Arkadaşlar deep web kullanan varmı.video bulmak için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ordaki videolar kastın +18 ise tabiki hayır.çalıştığım katagoride google da bir şey bulamadım.deep webden aradım bir kaç içerik buldum.
Bir içerik google da bile yoksa demekki baya tehlikeli birşeymiş ki google listelememiş. Bence 3 5 kuruş kazanacağım diye deepweb olaylarına hiç bulaşmayın.
Girdin mi çıkamıyorsun ordan, kredi kartı satanlar,kiralık katiller ortam çok iyi
Morg videoları, ameliyat videoları ve bomba yapımı videoları bolca var aslında atılabilir..(mi?? :dd)
Bir içerik google da bile yoksa demekki baya tehlikeli birşeymiş ki google listelememiş. Bence 3 5 kuruş kazanacağım diye deepweb olaylarına hiç bulaşmayın.
aynen öyle.ordaki içerikler bu konuda işinize yaramaz arkadaşlar.bireysel olarak ben seviyorum bu tarz içerikleri kendim izliycem filan derseniz o başka tabi![]()
Şunu varya bir ben denemedim bir girip bakıcam şu deep web muhabbetine bir ara![]()
Şunu varya bir ben denemedim bir girip bakıcam şu deep web muhabbetine bir ara![]()
aynen 1 senedir duyuyorum simdide duydum yine de merak edip google yazmıyorum
hocam derine gitmek ne demek anlamıyorum bu terimi?girmeyin arkadaşlar ben zamanında baya arştırıp derinlerine kadar gittim. inanın google doğru yapıyor insanların görmesi gereken şeyler değil gerçekten bana güvenebilirsiniz. orda olan şeyleri yapan insanlar(tabi dış görünüşleri insan) o kişiler hakaret etmek istemiyorum. vicdansız adi kişilerdir. Midem bulandı orda gezerken bi ara afedersiniz kusmanın eşiğine kadar getirdi beni. lütfen merak etmeyin benden uyarıdır. ister dikkate alın ister almayın. az buçuk 2. katmana kadar girenler olmuştur belki aranızda ama bence fazla uğraşmayın... sağlıklı insan psikolojisini tamamen bozaar
hocam derine gitmek ne demek anlamıyorum bu terimi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.