Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibari ile Creative den 2 ödeme alinmistir. Teliften kapanan kanalin parasi ödenmistir.
An itibari ile Creative den 2 ödeme alinmistir. Teliften kapanan kanalin parasi ödenmistir.
partnere ne zaman geçtiniz,hangi ayın ödemesi hocam
Aralik ödemesi dedim ya.
Aralik basinda gecmistim. 3 hafta sonra CBS den telif yedim. Topluk ihlali gibi bir mesaj geldi yt den kanal kapandi. 650 dolar birikmisti o para aldim az önce sükür.
2 Kanalın parasını aldım ama 1 ödeme daha bekliyorum. Dashborda ödeme listesinde ama henüz gelen birşey yok. Sanırım bu networkte ayın 10 na kadar yapılıyor ödemeleri. Trak paypala yatıyor para. Awe deki gibi form doldur ateş üstünde bekle yok.
Paypala 3. kanalin aralik ayi kazanci da creative tarafindan ödendi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.