Ddos Saldırısı Yiyorum :(

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Selamlar,

burası insanların bilgi alış verişi yaptığı soru tecrübe sevinç ve üzüntülerini paylaştığı bir topluluk lütfen çorba sebze muhabbetinizi doğru kategoriden yapın lütfen.

Konuya gelicek olursak DDOS saldırılarını dünya genelinde büyük ölçüde kapasitesi dahilinde engelliyebilirsiniz. Tipik ddos saldırıları layer3/ 4 katmanlı saldırılar olduğu için yüksek hat kapasitesi özel firewall cihazları ve özelleştirilmiş kurallar veya isp bazındaki servis sağlayıcıların çoğunlukla çözüm üretebildiği bir olay.

En ekonomik çözümü cloudflare, litespeed anti ddos vb mantıkta çalışan proxy sistemlerin arkasında ücretsiz veya cuzi miktarda ücret ödeyerek korunmak.

Dipnot: ip yi banladım engelledim şeklinde çözüm üretilmez ddos a ipsini engelleyip çözdüm dediğiniz saldırı muhtemelen sa sprut veya syn tarzı basit saldırılardır.

Öneri: Cloudflareye çevir dnsleri her önüne gelen real ipyi çözemediğinden işi bilmeyen kişinin verebiliceği zarar minumum a iner

Selamlar,

burası insanların bilgi alış verişi yaptığı soru tecrübe sevinç ve üzüntülerini paylaştığı bir topluluk lütfen çorba sebze muhabbetinizi doğru kategoriden yapın lütfen.

Konuya gelicek olursak DDOS saldırılarını dünya genelinde büyük ölçüde kapasitesi dahilinde engelliyebilirsiniz. Tipik ddos saldırıları layer3/ 4 katmanlı saldırılar olduğu için yüksek hat kapasitesi özel firewall cihazları ve özelleştirilmiş kurallar veya isp bazındaki servis sağlayıcıların çoğunlukla çözüm üretebildiği bir olay.

En ekonomik çözümü cloudflare, litespeed anti ddos vb mantıkta çalışan proxy sistemlerin arkasında ücretsiz veya cuzi miktarda ücret ödeyerek korunmak.

Dipnot: ip yi banladım engelledim şeklinde çözüm üretilmez ddos a ipsini engelleyip çözdüm dediğiniz saldırı muhtemelen sa sprut veya syn tarzı basit saldırılardır.

Öneri: Cloudflareye çevir dnsleri her önüne gelen real ipyi çözemediğinden işi bilmeyen kişinin verebiliceği zarar minumum a iner

Verdiğin bilgiler için saol zaten ip engellemek 1-2 dk işe yaradı sonra tekrar başladı en iyisi cloudflare sanırım...

Paran yoksa eğer CloudFlare tavsiye ederim. Ama eğer paran varsa donanımsal olarak çözebilirsin bunu boşuna IP ban atma gerçek ziyaretçileride kaçırmış olursun. DDoS arkadaşımızın da dediği gibi zombi bilgisayarlar tarafından gerçekleştilir, IRC üzerinden falan. Tek çözüm ddos firewall alman yoksa adam bırakmadığı sürece ddos yersin. Tasarım ile de çözemessin istersen normal boş bi index dosyası at yine de aynı sorunla karşılaşırsın

Güzel insan, zamanında birkaç müşteri sırf ddos için aylık 1500 TL koruma ücreti ödüyordu bana, karıştırıyor olmayasın :)

Ddos gbit ile hat saldırısı anlamına gelir, senın kullandığın hattın daha uzerınde bir attach alırsın ve erişimin kesilmiş olur, koruması da hattaki firewall ile yapılır die biliyorum :)

Aynen bizim Levent abi var saldırdığı site tozla duman oluyor DDOS ve Botnet sistemleri satıyor :D

Siteyi tamamen sen yazarsan tasarımı veya kodlarına hakim olursan yapılıyor.

Benim yazılımcı arkadaşlarım var 7-8 tane web diline hakimler tasarımın içine ddos block yapıyorlar.Bundan bahsediyorum.Kesin çözümü böyle oluyor.

Wordpress açık kaynak kod zaten hocam sen yapsaydın demeniz saçma birşey zaten dediğiniz olay hakkında bilgim yok bu yüzden konuşmayacağım bilgimin olmadığı konuda yorum yapıp rezil olmak istemem...

sunucu firmasının ip leri bloklaması bir nebze olsun yeterli olacaktır.
bu arada sitenizi merak ettim pm ile gönderir misiniz :)

gel kardeşim çözümün bende 1.olarak host alırken korumalarına dikkat edin test etmek istediğinizi söleyin.Daha sonra siteye cloud kurarak 5 saniye taramasını aç bütün kullanıcıları süzer ipden blocklar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri