Eski db'yi çalan eleman yine iş başında. Kasım ayı içinde kanallarıma girip adsense bilgilerini değiştirmiş. Databilim botunu 1 gün dahi kullandıysanız şifrenizi heme değiştirin. Daha önceden kanallarımda sorun olmadığı için benim bilgilerimi alamadı sanmıştım. Bu sahtekar hala aynı VPS'den giriyor (Radore veri merkezi)
Adsense kimliği : 7363162982516502
[MENTION=734]Databilim[/MENTION] olanlardan sonra özür dahi dilemedi. Sistemi kapatıp alıcıları mağdur etti, kendi hatasını kabul etmedi ve suçu müşterilere attı. R10 yönetimi gereğini yaptı. R10'dan şutlandı ve burda gezinmeye başladı. R10 üyeliği varken burdaki konusuna yazmaya tenezzül dahi etmiyordu.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION], bu şahsın aramızda bulunmasını etik açıdan doğru bulmuyorum. Gerekirse mağdur diğer arkadaşların da fikirleri alınıp, ytpara forumunda bulunan tüm kullanıcıların mağduriyeti giderilmediği sürece Databilim'in forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Bunu yapın ki en azından birisi yanlış yaptığında forum yönetiminin bizi kolladığını bilelim.