Deli Gibi İzlenme Alıyorum Ancak Tıklama Yok

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar Azcık İzlenme Alıyorum Ama Tık Yok

Arkadaşlar dün attığım ingilizce bir video patlamış, deli gibi izlenme alıyorum şuan yaklaşık 37k civarı oldu. Ancak tıklama 35. TO yerlerde sürünüyor. Ne önerirsiniz ?

15 k ya 35 tık gerçekten çok düşük yani bende bi ara 15 k ya 100 tık almıştım niye bu kadar az diyordum o kanaldanda olmuştum..Şükret bence :D

15 k ya deli gibimi diyon başlığı görünce 11 milyon falan diye düşündüm

Bu konuyu açarken 15k idi şimdi 29k sen düşün kardeşim.
Sen kazanmaya alışıksın biz değiliz.

---------- Mesaj saat 19:12:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:11:28 civarında gönderildi. ----------

Youtube'daki izlenimler artıyor ama Adsense'e yansımıyorsa şu konuya bir göz at: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ma-para-yok-probleminin-sebebi-ve-cozumu.html

Ama eğer Youtube'daki izlenimler Adsense'e yansıyorsa yani reklam gösterimi yapılıyorsa bilemem.

Adsense'dekinden bahsediyorum kardeşim. Video şuan 301 zaten :D

:D hacım bende 1 milyonu fln günde görüyor ümidi ile girdim :D konuya 15 K görünce kaldım öyle

Sana 1 milyon az olabilir bana 15k fazla. Böyle yorum atacaklar lütfen yorum atmasın. Nedir bu insanları ezme uğraşı ya ? Başın göğe erdimi bu yorumu atınca.

iyide baslıga göre beklentimizi belirttik sadece art niyet yada kötü bir yorum oldgunu sanmıyorum ayrıca benim 400 videoda :D günlük 100 tekil izlenme var bir ümit belki tiyo alırım diye girdim hayal kırıklıgına ugradım hepsi :D bu

Arkadaşlar dün attığım ingilizce bir video patlamış, deli gibi izlenme alıyorum şuan yaklaşık 37k civarı oldu. Ancak tıklama 35. TO yerlerde sürünüyor. Ne önerirsiniz ?

Hocam bu aralar benimde başımda bu olay var izlenen videolarımdan para gelmiyor sayfa To % 50 yi geçmiyor gün içerisinde ve reklam türlerine girdiğimde karşılaştığım manzara eşleşmeyen reklam istekleri neredeyse toplam reklam isteğine yaklaşacak kontrol et orayı reklam çıkmıyorsa oradan belli olur eğer öyle ise arkadaşın verdiği "İzlenim Var Ama Para Yok Problemi'nin Sebebi ve Çözümü" bu konuya gir yazılanları uygula ben de bugün yaptım sonucunu görürüz umarım.

Hocam bu aralar benimde başımda bu olay var izlenen videolarımdan para gelmiyor sayfa To % 50 yi geçmiyor gün içerisinde ve reklam türlerine girdiğimde karşılaştığım manzara eşleşmeyen reklam istekleri neredeyse toplam reklam isteğine yaklaşacak kontrol et orayı reklam çıkmıyorsa oradan belli olur eğer öyle ise arkadaşın verdiği "İzlenim Var Ama Para Yok Problemi'nin Sebebi ve Çözümü" bu konuya gir yazılanları uygula ben de bugün yaptım sonucunu görürüz umarım.

Şuan kanala baktımda, o videodan kaynaklı değilmiş izlenmeler. Bir sürü kanal vardı, hatırlamıyorum yarısını video atıp bırakmıştım. Bakalım nasıl bulacağız videoyu . Teşekkür ederim bilgi için.

Bu konuyu açarken 15k idi şimdi 29k sen düşün kardeşim.
Sen kazanmaya alışıksın biz değiliz.

---------- Mesaj saat 19:12:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:11:28 civarında gönderildi. ----------

Adsense'dekinden bahsediyorum kardeşim. Video şuan 301 zaten :D

yok yaaa hani deli gibi diyosun ya:D tuttu dersen hadi 10 k dan başlar ama deli gibi :D büyük geldi gözüme kırdıysam affola :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri