Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güzel bişeye benziyorMerhabalar ,
Arkadaşlar dün gece kendimce niche çalışması yaptım.Sonuç'da bu , yorumlarmısınız.
![]()
Sen tıklamadıysan iyi![]()
güzel bişeye benziyorkardeşim allah daha çok versin
Burdan bakınca senin tıkladığın belli.
Adsensede Banı tıklatır.
Valla denemek için dün gece reklamalara tek tek baktımda acaba onumu saydılar.
Sen şöyle yap hocam.Videoları neyap ne et izlenim aldırmaya çalış.Sonra tıklanıp tıklanmadıgını,reklamların ne kadar getirdiğini kendi gözlerinle görürsün![]()
nich kelimeni çok merak ettim umarım 5-10 kelime daha bulursun böyle sonra maaşa bağlar youtube seni umarım![]()
ürünler >içerik barındıcısı için adsense
Toplam olarak 1*2,09= 2,09 TL var demek![]()
Şimdi hocam buna ben tıklaşım olsam bile herhangi bir illegal iş yapmış olurmuyum sadece 1 kez tıklamakla . Birde tık başı ne kadar gelir alırım , onu nerden anlarım hesaplayamadım![]()
bi tıktan bişey olmaz sıkıntı yapmayın .
Gayet iyi bi kelime bulmuşsunuz izlenim artırmaya çalışın .
arkadaşlarında dediği gibi bu videona ne kadar çok tıklatırsan para çok gelirMerhabalar ,
Arkadaşlar dün gece kendimce niche çalışması yaptım.Sonuç'da bu , yorumlarmısınız.
![]()
Peki birşey soracam videolara ben tıklamayıp arkadaşlarıma linklerini atsam onlara tıklatsam herhangi bir problem olurmu.Mesela 1 arkadaşa 2 reklama tıklatsam...
---------- Mesaj saat 20:57:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:02 civarında gönderildi. ----------
Teşekkürler hocam.
arkadaşlarında dediği gibi bu videona ne kadar çok tıklatırsan para çok gelir
100 tık : 200 tl
1000 tık : 2000 tl gibi tabi diğer videoların oranı düşürmezse bence böyle özel reklam parası veren videolarını sade temiz bir kanala topla tbm si yüksek olanları yani diğer tbm si reklam geliri düşük videoların bunların oranını düşürmesin derim ben anladığım kadarıyla...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.