Dedicated'ın şifresini unuttum :(

elsaati

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Dedicated'imin şifresini unuttum.Bilgisayarda otomatik giriş yapyıordu bağlan deyince zaten ben de başka bir pcden giriş yapıcaktım aynı evdeki başka bir pcden işte diğer pcden girmek için çıktım sunucudan şifreyi unut yaptım otomatik bağlanttıyı kapadım yani bulamıyorum da şifreyi.Sordum firma yetkili sedat abiye tek çözüm format dedi fakat çok önemli belgerim var.Elimde bir dedicated daha var o dedicatedin şifresi,şifresini unuttuğum dedicatedın şifresiyle aynı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de en kötüsü şifeyi değiştirmiştim.

Hocam şimdi iki tane vds var elinde ve ikisinin de şifresi aynı

Birine girebiliyosun ancak diğerine bilgileri unut dediğin için şifreyi de hatırlamadığın için giriş yapamıyosun doğru mu ?

Evet hocam aynen.

Deminden beridir nette araştırıyorum pek bir veri elde edemedim. Ancak benim de iki VDS'm var ve şifreleri aynı şu yolla birinden diğerine gidebildim. Anlatayım:

1. Şifresi kayıtlı olan (giriş yapabildiğin) VDS'ne sağ tıkla ve düzenle de. IP adresi ve kullanıcı adının olduğu yere geleceksin.

2. Altta bağlantı ayarları yazan yerde Farklı Kaydete tıklayıp masaüstüne kaydet de. (Diğer VDS 'lerin olmadığı bir yere kaydet yani )

3. Sonra bu yeni oluşturduğuna sağ tıkla düzenle de. Şifresini kaybettiğin VDS'nin Ip'sini yaz bağlan de.

Deminden beridir nette araştırıyorum pek bir veri elde edemedim. Ancak benim de iki VDS'm var ve şifreleri aynı şu yolla birinden diğerine gidebildim. Anlatayım:

1. Şifresi kayıtlı olan (giriş yapabildiğin) VDS'ne sağ tıkla ve düzenle de. IP adresi ve kullanıcı adının olduğu yere geleceksin.

2. Altta bağlantı ayarları yazan yerde Farklı Kaydete tıklayıp masaüstüne kaydet de. (Diğer VDS 'lerin olmadığı bir yere kaydet yani )

3. Sonra bu yeni oluşturduğuna sağ tıkla düzenle de. Şifresini kaybettiğin VDS'nin Ip'sini yaz bağlan de.
Merhaba hocam.Makineyi formata verdim bir de dediğiniz yerlerden bulamadım.Yine de çok sağ olun araştırmışsınız teşekkür ederim :) İyi akşamlar bol kazançlar kolay gelsin.
Mümkün ama server olduğu için biraz zahmetli olacaktır. Serveri aldığın yerden destek alman lazım. Aşağıda nasıl yapıldığı anlatılıyor.

www.youtube.com/watch?t=490&v=s4jqxGZOhXU

program indirme linki: Offline Windows Password & Registry Editor
Makineyi mecburen formata verdik hocam.Sağ olun yine de :) Bol kazançlar kolay gelsin.

Diski örneğin c ve d olarak iki parça halinde kullanırsan daha iyi olur. Önemli dosyalarını d de tutarsun böylece ileride şifreni unuttuğunda ya da işletim sisteminde bir sorun oldunda dosyalarına birşey olmaz.
Şimdi anladım hocam sağ olun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri