define merakı olan varmı aramızda ???

cemocan03

Kayıtlı Üye
ytden kazanamıyorum deyıp dfıneye merak salan oldumu hıc merak ettım dogrusu :D

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde arka kısmı balık kuyruğu olan at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş ikinci mozaik bulundu. Yunan mitolojisinde ‘Hippocampus’ adı verilen, yarısı balık yarısı at olan hayvan üzerine balık avlayan Eros mozaiğinin dünyada bir benzerinin olmadığı belirtiliyor.
Ören Mahallesi’ndeki denize sıfır noktada üç yıl önce varlığı fark edilen mozaik kalıntılarının bulunduğu bölgede Adana Müze Müdürlüğü arkeologları tarafından kazı çalışması başlatıldı. Geçen yıl yapılan kazılarda yaklaşık 10 metrekare civarında at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş mozaik bulundu.

Büyükçekmecede yüzerken Sovyet platini bulduk :D 2 tane hemde el koydular davamız var para alamadık 1 sene gecti

Hocam bende ne ararsan var define meraki bu aralarda deep web ile uğraşıyorum sonum hayra alamet degil

bizim köyde bi yer var biraz para toplayım gece kazacam orayı

dikkatli ol gelirler valla :D anladın sen onu D:

devlet ihbar edene yasal defineciden daha çok para veriyor. buyüzden define bulanlar kendini ihbar ettiriyor. şaka değil ihbarcı %10 alıyor, define bulana komik bi para veriliyor. burası türkiye ondan sonra avrupaya neden eser kaçırılıyo demeyin.

Son düzenleme:
babam akşamları hep rüya görüyor uluyor nildiğin kurt gibi baba ne oldu diyorum oğlum yine o taşı gördüm altın çıkıyordu altında bi gün gidip bulucam diyip duruyor bir ayda en az 10 kere görüyor ömrü yetmezse ben gidip bulucam

bu merak yuzunden 2 mtre yer kazdım bır gunde ama nasıl ??? peder bey sabah kalkmıs fıs fıs kımse duymasın dedı.bahcede altın var oda dolusu flan deyınce ben dururmuyum elıme kazmayı kuregı aldım kostum bahceye.dedıgı yerı 10 cm kazdım tas cıktı.eee dedım burda tas cıktı..onun altında sen kaz dedı :D bend var gucumde calıstım o kayayı cıkardım...ama bısey yok... megrse derdı o tası cıkartmkmıs bana :D cıkar desem cıkarmazsın dedı defıneyı duyunca nasıl cıkardın dmezmı bana :D

ytden kazanamıyorum deyıp dfıneye merak salan oldumu hıc merak ettım dogrusu :D

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde arka kısmı balık kuyruğu olan at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş ikinci mozaik bulundu. Yunan mitolojisinde ‘Hippocampus’ adı verilen, yarısı balık yarısı at olan hayvan üzerine balık avlayan Eros mozaiğinin dünyada bir benzerinin olmadığı belirtiliyor.
Ören Mahallesi’ndeki denize sıfır noktada üç yıl önce varlığı fark edilen mozaik kalıntılarının bulunduğu bölgede Adana Müze Müdürlüğü arkeologları tarafından kazı çalışması başlatıldı. Geçen yıl yapılan kazılarda yaklaşık 10 metrekare civarında at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş mozaik bulundu.

hocam ben kadar merkaklı kimse yoktur bu forumda arkadaşın babasıyla flen gittiydik 40 metre taş çıktı içinde define vardı aga yeminlen yani dedektörle baktık altın vardı bildiğn ne yaptıysak kaldıramadık onu bi ara yakalandık polislere 5 milyar ceza verdiler vs .vs süper oluyor beyler. herkese tavsiye ederim :D

hocam ben kadar merkaklı kimse yoktur bu forumda arkadaşın babasıyla flen gittiydik 40 metre taş çıktı içinde define vardı aga yeminlen yani dedektörle baktık altın vardı bildiğn ne yaptıysak kaldıramadık onu bi ara yakalandık polislere 5 milyar ceza verdiler vs .vs süper oluyor beyler. herkese tavsiye ederim :D

entrıka heyecan kovalama macera ne ararasan var demı :D sımdı bana lımdekı katagorıyı cıkartcaksınız ya :D

hatta sakız gibi bişey vardı bomba taşın altına yapıştıryon baya baya şişiyo taşın 2 katı kadar sonra dinamit gibi patlıyor o bile yaramadı özel getitirdydi

o tur forumdakılerın yuzde doksanı devletle ırıbat ıcınde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri