Davetiye gönderdiğimiz kisi ban yer ise

ShineAizen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben iki arkadaşıma ve birde
Bir hayırlı ise vesile olurum bir şeyler öğrenip kazanir diye tanımadığım nickinide bilmediğim kişiye de davetiye gondermistim bu gun bir arkadasin ban yemis oldugunu gordum davetiye gonderdigi kisi ban yedigi icinmis oyle bisi olursa benim herhangi bir savunma hakkim olmaz biliyorumki ama kefilligi cekebilir miyiz bulabilirsek :)

Son düzenleme:
Geri çekemezsin o banlanırsa sende banlanırsın. Kimi davet ettiğini hatırlıyorsan mesaj at uyar. Bende gönderdim birine hayrına sonra uyardım. O banlanırsa bende banlanacağım :)

Tanımadıklarınıza neden davet gönderirsiniz ki hocam ? Hem siz rahatsız olursunuz hemde günde bir arkadaşımız dolandırılıyor.

Tanımadığın kişilere davet gönderiyorsan yapacak birşey yok o bir halt işlediğinde sende cezanı çekeceksin.. Ama eşim dostum akrabam dediğine davet gönderirsin itlik eder işte o üzücü olur.

Hocam bende yanlışlıkla 1 kişiye göndermiştim.Şimdi o ban yerse bizde mi yiyeceğiz :(

Barı 1hafta veya 1 ay olsun sınırsız yemeyelim başkası yüzünden 2013 ten beri sitede üyeyim 1 tek yanlışım bile yok,davetiye sistemini ilk gördüğüm sıralar rastgele birine davetiye atmıştım ne oldu onuda bilmiyorum adam bişey yapsa bende yanacam :(

Son düzenleme:
Davetiyeyi parayla satanlar var 50 tl felan istiyor adam.Bunlarada bir ceza uygulansın işi ticarete döküyorlar.Herkes reelde tanıdığına, yada çok güvendiğine verse sorun olmaz.

bizim iyi niyetimizi suistimal serefsizler elbet cıkacaktir
ama [MENTION=12623]zack[/MENTION] hocamında benimde fikirlerimiz hayır olsun bir işe yarasın manasında ve bir çok kişininde oyledir bu bir kendimi aklama filan degil
banlanır ise ban yeriz sorun degil artık geri donus yok

davetiyemi bende yok knk :D soran olursa böyle diyorum :D

Türlü türlü dolandırıcılıklar oldu r10da en güvenilir gözüken adamlar en büyük vurgunları yaptılar. Davetiye gönderen banlanmassa gönderir kendisine davetiye alır bir vds sadece ondan girer milleti dolandırmaya çalışır. Ben en basitini düşündüm o yüzden güvenmediğiniz kişilere davetiye göndermeyin.

Benim panelimdeki 3 davetiye hakkı kendi kendine ilk gün yok oldu kurcalarken artık 3 kişiye davetiyemi attım yoksa hepsini aynı kişiye ( [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] ) a mı gönderdim bilmiyorum :D

Forumsa yönetici tanıdığın varsa bir şey olmaz

Bknz:http://m.r10.net/youtube/1477265-ytpara-uyelik-daveti.html

''Bikeresinde adamın birisi hayat hikayesini anlatmış davetiye gönderdim üye oldu ertesi gün herkese ana avrat küfür etmiş o banlanınca bende banlandım. Allahtan sorumda modlardan tanıdığım vardıda çözdük olayı. Bidaha hayatta ama hayatta göndermem. Babamın oğlu bile olsa göndermem''

Kimmiş acaba bu modlar merak etim??

Edit: Şimdi baktım 2 davetiye hakkım varmıs ama kusura bakmasın kimse babam gelse vermem madem bu işten para kazanmak istiyorsun yatır 100 lirayı onaylı uye ol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri