Dedicated Server 64 Gb Ram 4-8 Çekirdek

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar iki üç gün önce online server aldım.youtube render yaptığım için istediğim performansı alamadım açıkcası yt yt çalışan arkadaşlarımız varsa dedicated server vermek istiyorum.

İşlemci : 4-8
Ram : 64 gb
Hdd : 2*2 : 4 tb sata 3
İp sayısı : 5
makinayı sadece iki parça yaptm 32 ram ve 1.5 tb hardisk seklinde...yt yt çalışacak arkadaşlar varsa server verebilirim ,geliş fıyatı 125 tldir. saygılarımla kolay gelsin
WRcTife.png

PXeGf7e.png

online net : Dedibox® MD 2015 - Online.net

geliş fıyatı 125 tldir yazmışsınız ama 65 euro 190 tl

hocam odeme yaptıgımda 125 tl kesıntı olmustu..odediğim miktar 125 tldir...
Kz8tbyi.png

galiba kampanyaya denk geldim :)

Merhaba,

Değerli kullanıcılar,
Online.net üzerinden alınan her ürün/hizmetin günü, gelecek ayın 1'ine sabitlenir.

Yani "PRORATA" Dediğimiz sistemleri var online.net verimerkezinin, sizden kesilen 125TL'lik ücret muhtemelen, ayın 15 - 20'i arasında siparişiniz sonrası çekilen tutar'dır. siz tekrar ayın 1'inde ödeme yaparsınız.

Alacak kişiyede buna göre sağlıklı bilgi vermeniz açısından bilgilendirme yapıyorum, iyi çalışmalar herkese.

Merhaba,

Değerli kullanıcılar,
Online.net üzerinden alınan her ürün/hizmetin günü, gelecek ayın 1'ine sabitlenir.

Yani "PRORATA" Dediğimiz sistemleri var online.net verimerkezinin, sizden kesilen 125TL'lik ücret muhtemelen, ayın 15 - 20'i arasında siparişiniz sonrası çekilen tutar'dır. siz tekrar ayın 1'inde ödeme yaparsınız.

Alacak kişiyede buna göre sağlıklı bilgi vermeniz açısından bilgilendirme yapıyorum, iyi çalışmalar herkese.

hocam ilk defa alıyorum, sanal kart kullandım tek seferlik ekstra hesabımdan para çekemezler. ayın 15 den sonra cekileceğini söylüyorsunuz çok ilginç kimse yarı para çekmez...tşkler bilgilerniz için

Kz8tbyi.png

hocam ilk defa alıyorum, sanal kart kullandım tek seferlik ekstra hesabımdan para çekemezler. ayın 15 den sonra cekileceğini söylüyorsunuz çok ilginç kimse yarı para çekmez...tşkler bilgilerniz için

Merhaba,

Ayın 1'ine kadar kullanacak olduğunuz faturayı oluşturup çekerler yani, siz örneğin ayın 15'inde siparişinizi geçtiniz, ve otomatikmen €60 değerindeki bir sunucunun size oluşturacağı fatura €30 olur, gelecek ayın 1'inde ise, bu fatura €60 olarak stabil tutarından devam edecektir.

Bir diğer örneklemede ise, ayın 15'i değilde, 29'unda siparişi verirseniz o sunucuyu, €2 euro'ya sahip olabilirsiniz, bir sonraki gün, yani ayın 1'i olacağı için, €60 sunucunun tam faturası çıkacaktır. umarım açıklayıcı olmuştur.

İyi forumlar.

Merhaba,

Ayın 1'ine kadar kullanacak olduğunuz faturayı oluşturup çekerler yani, siz örneğin ayın 15'inde siparişinizi geçtiniz, ve otomatikmen €60 değerindeki bir sunucunun size oluşturacağı fatura €30 olur, gelecek ayın 1'inde ise, bu fatura €60 olarak stabil tutarından devam edecektir.

Bir diğer örneklemede ise, ayın 15'i değilde, 29'unda siparişi verirseniz o sunucuyu, €2 euro'ya sahip olabilirsiniz, bir sonraki gün, yani ayın 1'i olacağı için, €60 sunucunun tam faturası çıkacaktır. umarım açıklayıcı olmuştur.

İyi forumlar.

ayın 31 de aldım bende 2 euro kesmediler , şeçmiş olduğum paket özelliklerin ücreti ne ise onu odedim.

evet arkadaşlar satış devam ediyor alacak kişi var mı?

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Not : alacak arkadaşıma sadece server teslim edecem online.net hesabımı devretmeyecem. süresi bitene kadar kullanacak.

Ay ortasında sunucu satın alındığından dolayı fiyat 125TL dir. Diğer aylar 65€ (KDV Dahil 78€ yalnız TR için KDV ödenmiyor.)

Kz8tbyi.png

hocam ayın 1inde online yeni fatura çıkarmıştır ayın 8ine kadar faturayı ödemezseniz, sunucu devre dışı kalıcak, kimse 5 gün için almaz sanırım

çünkü bu paketi bende kullanıyorum 6 aydır düzenli faturayı ödüyorum

Ay ortasında sunucu satın alındığından dolayı fiyat 125TL dir. Diğer aylar 65€ (KDV Dahil 78€ yalnız TR için KDV ödenmiyor.)

hocam ayıın ortasında almadım. 31 de aldım 125 tl ödedim. ilk defa aldığım için inanki detayı bilmiyorum..

Cemali bu arada sana sevgim saygım çok.forumda her gördüğümde hayırlarla anıyorum...iyi geceler :) hocam

hocam ayın 1inde online yeni fatura çıkarmıştır ayın 8ine kadar faturayı ödemezseniz, sunucu devre dışı kalıcak, kimse 5 gün için almaz sanırım

çünkü bu paketi bende kullanıyorum 6 aydır düzenli faturayı ödüyorum

hocam bilgilendirmen için çok teşekkür.bahsettiğin gibi olacaksa hocam satış yapmam,sahtekarlık olur...zaten bunuda ben kabul etmem.ilk defa aldığım için detayını bilmiyorum.moderatör arkadaşlar konun kapatılmasını isteyelim :) hocam birkez daha sorim bu konuda eminmisin

hocam ayıın ortasında almadım. 31 de aldım 125 tl ödedim. ilk defa aldığım için inanki detayı bilmiyorum..

Cemali bu arada sana sevgim saygım çok.forumda her gördüğümde hayırlarla anıyorum...iyi geceler :) hocam

hocam bilgilendirmen için çok teşekkür.bahsettiğin gibi olacaksa hocam satış yapmam,sahtekarlık olur...zaten bunuda ben kabul etmem.ilk defa aldığım için detayını bilmiyorum.moderatör arkadaşlar konun kapatılmasını isteyelim :) hocam birkez daha sorim bu konuda eminmisin

hocam ayın 31inde aldınızya şimdi, siz 40 euro kurulum parasına para verdiniz sadece
40 euro kurulum parası 120 lira yapıyor, 1 2 euro da birgünlük sunucu parası kesmiştir
yani sunucunun aylık 30 günlük parası 65 euro ya bunu 30a böldüğümüzde
2.1 euro da sunucu parası ödediniz
yani toplamda 42 euro ödeme yaptınız buda düz 125 lira yapıyor

faturalar her ayın 1inde yenileniyor size 1 hafta mühlet tanıyolar
eğer 1 hafta içinde ödeme yapmazsanız ayın 7 yada 8ine kadar, sunucunuzu devre dışı bırakıyolar

benim size tavsiyem, sunucunun faturasını ödemeniz yönünde, eğer ödeme yapmazsanınz verdiğiniz 40 euro kurulum parası boşa gidicek

siz kendiniz için kullanmayı düşünmüyorsanız, online.net hesabınızı birine satın,
alan kişi kurulum ücretinden kurtulmuş olucak, her ay sadece sunucu parası vericek

hocam ayın 31inde aldınızya şimdi, siz 40 euro kurulum parasına para verdiniz sadece
40 euro kurulum parası 120 lira yapıyor, 1 2 euro da birgünlük sunucu parası kesmiştir
yani sunucunun aylık 30 günlük parası 65 euro ya bunu 30a böldüğümüzde
2.1 euro da sunucu parası ödediniz
yani toplamda 42 euro ödeme yaptınız buda düz 125 lira yapıyor

faturalar her ayın 1inde yenileniyor size 1 hafta mühlet tanıyolar
eğer 1 hafta içinde ödeme yapmazsanız ayın 7 yada 8ine kadar, sunucunuzu devre dışı bırakıyolar

benim size tavsiyem, sunucunun faturasını ödemeniz yönünde, eğer ödeme yapmazsanınz verdiğiniz 40 euro kurulum parası boşa gidicek

siz kendiniz için kullanmayı düşünmüyorsanız, online.net hesabınızı birine satın,
alan kişi kurulum ücretinden kurtulmuş olucak, her ay sadece sunucu parası vericek

Çok teşekürler hocam, baya bilgilendirdin :) aslında alan olursa uygun fiyata veririm.online netden devam etmeyi düşünmüyorum

Arkadaşlar konu halen güncel... armageddon nickli arkadaş bir hafta içerisinde kapanacak dedi halen server acık arada kullanıyorum....Konuyu baltalandığı içinde çok teşekkürler

almak isteyen varsa iletişime geçebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri