Dailymotion sitesiyle çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Kullanıcı memo-e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

memo-e

Kayıtlı Üye
arkadaşlar selam,
ben dailM. partner üye oldum mesela 3 parça video yüklüyorum ve 24 saat boyunca kanal bloke oluyor VDS pc den yyükleme yapıyorum alttaki resimlerdeki gibi mesaj geliyor.

buda google transletle çeviri

kaç video yükledikten sonra bu uyarı geliyor ? normalde 80 85 videodan sonra uyarı gelir video yüklemen engellenir 24 saat sonra düzelir.

Son düzenleme:
kaç video yükledikten sonra bu uyarı geliyor ? normalde 80 85 videodan sonra uyarı gelir video yüklemen engellenir 24 saat sonra düzelir.

3 parça dizi yüklüyorum hemen böyle uyarı geliyor.
şimdi dialy den mailde geldi google çeviri ile çevirdim

Cristina (Dailymotion Desteği)

29 May 20:36

Merhaba

Bizi yaklaşan için teşekkür ederiz.

Bize hesabınıza bağlıdır isteğiniz ve dailymotion kullanıcı adınızı / e-posta adresi daha fazla ayrıntı verebilir misiniz? Biz sorunu daha iyi anlamak ve böylece bize faydalı bulduğu başka ayrıntı bildirin.

Bu hesapların geçici olarak anormal ve / veya yasadışı yükleme faaliyeti mücadele çabalarımızın bloke almak olduğunu bilmek önemlidir. Kullanıcılar sadece 24 saat başına 96 videolar maksimum gönderebilirsiniz ve toplam video süresi 24 saat başına 2h aşmak gerekir: sınırları geçerlidir nedeni budur.

Biz sizi cevap arıyoruz.

Saygılarımla,
Cristina

Bu e-posta Dailymotion destek bir hizmettir.

OREJİNAL

Cristina (Dailymotion Support)

29 May 20:36

Hi,

Thank you for approaching us.

Could you please give us more details on your request and your dailymotion username / e-mail address that is tied to your account? Please let us know any other detail that you find useful so that we get a better understanding of your issue.

It's important to know that accounts get temporarily blocked in our efforts to fight against abnormal and/or illegal uploading activity. That is why limits apply: users can only send a maximum of 96 videos per 24h, and the total video duration should not surpass 2h per 24h.

We are looking forward to your reply.

Best regards,
Cristina

This email is a service from Dailymotion support.

gunluk 2 saat yukleme siniri mevcut 2 saati gectiginde video yuklmeen 24 saat boyunca engelleniyor spama karsi mucadele icindeler kisa video yuklediginde 90 video siniri var 90 videodan snra sure 2 saati tamamlamasa bile yine 24 saat video yuklemen kapaniyor

2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansız :) kontratın mutlaka iptal ediliyor.

ayrıca cristina hanıma selam söyleyin :)

bende sınır yok günde her kanala 400 500 atıyorum karışık

Son düzenleme:
2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansız :) kontratın mutlaka iptal ediliyor.

sende nası sınır yok ya kapanmıyomu hocam :D

peki hocam ne yapmalıyım daily den kazanç için
yol gösterirmissin
sölerim :D

Hocam Kazanç 150$ ı geçti ödemeler kısmında gözükmüyor ödeme ne zaman yapılıyor bu sitede

sende nası sınır yok ya kapanmıyomu hocam :D

sınır yok valla :) kapanmaz olur mu kontratım iptal edildi kanalım silindi sonra tüm videolarım silindi ama kanal şuan ayakta şükür sıkıntı yok :)

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

peki hocam ne yapmalıyım daily den kazanç için
yol gösterirmissin
sölerim :D

kazanç sağlamak istiyorsan dizi filmden uzak duracaksın amatör takılacaksın. çünkü izleniyoruz haberiniz yok :) düzenli olarak amatör içerik at ilerleyen zamanlarda kazanmaya başlarsın

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

Hocam Kazanç 150$ ı geçti ödemeler kısmında gözükmüyor ödeme ne zaman yapılıyor bu sitede

bu ayın kazancı diğer ayın 20 30 u arasında kesinleşir sonra diğer ayın 20 30 u arasında ödenir.

Son düzenleme:
sınır yok valla :) kapanmaz olur mu kontratım iptal edildi kanalım silindi sonra tüm videolarım silindi ama kanal şuan ayakta şükür sıkıntı yok :)

Alla Allaa kapanan ve kontratı giden kanal nası ayakta hala.. hayrınamı çalışıyosun dm'ye yoksa

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

kazanç sağlamak istiyorsan dizi filmden uzak duracaksın amatör takılacaksın. çünkü izleniyoruz haberiniz yok :) düzenli olarak amatör içerik at ilerleyen zamanlarda kazanmaya başlarsın

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

bu ayın kazancı diğer ayın 20 30 u arasında kesinleşir sonra diğer ayın 20 30 u arasında ödenir.

