Dailymotion Reklam Çıkma Sorunu

• Kullanıcı yakamoz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Para kazanmayla alakalı bütün kanallarda zaten çıkıyor o para kazanma ikonu
Reklam olayı tam muamma dailynin aslında bu aralar nazar değmesin benim 2 kanalda reklamlar tam yerinde ama başka zaman ne oluyor bilinmez gelirler desen o da çok oynak. Kısacası reklam olarak genel bir sorun yok ama benim bildiğim yeni açılan kanallarda reklam çıkmama problemi var çoğunlukla.Baya eski kanallardaki nedeni bilmiyorum.

benim yeni açtığım kanalda izlenim 19 bin oldu , reklamlar yeni çıkmaya başladı. acaba izlenim başı kazanç nasıl oluyor. örnek 1000 izlenim ortalama ne kadar oluyor.

benim yeni açtığım kanalda izlenim 19 bin oldu , reklamlar yeni çıkmaya başladı. acaba izlenim başı kazanç nasıl oluyor. örnek 1000 izlenim ortalama ne kadar oluyor.

Video uzunluğuna bağlı 30-40 dk lık videolarda son zamanlarda 1 k izlenime 1-1.5 dolar geliyor genellikle

Bende Reklamlar Hiç Çıkmıyor

Benim dailymotion sayfamda hiç rekşlam çıkmıyor gelirde getirmiyor. Başka kanallara bakıyorum telifli videolardan para kazanıyor.

Yeni açılan DM kanalında reklam çıkmıyor. Belirli bir eşik mi var bunun için? Dolar işareti gözüküyor ve yanında çevrımdışı yazıyor. Birde 10 yıllık eski kanalım var ama zamanında partnere kayıt olmadığım için o kanal boşuna gitti 4k'da izlenmesi vardı tüh.
Birisi yardım edebilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri