Dava Açacağım, Sonuç Alabilir Miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azmi

Kayıtlı Üye
İnternet üzerinde bi alışverişim sonucu 50 lira bi elemana kaptırdım. Elemanla 1 aydır ara ara skype üzerinden görüşüyorum. Bugün yatıracam, yarın yatıracam yan yattı çamura battı vs. deyip sallıyor.
Elemanın nesine.com hesap bilgisi ve de cep telefonu var elimde. Cep telden bu akşam görüştüm. Cebinde para olduğunu bu akşam yatıracağını söyledi adam olmadığı için yine sözünde durmadı.
Sonuç itibariyle pazartesi forumdaki mesajlaşmaların ekran görüntüsü, internet şubesinden ödeme çıktısıyla beraber dava açmayı düşünüyorum. Sonuç alabilir miyim. Daha önce internet üzerinden davalık olan ve sonuç alan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum. (karşı taraftan alacağım meblağı geçtim. bir ay önce abi durumum yok deyip anlayış gösterdiğim ve bu anlayışımın kurbanı olduğum için bunun bedelini ödettirmek istiyorum.)

şahsen 50 lira için mahkemelerde sürünmem,ama enayi yerine koyulmakda koyuyor adama..hakkında hayırlısı,1,5 sene uğraşırsın en az ,sonunda mahkeme neye karar verir onuda bilemem..

elindeki delillerle suç duyurusunda bulunabilirsin. ama karşıdaki eleman bir çocuksa 18-19 yaşlarında ise bırak suç duyurusunda bulunma geleceği kararmasın çocuğun. güzel yollardan paranı almaya çalış alamazsan başının gözünün sadakası olsun derim ben.

valla dostum 50 lira için ugrasma mahkemeyi kazanamassan avukat falan ücretlerini de ödemek zorunda kalacaksin deymez bos ver daha böyle oltalara gelmezsin bundan ders çikararak.

ben soyle birşey dusundum sen adama mahkeme acınca adamın evıne mahkeme celbı gıder adamda bundan eger korka sana soyle der sana paranı vereyım davayı gerı cek.sende geri çekersin olur biter.ama adam oyle bısı demesse uzun surebılır.

şahsen 50 lira için mahkemelerde sürünmem,ama enayi yerine koyulmakda koyuyor adama..hakkında hayırlısı,1,5 sene uğraşırsın en az ,sonunda mahkeme neye karar verir onuda bilemem..

Meblağı geçtim hocam. Sizin de belirttiğiniz gibi iyi niyetimin suistimal edilmesi adam yerine koyduğum biraz muhabbetimin olduğu birisinden bu hareketi görmem çok dokundu. Bunun bedelini ödettirmek istiyorum.

Benim bu işler konusunda çok detaylı bilgi birikimim var, sen diğer mesajlara kulak asma benim yukarıda dediğime göre karar ver bence kardeşim.

Yakala ve döv.Mahkemeden daha kısa sürer netice alman.
İnternet üzerinde bi alışverişim sonucu 50 lira bi elemana kaptırdım. Elemanla 1 aydır ara ara skype üzerinden görüşüyorum. Bugün yatıracam, yarın yatıracam yan yattı çamura battı vs. deyip sallıyor.
Elemanın nesine.com hesap bilgisi ve de cep telefonu var elimde. Cep telden bu akşam görüştüm. Cebinde para olduğunu bu akşam yatıracağını söyledi adam olmadığı için yine sözünde durmadı.
Sonuç itibariyle pazartesi forumdaki mesajlaşmaların ekran görüntüsü, internet şubesinden ödeme çıktısıyla beraber dava açmayı düşünüyorum. Sonuç alabilir miyim. Daha önce internet üzerinden davalık olan ve sonuç alan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum. (karşı taraftan alacağım meblağı geçtim. bir ay önce abi durumum yok deyip anlayış gösterdiğim ve bu anlayışımın kurbanı olduğum için bunun bedelini ödettirmek istiyorum.)

internet üzerinde bi alışverişim sonucu 50 lira bi elemana kaptırdım. Elemanla 1 aydır ara ara skype üzerinden görüşüyorum. Bugün yatıracam, yarın yatıracam yan yattı çamura battı vs. Deyip sallıyor.
Sonuç itibariyle pazartesi forumdaki mesajlaşmaların ekran görüntüsü, internet şubesinden ödeme çıktısıyla beraber dava açmayı düşünüyorum. Sonuç alabilir miyim. Daha önce internet üzerinden davalık olan ve sonuç alan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum. (karşı taraftan alacağım meblağı geçtim. Bir ay önce abi durumum yok deyip anlayış gösterdiğim ve bu anlayışımın kurbanı olduğum için bunun bedelini ödettirmek istiyorum.)

1-öncelikle ödeme türünüz nedir?
EFT
HAVALE
KREDİ KART
ALTERNATİF PAYPAL VB.. YONTEMLER
BUNLARDAN BİR TANESİ İSE , NE KADAR SÜRE GEÇTİ ? 30 GUN YADA DAĞA FAZLAMI ?

Bugün 50TL alır, yarın 100TL böyle böyle parayı cebe atar. Kimse sesini çıkartmassa köşeyi döner ve yapmaya devam eder. Bırak yapma çocuk sürünmesin gibi yorumlara katılmıyorum. 10TL olsa bile hakkını ara derim. Kaybetme şansın 0 dedillerin var elinde. Elinden geleni yap

Konuda cevabı olan yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler.

elindeki delillerle suç duyurusunda bulunabilirsin. ama karşıdaki eleman bir çocuksa 18-19 yaşlarında ise bırak suç duyurusunda bulunma geleceği kararmasın çocuğun. güzel yollardan paranı almaya çalış alamazsan başının gözünün sadakası olsun derim ben.

tavsiyeniz için teşekkürler. elimdeki delilerle pazartesi suç duyurusunda bulunacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri