Dedicate server konfigirasyon bilgileri

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Dedicate server alıyorumda işletim sistemini özellikle win7 pro istedim bu benim için bi dezavantaj olurmu?

Disk için önümde 2 seçenek var ya 2x240 gb ssd disk yada 2x2 tb sata disk, gönlüm ssd diskten yana fakat alana ihtiyacım olduğundan dolayı satayı tercih etmek zorundayım..

Sizin önerileriniz nedir?

Hocam isletim sistemi en randimanli 2008 oluyo biliyosunuz
Program falan kullanildigindan dolayi win7 kurduracaksiniz galiba
Kendi serverimde w7 ve w8 deneyen biri olarak w8 i oneririm.Daha guzel tepki aldim kendi adima
Ne kadar bi depolamaya ihtiyaciniz var bilmiyorum ama benim gonlum ssd den yana :)

Hocam isletim sistemi en randimanli 2008 oluyo biliyosunuz
Program falan kullanildigindan dolayi win7 kurduracaksiniz galiba
Kendi serverimde w7 ve w8 deneyen biri olarak w8 i oneririm.Daha guzel tepki aldim kendi adima
Ne kadar bi depolamaya ihtiyaciniz var bilmiyorum ama benim gonlum ssd den yana :)

update, dowloand yapacam win7 daha stabil diye dedim, çünkü sunucunun işlemcisi i7 olacak, aynı anda 100 tane sayfa açabilirim server 2008 de çalıştım çok kasıyor.

server 2008 nasıl kasar hocam, sizin makine 32 ram birde dimi.

server 2008 nasıl kasar hocam, sizin makine 32 ram birde dimi.

server işletim sistemleri genelde xenon işlemcilerde tercih ediliyor benim işlemci i7, aynı anda 100 tane web sayfasını 2008 açtığım anda kitliyor, performans dan izlediğim zaman işlemci tavan yapıyor, onun için bu ay i7 işlemci ve win7 işletim sistemini test edecem sonucu bildiririm size.

server işletim sistemleri genelde xenon işlemcilerde tercih ediliyor benim işlemci i7, aynı anda 100 tane web sayfasını 2008 açtığım anda kitliyor, performans dan izlediğim zaman işlemci tavan yapıyor, onun için bu ay i7 işlemci ve win7 işletim sistemini test edecem sonucu bildiririm size.
Hocam bilgi bekliyorum. Aynı makineyi alacaktim almadım. SSD disk diye sorunca anladım. R10 da satiyordu biri.

mobil mesaj

Merhaba arkadaşlar,

Dedicate server alıyorumda işletim sistemini özellikle win7 pro istedim bu benim için bi dezavantaj olurmu?

Disk için önümde 2 seçenek var ya 2x240 gb ssd disk yada 2x2 tb sata disk, gönlüm ssd diskten yana fakat alana ihtiyacım olduğundan dolayı satayı tercih etmek zorundayım..

Sizin önerileriniz nedir?

alan'a ihtiyacın var ise SATA al, yok ise SSD, Win7 işinin görür. Server2008 çoğu kişinin söylemesinden farklı bir kullanıma sahiptir. Win7 olsun senin olsun :)

Bende r10 dan aldım :) ama şahıs değil kurumsal bir firma..
Hocam suan kullandigim vds den fazlasiyla memnunum ama pahali biraz :) forum disi olunca oyle oluyo
Seninkini merak ettim simdi
-Bu dediacted tek basina bi vds mi olcak yoksa boldurecenmi hocam
-kac ip veriyolar yaninda ve ip degisimi yapiyolarmi, yapiyolarsa ne kadar?
-ekran karti takma imkanlari varmi kucuk bise takilmalari engellemek icin ?
-lokasyon neresi hocam?
-son olarak ucreti ne kadar sizin makinanin :D

Hocam suan kullandigim vds den fazlasiyla memnunum ama pahali biraz :) forum disi olunca oyle oluyo
Seninkini merak ettim simdi
-Bu dediacted tek basina bi vds mi olcak yoksa boldurecenmi hocam
-kac ip veriyolar yaninda ve ip degidimi yapiyolarmi, yapiyolarsa ne kadar?
-ekran karti takma imkanlari varmi kucuk bise takilmalari engellemek icin ?
-lokasyon neresi hocam?
-son olarak ucreti ne kadar sizin makinanin :D

-Böldürmeyecem tek ben kullanacam.
-4 ip veriyor..
-Ekran kartı yok
-Lokasyon almanya
-Sitedeki fiyatları 235 $ ama ben kdv dahil pazarlıkla 230 tl aldım.

32 gb ram var i7 işlemci 4 tb disk, sen istersen 2x223 gb ssd alabilirsin bana alan lazım ssd işimi görmez..

Hocam ödeme yapmadiysan 75 dolar olan bir alternatif vardı gene r10 da.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri