersız video atmadım hiç.yükledigim her içerik renderlıdır...
Geçmiş olsun hocam, korkmaya başladım valla yüklü miktarda alacağım var. Bu arada bot falan mı kullanıyorsun da kapanma yaşıyorsun?
Odeme maili gelmis. Paralar yarin sabahtan hesaplara gecmeye baslar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.