Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaç video yükledikten sonra bu uyarı geliyor ? normalde 80 85 videodan sonra uyarı gelir video yüklemen engellenir 24 saat sonra düzelir.
2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansızkontratın mutlaka iptal ediliyor.
ayrıca cristina hanıma selam söyleyin
bende sınır yok günde her kanala 400 500 atıyorum karışık
2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansızkontratın mutlaka iptal ediliyor.
ayrıca cristina hanıma selam söyleyin
bende sınır yok günde her kanala 400 500 atıyorum karışık
kaç video yükledikten sonra bu uyarı geliyor ? normalde 80 85 videodan sonra uyarı gelir video yüklemen engellenir 24 saat sonra düzelir.
sende nası sınır yok ya kapanmıyomu hocam![]()
peki hocam ne yapmalıyım daily den kazanç için
yol gösterirmissin
sölerim![]()
Hocam Kazanç 150$ ı geçti ödemeler kısmında gözükmüyor ödeme ne zaman yapılıyor bu sitede
sınır yok vallakapanmaz olur mu kontratım iptal edildi kanalım silindi sonra tüm videolarım silindi ama kanal şuan ayakta şükür sıkıntı yok
![]()
sınır yok vallakapanmaz olur mu kontratım iptal edildi kanalım silindi sonra tüm videolarım silindi ama kanal şuan ayakta şükür sıkıntı yok
---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------
kazanç sağlamak istiyorsan dizi filmden uzak duracaksın amatör takılacaksın. çünkü izleniyoruz haberiniz yokdüzenli olarak amatör içerik at ilerleyen zamanlarda kazanmaya başlarsın
---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------
bu ayın kazancı diğer ayın 20 30 u arasında kesinleşir sonra diğer ayın 20 30 u arasında ödenir.
Alla Allaa kapanan ve kontratı giden kanal nası ayakta hala.. hayrınamı çalışıyosun dm'ye yoksa
2 ayda 150$ yeni oldu toplu olarakmı yansır ödemelere bizim başka yapmamız gereken bişey varmı
hacı sadece haksızlık yapıldı bende uğraştım yaptığı yanlışları düzelttiler![]()
hacı sadece haksızlık yapıldı bende uğraştım yaptığı yanlışları düzelttiler
---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------
ödeme bilgilerini girmen yeterli 2 ayın kazancı tek olarak yatar. biraz geç yatıyor ödemeler örneğin bu ayın kazancı yani mayısın kazancı haziranın 20 25 i arasında kesinleşir temmuzun 20 30 u arasında ödenir
sen işini bilirsinorda yt'deki gibi çok kanal baglama olayı falan varmı ? ve ihtar telif vs yt'deki gibi çokmu
bağlanma olayı diye bir şey yok her kanal için başvurursun her kanalın paneli farklı olur ödemeler aynı anda yolanmaz vs. telif ihtar yok reddedilen videoları bekletmeden silmen lazım onun dışında film dizi müzik lerden uzak durman lazım çünkü anlık takip ediliyoruz![]()
hım bi nevi partner gibi hocam öylede o zaman aynı isimle farklı kanallar vs açmamız lazım bu sıkıntı olmazmı? mesela x kanalına kendi isminle basvurdun y,z gibi biçok farklı kanalların olursa nası olucak
dailymotion da kazanmak öyle kolay değil boşver çok kanalı sen tek kanal ile gitbenimde 4 kanal var birinde 19 bin video var 2 sinde 6 7 bin diğerinde 200 falan var sen sadece bi kanala yoğunlaş onu geliştir bi kazancı olsun sonra başka kanallara yönelirsin.
zaten partner hesabım var daily'de geçen yıl oluşturduğumama yükleme yapmıyorum denemek için almıştım 10-15 özgün yükledim partner yaptım sonra bıraktım ama şimdi güncel haber tarzı yoğun yükleme yapmak istiyorum ondan soruyorum.. sen baya aşmışsın usta valla devam diyelim, farklı kanal-hesap aynı isim sorum ise spam yapmak değildi sadece o şartlarda isim kanal kabulü oluyomu oluyosa nası oluyo merak etmiştim..
zaten birden fazla hesap oluşturmak yasak değil serbest ama gerek yok. 1 kanala günde 80 90 video atarsan 3 4 ay sonra günlük 10 dolar getirmeye başlar 10 dolara ulaştığında yeni bir kanal açıp onunlada devam edersin.
sadece 4 hesabıma günde 1500 e yakın içerik atıyorum ve artık içirik bulmakta zorlanıyorum. demek istediğim fazla kanal açarsan uğraşamazsın devam edemezsin 1 kanalla ilerle kanal tam otursun yerine yeni kanallara geçersin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.