2 ayda 150$ yeni oldu toplu olarakmı yansır ödemelere bizim başka yapmamız gereken bişey varmı

Alla Allaa kapanan ve kontratı giden kanal nası ayakta hala.. hayrınamı çalışıyosun dm'ye yoksa

hacı sadece haksızlık yapıldı bende uğraştım yaptığı yanlışları düzelttiler :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

2 ayda 150$ yeni oldu toplu olarakmı yansır ödemelere bizim başka yapmamız gereken bişey varmı

ödeme bilgilerini girmen yeterli 2 ayın kazancı tek olarak yatar. biraz geç yatıyor ödemeler örneğin bu ayın kazancı yani mayısın kazancı haziranın 20 25 i arasında kesinleşir temmuzun 20 30 u arasında ödenir

Son düzenleme:
hacı sadece haksızlık yapıldı bende uğraştım yaptığı yanlışları düzelttiler :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

ödeme bilgilerini girmen yeterli 2 ayın kazancı tek olarak yatar. biraz geç yatıyor ödemeler örneğin bu ayın kazancı yani mayısın kazancı haziranın 20 25 i arasında kesinleşir temmuzun 20 30 u arasında ödenir

Teşekkürler Hocam

sen işini bilirsin ;) orda yt'deki gibi çok kanal baglama olayı falan varmı ? ve ihtar telif vs yt'deki gibi çokmu

bağlanma olayı diye bir şey yok her kanal için başvurursun her kanalın paneli farklı olur ödemeler aynı anda yolanmaz vs. telif ihtar yok reddedilen videoları bekletmeden silmen lazım onun dışında film dizi müzik lerden uzak durman lazım çünkü anlık takip ediliyoruz :)

Son düzenleme:
bağlanma olayı diye bir şey yok her kanal için başvurursun her kanalın paneli farklı olur ödemeler aynı anda yolanmaz vs. telif ihtar yok reddedilen videoları bekletmeden silmen lazım onun dışında film dizi müzik lerden uzak durman lazım çünkü anlık takip ediliyoruz :)

hım bi nevi partner gibi hocam öylede o zaman aynı isimle farklı kanallar vs açmamız lazım bu sıkıntı olmazmı? mesela x kanalına kendi isminle basvurdun y,z gibi biçok farklı kanalların olursa nası olucak

hım bi nevi partner gibi hocam öylede o zaman aynı isimle farklı kanallar vs açmamız lazım bu sıkıntı olmazmı? mesela x kanalına kendi isminle basvurdun y,z gibi biçok farklı kanalların olursa nası olucak

dailymotion da kazanmak öyle kolay değil boşver çok kanalı sen tek kanal ile git :) benimde 4 kanal var birinde 19 bin video var 2 sinde 6 7 bin diğerinde 200 falan var sen sadece bi kanala yoğunlaş onu geliştir bi kazancı olsun sonra başka kanallara yönelirsin.

Son düzenleme:
dailymotion da kazanmak öyle kolay değil boşver çok kanalı sen tek kanal ile git :) benimde 4 kanal var birinde 19 bin video var 2 sinde 6 7 bin diğerinde 200 falan var sen sadece bi kanala yoğunlaş onu geliştir bi kazancı olsun sonra başka kanallara yönelirsin.

zaten partner hesabım var daily'de geçen yıl oluşturduğum :) ama yükleme yapmıyorum denemek için almıştım 10-15 özgün yükledim partner yaptım sonra bıraktım ama şimdi güncel haber tarzı yoğun yükleme yapmak istiyorum ondan soruyorum.. sen baya aşmışsın usta valla devam diyelim, farklı kanal-hesap aynı isim sorum ise spam yapmak değildi sadece o şartlarda isim kanal kabulü oluyomu oluyosa nası oluyo merak etmiştim..

zaten partner hesabım var daily'de geçen yıl oluşturduğum :) ama yükleme yapmıyorum denemek için almıştım 10-15 özgün yükledim partner yaptım sonra bıraktım ama şimdi güncel haber tarzı yoğun yükleme yapmak istiyorum ondan soruyorum.. sen baya aşmışsın usta valla devam diyelim, farklı kanal-hesap aynı isim sorum ise spam yapmak değildi sadece o şartlarda isim kanal kabulü oluyomu oluyosa nası oluyo merak etmiştim..

zaten birden fazla hesap oluşturmak yasak değil serbest ama gerek yok. 1 kanala günde 80 90 video atarsan 3 4 ay sonra günlük 10 dolar getirmeye başlar 10 dolara ulaştığında yeni bir kanal açıp onunlada devam edersin.

sadece 4 hesabıma günde 1500 e yakın içerik atıyorum ve artık içirik bulmakta zorlanıyorum. demek istediğim fazla kanal açarsan uğraşamazsın devam edemezsin 1 kanalla ilerle kanal tam otursun yerine yeni kanallara geçersin :)

Son düzenleme:
zaten birden fazla hesap oluşturmak yasak değil serbest ama gerek yok. 1 kanala günde 80 90 video atarsan 3 4 ay sonra günlük 10 dolar getirmeye başlar 10 dolara ulaştığında yeni bir kanal açıp onunlada devam edersin.

sadece 4 hesabıma günde 1500 e yakın içerik atıyorum ve artık içirik bulmakta zorlanıyorum. demek istediğim fazla kanal açarsan uğraşamazsın devam edemezsin 1 kanalla ilerle kanal tam otursun yerine yeni kanallara geçersin :)

spamdan kapanma yok dimi? bide şunlar 10k izlenime 1 dolar zor veriyorlar orası sıkıntı olmasa baya iyi aslında kimse yok kategorilerde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri