Şubat ayı kazançları kesinleşmiş, herkese hayırlı olması dileğiyle 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cidden kazanıyormusunuz ya bu dailydenkazanıyorsanız söyleyin batıyoruz
![]()
ödeme konularına bakarsan kazanılıyormu kazanılmıyormu anlarsın hocam![]()
zaten konu maksimum 10 sayfa o 10 sayfada 100 mesaj varsa bu 100 mesajı 20 kişi falan atmıs oluyoryani demem oki cok kazandırmıyor
hele yutup ile kıyas kabul etemz kazandırma oranı ha iyi kazandıran kanallar tabiki var mesela benim bi kaç kanal iyi kazanclar saglıyor ama o kanallarada 2015 den beri aralıksı video atıyoruz bu arada iyi kazanç demişken suanda günlük 15-20 dolar civarında geziyor yani kazanclar iyi deyince yt gibi günlük 100 dolar falan degil
Kazanc kesınlesmışte ben ödeme yontemı ekleyemıyorum![]()
2 senede , neredeyse 15.000 videodan , 20 kanaldan 1 tanesi 140$ para kazanmış, ilk defa onu da alamıyoruzNasıl bi sistemi var bu DM ın ...
paypal ekleyebiliyormusun?
Paypalım olmadıgı ıcın denemedım hocam ama sanırım eklerım ...
Mailden direkt banka eklemeye calsıyorum payonneer e yonlendırıp hata verıyor ...
Paypal ekleyıp alabılmemın bır yolu var mı?
![]()
![]()
bi kanalımda şöyle bi durum var. eski birikenler, ödemeler kısmına yansımamış. şimdi ne olucak o paralar? Gelmeyecek mi?
unut onları böyle çok kanalım var benimde ödemediler.Hatta kesinleşmiş ama ödenmemiş kanallarım bile var
ödeme konularına bakarsan kazanılıyormu kazanılmıyormu anlarsın hocam![]()
zaten konu maksimum 10 sayfa o 10 sayfada 100 mesaj varsa bu 100 mesajı 20 kişi falan atmıs oluyoryani demem oki cok kazandırmıyor
hele yutup ile kıyas kabul etemz kazandırma oranı ha iyi kazandıran kanallar tabiki var mesela benim bi kaç kanal iyi kazanclar saglıyor ama o kanallarada 2015 den beri aralıksı video atıyoruz bu arada iyi kazanç demişken suanda günlük 15-20 dolar civarında geziyor yani kazanclar iyi deyince yt gibi günlük 100 dolar falan degil
desteğe mesaj atsak?
yanlış yere mesaj attınız sizi ilgili yere aktarıyorum derler beklersin 5-10 ay arada yazarsın hey mey tınlamazlar
öyle diyosun da hocam. her ay 10-15$ kazanan 20 tane dm kanalın olsa. Ben sürekli bunların parasını unutucak mıyım?
Şubat kazancı 73 dolar, Mart kazancı 153 dolar bu ay 100 dolar eşiğini geçemediğim için ödeme yapmazlar dimi ? Muhtemelen gelecek ay beraber ödenir
öyle diyosun da hocam. her ay 10-15$ kazanan 20 tane dm kanalın olsa. Ben sürekli bunların parasını unutucak mıyım?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.