Dalgınlıkla Adsense'yi sildim

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Cagdaser

Kayıtlı Üye
10 u geçik adsensem oldu 2 yıldır onca kanal sildim açtım ettim, ufak bi dalgınlıkla içinde parası biriken pin'ini beklediğim adsensemi sildim...

Şifremi hatırlamıyorum diyorum fakat.

Sıklıkla e-posta gönderilen en fazla beş kişinin e-posta adresi

kimseyle mailleşmedim buraya ne yazabilirim.

En fazla dört etiketin adı

aynı şekil burayada ne yazabilirim..

Hatırladığınız ilk ikincil e-posta adresi nedir?

malesef zaten ikincil eposta adresi kaydetmemiştim..

Bu hesapla birlikte kullandığınız en çok 4 diğer Google ürününü ve bunları kullanmaya başladığınız yaklaşık tarihleri belirtin.

bunlardanda sadece gmail 'e giriş yapıyordum..

bunları cevaplayamadığımdan yanlış buluyor..

SON Sorum en azından günlük bu adsenseden kurtabileceğim 15 tl getiren iki kanalım var şuana kadar da iyi kazandı. onların kazançları daha doğal olarak kesinleşmedi diğer adsenseye geçirsem ona yansır demi önceki kazançlarıda ?

Bu ayınki yansır sadece yani 01.04.2014'den itibaren.

Kesinleşmeye girmeyen kazancın yansıması lazım, kanal sattığım da da aldığımda da bu böyle oldu ben Adsenseyi sildiğim için farklılık olabilir mi diye soruyorum sadece.. ki öyle bi durumda bugünden itibaren ki sadece kesinleşir..

Sayımdan bahsetmiyorum büyük olasılık farketmeyecek gene geçen ay (mart) kazandığı miktar bağladığım kanalların yeni adsensede kesinleşmeye girecek.

1-2 arkadaştan daha yorum bekliyorum bu konuyla ilgili.

Istedigi maile sunlari yaz

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Etiketlere

Sosyal
Tanıtımlar
Güncellemeler
Forumlar

ikincil eposta adresini bos birak

4 urun sec dedigi yerde hepsini sec ve gmaili actigin tarihi yaz bi dene.

yok hocam işe yaramadı sorun değil ama yaa zaten bi çözümü var mı diye sormuştum sadece..

Diğer adsenselerden birine taşıdım 2 kanalı geçen ay kesinleşmişi ve sildiğim kanalların kazançları yandı ama olsun artık en azından bunuda yaşamış olduk :)

Teşekkürler bu arada ilginiz için.

yok hocam işe yaramadı sorun değil ama yaa zaten bi çözümü var mı diye sormuştum sadece..

Diğer adsenselerden birine taşıdım 2 kanalı geçen ay kesinleşmişi ve sildiğim kanalların kazançları yandı ama olsun artık en azından bunuda yaşamış olduk :)

Teşekkürler bu arada ilginiz için.

Benimde basima gelmisti ve boyle kurtarmistim maili geri. Birde surekli kullandiginiz ip adresinden denemeniz gerekiyor bunu.

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] geçmiş olsun umarım kurtarırsın..

hocam o kadar adsenseyi kimin üzerine açıyorunuz bende birden fazla açmak istiyorum.Hadi 2 açtım 3 açtım akrabalara mı açıyorsunuz

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] geçmiş olsun umarım kurtarırsın..

umarım hocam, teşekkürler.

---------- Mesaj saat 22:12:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:25 civarında gönderildi. ----------

hocam o kadar adsenseyi kimin üzerine açıyorunuz bende birden fazla açmak istiyorum.Hadi 2 açtım 3 açtım akrabalara mı açıyorsunuz

3 Adsense ablamın 2 Adsense annemin 2 Adsense Babamın ve 3 Adsense Benim adıma var, Facebook sayfalarla yaptığımız ortağımla gene 4 adsense mevcut.. her birini bir anda açmadım farklı zaman dilimlerinde 3 haftada 1, ayda 1 şekilde bi sorunla karşılaşmadım..

Adsenselerin farklı olan tek yanı banka hesap no ları ve telefon numaraları.

umarım hocam, teşekkürler.

---------- Mesaj saat 22:12:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:25 civarında gönderildi. ----------

3 Adsense ablamın 2 Adsense annemin 2 Adsense Babamın ve 3 Adsense Benim adıma var her birini bir anda açmadım farklı zaman dilimlerinde 3 haftada 1, ayda 1 şekilde bi sorunla karşılaşmadım..

Adsenselerin farklı olan tek yanı banka hesap no ları ve telefon numaraları.

Hmm hocam adresleri aynimi adsenselerin ve pinerini aldinizmi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hmm hocam adresleri aynimi adsenselerin ve pinerini aldinizmi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adresler aynı, sadece iki adres daha doğrusu bir ablamın iş yeri birde ev adresi arasında değiştirdim sürekli ama adresden falan bir sıkıntı olmaz. içiniz rahat olsun, sıfır bi kanal açın başvurun adsenseye onaylanırsınız gene her türlü yeter ki ıp mac iniz temiz olsun. pınleri gelmeyenleri mevcut ama ben pinle doğrulama yapmıyorum genelde 2.istekte mail atarım büyük olasılık onaylanır. yada kimlik fotokopisi.

gmailin tam açılış tarihiyle en son girilebildiği tarihi dogru yazsam yetiyordu bende digerlerinden sadece kullanılan hizmete gmaili seçiyordum kutarılıyordu acaba tarihlerde bir yanlışlık mı yapıyorsunuz

@Cagdaser gerçekten kendime olmuş gibi hissettim konu başlığını görünce. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım zararsız atlatırsın bu durumu.

Çok sağolun hocam işin kötü yanı Macbook kurbanı olduk denebilir.. bu melete alışamadım daha 1hafta oldu windowsdan geceli tarayıcılar bile aynı geliyor gözüme hiç hangi tarayıcıdayım hangi kanal açık diye bakmadan ana işlerde kullandığım safari deymişim ' arayüzü resmen mozilla' ile aynı bende hiç aldırış etmedim direk linki kopyalayıp işaretleyip sildim. 30 sn sonra dank etti zaten kanal silmeye o kadar çok alıştım ki :) olacağı malumdu böyle bi hatanın.. Mac kanalı kurban etti denebilir.. neyse sağlık olsun.

---------- Mesaj saat 22:19:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:56 civarında gönderildi. ----------

gmailin tam açılış tarihiyle en son girilebildiği tarihi dogru yazsam yetiyordu bende digerlerinden sadece kullanılan hizmete gmaili seçiyordum kutarılıyordu acaba tarihlerde bir yanlışlık mı yapıyorsunuz

hocam şubat 2014 en son aktif olduğum günde bugün.. 8 nisan 2014 yanlışlık yaptığımı sanmıyorum :(

Geçmiş olsun, aynı şey dün benimde başıma geliyordu.
Allahtan son aşamada şifreyi istiyor ve hep aynı olan şifrem adsense gmailinde farklıydı.
Ecel terleri döktüm şok oldum resmen neyi silmeye çalıştığımı görünce. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri