Databilim Sorun Yaşayanlar - TEK BAŞLIK

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuan databilim botuyla yükleme yapabilen var mı?

1-2 saatdir çalışmıyor bende de sıkıntı var.

Celalettin hocama da ulaşamadım bir türlü.Skype ı falan acık degil.Tel numarasını bilen var mı?

İnşallah celalettin hocam bugün botu kontrol eder.Yoksa yarın da yükleme yapamayabiliriz,Kötü oldu...

ben günlerdir ulaşamıyorum botu yenileyim diyorum adam yok piyasada

Celalettin bey genelde r10'da aktif.Youtube botunda bende de sorun var.Muhtemelen yarına düzeltir.

açıkcası artık sıkıldım bu kesintilerden bende başka bir sisteme geçtim biraz önce yani biraz kontrol etmek gerekli yapılan işi

Cevap: Re: Databilim Sorun Yaşayanlar - TEK BAŞLIK

Databilim botu gerçekten çok kullanışlı ama dediğiniz gibi biraz ilgi gerektiyor.
açıkcası artık sıkıldım bu kesintilerden bende başka bir sisteme geçtim biraz önce yani biraz kontrol etmek gerekli yapılan işi

Sistem hizli ama, bu celalettin denen sahis kadar umursamaz insan gormedim. Okudugu halde email lere cevap yazmiyor (gonderdigim email acildiginda outlook okundu raporu gonderiyor). Soru falan da sormuyorum ha, ek hesap satin alicam, hesabi uzaticam, banka bilgileri guncel mi vs gibi basit seyler. Satin alirken dahi 2 ay cevap beklemistim. Adam urun satiyor ama biz pesinden kosuyoruz. Ama ne hikmetse r10 dan hergun yaziyor. Burda kapanan basliginda da bahsettigine gore cok kar birakmiyormus, ondan ilgilenmiyormus. Bu gidisle musterisi kalmaz, 1 ay kullanip sinir krizi gecirmemek elde degil.

youtube aciklamalarina bozuk karakterler ekliyor, quot; gibi. Satir atlamak yerine yeni satiri bir onceki biten kelimenin basina ekliyor, asil kelime anlamini kaybettigi icin arama sonucunda cikmiyor. Ben tek tek elle aciklamalari duzelteceksem bota ne hacet. Toptan upload yapar, sonra elle duzeltirim.

Ytkazan botu desen tam felaket, hic bulasmaya gerek yok.

Youtubekisser daha sorunsuz ama onda da toplu yukleme ve youtube to youtube yok.

piyasada baska bot var mi?

arkadaşlar gerçkten ben bugüne kadar videoyap kisser falan kullandım bu bot kullandığım en iyi bot çıktı
inş sorunlar en kısa zamanda düzelir
bide ben botta çok gereksiz bir özellik farkettim bundan dolayı yükleme yapmıyor olabilir
bot her yüklenen videoyu hardiskine kaydediyor sonra yeniden yüklemek istersen yeniden yükleye tıklıyorsun bu özellik çok saçma bence belki botun harddiski dolduğu için yükleme yapmıyor olabilir kimin r10 üyeliği varsa adama söyleyin bu özellik kalksın bu özelliğe hiç ama hiç gerek yok
bence botun harddiski bittiği için yükleme yapmıyor

Obeli bottan çekerken açıklama kısmına hatalı bir terim eklendiğini görmedim.Youtube dan video çekerken mi böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz?
Sistem hizli ama, bu celalettin denen sahis kadar umursamaz insan gormedim. Okudugu halde email lere cevap yazmiyor (gonderdigim email acildiginda outlook okundu raporu gonderiyor). Soru falan da sormuyorum ha, ek hesap satin alicam, hesabi uzaticam, banka bilgileri guncel mi vs gibi basit seyler. Satin alirken dahi 2 ay cevap beklemistim. Adam urun satiyor ama biz pesinden kosuyoruz. Ama ne hikmetse r10 dan hergun yaziyor. Burda kapanan basliginda da bahsettigine gore cok kar birakmiyormus, ondan ilgilenmiyormus. Bu gidisle musterisi kalmaz, 1 ay kullanip sinir krizi gecirmemek elde degil.

youtube aciklamalarina bozuk karakterler ekliyor, quot; gibi. Satir atlamak yerine yeni satiri bir onceki biten kelimenin basina ekliyor, asil kelime anlamini kaybettigi icin arama sonucunda cikmiyor. Ben tek tek elle aciklamalari duzelteceksem bota ne hacet. Toptan upload yapar, sonra elle duzeltirim.

Youtubekisser daha sorunsuz ama onda da toplu yukleme ve youtube to youtube yok.

valla hız ve kullanım olarak en iyisiydi ama ilgi yok
ytkazan botu nun felaket olduguna katılmıyorum şu an çok iyi gerçekten tek eksigi hız
arkadaş onuda ayarlıyacam diyor 29 da hız olayınıda ayarlarsa databilime elveda demeyi düşünüyorum,databilime ulaşamıyoruz derdimizi anlatamıyoruz.böyle olmazki

ytkazan botu neden felakat ki hocam. Şuan en sorunsuz bot diyelibilirim. Tabi ki eksikleri var. En azından karşınızda bir muhattap oluyor. Databilim gerçekten hızlıydı ama ilgilenilmekten sonra ne işe yarar.

Ben 2 aydır databilimciyim elbette ilgisizlikten memnun değilim ama youtubedan alıp youtube attığım için bana hiç sorun yaşatmamıştı ve hız konusunda hepsinden iyidir muhakkak ki.

Obeli bottan çekerken açıklama kısmına hatalı bir terim eklendiğini görmedim.Youtube dan video çekerken mi böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz?

evet, " & gibi karakterleri ceviremeyip html kodlarini aliyor quot; amp; gibi

ytkazan hakkinda, scriptin yapimcisi da mesaj atmis, madem toptan yazayim;
- Gecen hafta kendi arama fonksiyonu ile 2-3 siteden yuklemeyi denedim, sadece 1 siteden sorunsuz yukledi. Belki cogu yukluyordur, duzelmistir ama ben denedigimde yuklemiyordu.
- direkt link, tek link, toplu link gibi fonksiyonlar calismiyor. Her denememde yuklenemedi hatasi verdi. Benim icin bu fonksiyonlar yoksa bot kullanmanin da bir anlami da yok
- Madem bunlar calismadi, youtube ara ile yuklemeyi deneyeyim dedim, ilk once video bulmasina ragmen yukleyemiyordu. Bugun arama dahi yapmadan youtube script hatasi veriyordu.
- Scriptte ufak ta olsa cok hata var. Mesela yuklenemeyenleri listeden silmeyi denediginizde yetkiniz yok diye mesaj geliyor. E bir suru yuklenemeyen video olunca listede sikinti yaratiyor.
- Sadece 5 kanal eklenebiliyor. 20-30 kanali olanlar icin kolay degil.
- Video aciklamalari tam cekilmiyor. 3 satir cekip birakiyor. Uzun aciklama varsa tekrar aciklama aramakla ugrasmak gerekiyor.
- Upload yaparken sayfa donuyor, yukleme bitene baska islem yapamiyorsun, sayfalarda gezemiyorsun
- Hiz konusu dert degil benim icin. Zaten diger botlara da kendim ek bot ekleyip, linkleri verip 5dk ara ile yukletiyorum birden abanmasin diye. Ama yukarida dedigim gibi yuklemeler devam ederken baska islem yapamayinca bon bon sayfaya bakmak hosuma gitmiyor. O yuklerken bir yandan yeni yukleme listesini hazirlamak, etiketleri basliklari vs girmek gerekli ki vakit tasarruflu kullanilabilsin
- Cekilen videolarin baslik, aciklama, etiket vs degistirilemiyor, oldugu gibi yukleniyor, sonra tek tek degistirmek gerekiyor.

Herkesin ihtiyacina gore beklentisi degisir. Ben ugrasmam full kanal kopyalar spam yaparim derseniz o baska. Verin komple indirsin yuklesin. Kanalimi son 2 gunde 5 farkli hesap full kopyaladi. Hele Turkiye'de biraz daha yayilsin bu sekilde para kazanildigi haberi, o zaman ortami goruruz. Adamlar 10 kanal acip birebir ayni videolari atiyorlar. Neyse, bu baska konu, konuyu dagitmayayim :)

Arkadaşlar botlarla vs hiç uğraşmayın derim.40-50 liraya sağlam bir vps alın keyfinize bakın.Hem daha hızlı olur hem sadece o ip'den siz yükleme yapmış olursunuz.Bide yavaşmış vs derdiniz olmaz

evet, " & gibi karakterleri ceviremeyip html kodlarini aliyor quot; amp; gibi

ytkazan hakkinda, scriptin yapimcisi da mesaj atmis, madem toptan yazayim;
- Gecen hafta kendi arama fonksiyonu ile 2-3 siteden yuklemeyi denedim, sadece 1 siteden sorunsuz yukledi. Belki cogu yukluyordur, duzelmistir ama ben denedigimde yuklemiyordu.
- direkt link, tek link, toplu link gibi fonksiyonlar calismiyor. Her denememde yuklenemedi hatasi verdi. Benim icin bu fonksiyonlar yoksa bot kullanmanin da bir anlami da yok
- Madem bunlar calismadi, youtube ara ile yuklemeyi deneyeyim dedim, ilk once video bulmasina ragmen yukleyemiyordu. Bugun arama dahi yapmadan youtube script hatasi veriyordu.
- Scriptte ufak ta olsa cok hata var. Mesela yuklenemeyenleri listeden silmeyi denediginizde yetkiniz yok diye mesaj geliyor. E bir suru yuklenemeyen video olunca listede sikinti yaratiyor.
- Sadece 5 kanal eklenebiliyor. 20-30 kanali olanlar icin kolay degil.
- Video aciklamalari tam cekilmiyor. 3 satir cekip birakiyor. Uzun aciklama varsa tekrar aciklama aramakla ugrasmak gerekiyor.
- Upload yaparken sayfa donuyor, yukleme bitene baska islem yapamiyorsun, sayfalarda gezemiyorsun
- Hiz konusu dert degil benim icin. Zaten diger botlara da kendim ek bot ekleyip, linkleri verip 5dk ara ile yukletiyorum birden abanmasin diye. Ama yukarida dedigim gibi yuklemeler devam ederken baska islem yapamayinca bon bon sayfaya bakmak hosuma gitmiyor. O yuklerken bir yandan yeni yukleme listesini hazirlamak, etiketleri basliklari vs girmek gerekli ki vakit tasarruflu kullanilabilsin
- Cekilen videolarin baslik, aciklama, etiket vs degistirilemiyor, oldugu gibi yukleniyor, sonra tek tek degistirmek gerekiyor.

Herkesin ihtiyacina gore beklentisi degisir. Ben ugrasmam full kanal kopyalar spam yaparim derseniz o baska. Verin komple indirsin yuklesin. Kanalimi son 2 gunde 5 farkli hesap full kopyaladi. Hele Turkiye'de biraz daha yayilsin bu sekilde para kazanildigi haberi, o zaman ortami goruruz. Adamlar 10 kanal acip birebir ayni videolari atiyorlar. Neyse, bu baska konu, konuyu dagitmayayim :)

-Şuanda sistem takır takır çalışmakta. Api kaynaklı olarak youtube aramada geçici olarak sorun çıkıyor ancak 1-2 dk geçmeden hemen düzelmekte.
-Direkt link teklin toplu link hepsi çalışmakta ne tür sorunlar yaşadığınızı keşke sorsaydınız anlatırdım.
-Listenizdeki videoları silebilmektesiniz. Yetkiniz yok gibi birşey dememekte. Eğer ki oturum süreniz doldu ise, giriş yapmadan listedeki videoları silemezsiniz. Genel itibari ile listedeki videolar silinmekte
- evet diğer sistemler gibi kanallara tek tek yüklenmediği için 5 Kanal limiti koydum. Konumda dediğim gibi ek ücret ile ek kanal eklemesi yapılabilinmekte. Kaldı ki hesaba eklenen 5 tane kanal sürekli değiştirilebilinmektedir.
-Video açıklamaları karşı sitede olduğu gibi alınmakta. Eğer ki karşı sitede yok ise bot kendisi yazamaz. boş bırakır.
-Upload yaparken sayfa donuyor. Farklı bir tarayıcı ile giriş yaparak listeye yeni videoları ekleyebilirsiniz.
-Hız olarak artış olacak. Ek olarak Yükleme esnasında dediğim gibi farklı bir tarayıcıdan Listedeki videoları düzenleyebilirsiniz. sizin zamanınızı harcama vs. olmaz. Şuan hangimiz tek tarayıcı kullanmatayız ki?
-Sisteme Her kanala ait olacak şekidle otomatik eklenecek etiket ve açıklama yapısı eklenecek. Altyapısı hazırlanmakta şuan.

sanırım tüm sorularınıza cevap verdim. Çalışmayan botlar için bana tekrar pm ile bildirim yaparsanız bende gerekli eksiklikleri gidererek yoluma devam edebileyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri