davetiyem geldi fakat ....

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

owl

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak...Bugün itibari lie davetiyem geldi

fakat tam davetiyeyi onaylıcaktım ki o sırada bi bağlantı hatası oluştuğu yazısı geldi ekrana sizce işlem onaylanmışmıdır?? Davetiye gözükmüyor şuan

Ne davetiyesi hocam ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

awasomeness network davetiyesi hocam...Davetiyeyi açtım tam şartları kabul ediyorum dedim onay verdim o arada bağlantı hatası dedi...Ama şuan davetiye gözükmüyor...İşlem gerçekleşmişmidir acaba ?

awasomeness network davetiyesi hocam...Davetiyeyi açtım tam şartları kabul ediyorum dedim onay verdim o arada bağlantı hatası dedi...Ama şuan davetiye gözükmüyor...İşlem gerçekleşmişmidir acaba ?

Kanal ayarları kısmına bak orda awenin ismi geçiyorsa partner olmuşsundur.

Ayrica bulamazsan su sekildede yapabilirsin, mail adresine gir ordan aweden sana verilen linke tikla. Tekrardan islemleri gerceklestir, buyuk ihtimal olacaktir.

walla awe yapıştı mı bırakmaz.10 gün önce 20 kanal la başvuru yapmıştım.Bugün bi bakayım dedim kendileri bütün işlemleri yapmış benim yerime davetiyeyi bile onaylamışlar :D

Ayrica bulamazsan su sekildede yapabilirsin, mail adresine gir ordan aweden sana verilen linke tikla. Tekrardan islemleri gerceklestir, buyuk ihtimal olacaktir.

YouTube Hesaplarınızla Awesomeness TV YouTube Hesabı arasında bağlantı oluşturmak isterseniz, daha fazla bilgi edinmek için lütfen bağlantıyı tıklayın

Gelen mesajda link yok hocam bi link var oda youtube/kontrol paneline yönlendriyor.

Tamam zaten bi yok demissin birde var, :) neyse tikladigin yer kontrol paneline goturuyorsa ve orda aweye giris icin bilgilerin dildurulacagi yer yoksa yani demek istedigim senin yaptigin islem bolumu gelmiyorsa tekrardan aweye basvur zaten gun icinde tekrardan sana aktivasyon yollarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri