Dailymotions Kanal İndirme Programı Tavsiye?

dewadam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dailymotionsdan kanal indirmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak çalışan bildiğiniz bir program var mıdır?

bu konuyla alakalı kimsenin bilgisi yok

vallada yok herhalde kedi kendimize bot haricinde bi sektör oluşturduk :)

Merhaba arkadaşlar dailymotionsdan kanal indirmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak çalışan bildiğiniz bir program var mıdır?

Kanal bilmem de normal DailyMotion videoları Freemake Video Downloader ile indirilebiliyor. Kanal linkini bir yapıştır bakalım inmesi lazım.

Dailymotion Video Downloader İndir - Dailymotion Video İndirici - Tamindir şu tarz bi programla indiriyordum ben bi ara ama bu muydu,benzer bi program mı hatırlamıyorum.buna bi bak hocam olmadı google dan bakıcaksın artık "Dailymotion Video Download" , "Dailymotion Video Downloader" tarzı denemelerle bulacaksın.pardon bu arada ben video sandım,kanal demişsiniz...o daha da zor :)

Dailymotion Video Downloader İndir - Dailymotion Video İndirici - Tamindir şu tarz bi programla indiriyordum ben bi ara ama bu muydu,benzer bi program mı hatırlamıyorum.buna bi bak hocam olmadı google dan bakıcaksın artık "Dailymotion Video Download" , "Dailymotion Video Downloader" tarzı denemelerle bulacaksın.pardon bu arada ben video sandım,kanal demişsiniz...o daha da zor :)

epey bi baktım gereksiz 25 den fazla program kurdum. Sonuç olumsuz bulamadım vay arkadaş en bulunmazı istemişim meğer.

konu güncel arkadaşlar hala aramaktayım kullanan var mı?

vds kullanıcısıyım onun için bir program arıyorum derseniz bir bilgim yok, ancak sistemimizde dailymotion botu mevcuttur toplu yükleme yapabilirsiniz onunla.

hocam kanalı indirme olayını değil ama videoları tek tek ve pratik bir şekilde indirebileceğin bir sistem.

jdownloader tabiki :)
az önce indirip kurdum, ve dailymotion dan sadece video linkini kopyalayınca videonun hangi kalite indirilebileceği seçeneklerin geliyor..

şimdi istediğimiz kanalın tüm video bölümünü açıp seçtiğimiz videoların sadece bağlantı linklerini teker teker kopyalasak (jdownloader kopyalanan linklerin videolarını otomatik ayrıştıracaktır) program bize bir liste halinde sunuyor.. sizde istediğiniz kalitede olan videoları kabul edip indirebilirsiniz..

benimde ihtiyacım vardı buna ama jdownloaderle yapamıyordum,
demek yeni güncellemeler vs ile çözdüler durumu :)

kolay gelsin.

hocam kanalı indirme olayını değil ama videoları tek tek ve pratik bir şekilde indirebileceğin bir sistem.

jdownloader tabiki :)
az önce indirip kurdum, ve dailymotion dan sadece video linkini kopyalayınca videonun hangi kalite indirilebileceği seçeneklerin geliyor..

şimdi istediğimiz kanalın tüm video bölümünü açıp seçtiğimiz videoların sadece bağlantı linklerini teker teker kopyalasak (jdownloader kopyalanan linklerin videolarını otomatik ayrıştıracaktır) program bize bir liste halinde sunuyor.. sizde istediğiniz kalitede olan videoları kabul edip indirebilirsiniz..

benimde ihtiyacım vardı buna ama jdownloaderle yapamıyordum,
demek yeni güncellemeler vs ile çözdüler durumu :)

kolay gelsin.

acaba linkleri toplu şekilde nasıl toplarız bunu nasıl çözeriz peki?

konu güncel arkadaşlar varmı kanal indirebileceğim bir program 1k video var oldukça uğraştırır linkler.

beyler bayanlar yokmu bu konuda yardımcı olabilecek biri nasıl yapabilirim ben bu işi en kısa yoldan ? yardım pls.

youtube downloader free var bende.Kanal indirme var.Herhalde sadece youtube için değildir netten search et dailymotion kanalı da indirebilirsin.

Up.
Dailymotiondan kanal indirmek için program bilen var mı arkadaşlar ?

free youtube downloader yada youtube-dl işini görür
Edit: free youtube downloader daha hızlı dailymotionda

Hepinize. İyi günler. Diliyorum yeri mi bilmiyorum ama. Bende buna. Benzer bir. Soru sormak isterim. Vds kullanıyorum freemake programı ile. Çalışıyordum ama. Bir. Süredir. Program video indirmiyor. Programı sildim vds yeniden kuruldu ama. Yerelde. Çalışan program vds'de. Çalışmıyor . Var mı yardımcı olacak ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri