Delimine Göz Altına Alındı İnstagram Hesabı Kapatıldı

Santa

Yasaklanmış
Delimine Göz Altına Alındı İnstagram Hesabı Kapatıldı. Ne düşünüyorsunuz kimi yabancı ülkedeki gibi güzel bi kadın girseydi böyle üstüne üstlenmezdi diyorlar fakat burası Türkiye burası yabancı bir ülke değil hepimizin bildiği gibi Ve bir daha böyle bir maçın Türkiyede olacağını düşünmüyorum zaten batışta bir ülkeydik dahada bataklığa sürüklediler prim uğruna

Ülkenin imajını zedeledi.Devletin en az 2 milyon lira ceza vermesi gerek.

Daha önce girip mayoyla dolaşan kadının İnstagram hesabıda önce kapatıldı, sonra tekrar açıldı.
Bu elemanında hesabı açılır.
Göz altı zaten gaz alma amaçlı, TR'de adam öldüreni ADLİ KONTROL diye bırakıyorlar.
Çıkar birkaç güne.
Yani kısaca adam iyi reklam yaptı, ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Ülkede güzel şeyleri baltalayan illaki birileri var çok yazık amacı neydı daha fazla tık almakmı anlam veremedim.

Daha önce girip mayoyla dolaşan kadının İnstagram hesabıda önce kapatıldı, sonra tekrar açıldı.
Göz altı zaten gaz alma amaçlı, TR'de adam öldüreni ADLİ KONTROL diye bırakıyorlar.
Çıkar birkaç güne.

sıknıtıda orda adam öldüreni adli kontrol diye bırakıyorlar hafif suçları tıkıyorlar

Hesap kapatıldığını sanmıyorum bu kadar tepki yüzünden geçici olarak dondurmuştur.

Çıkar birkaç güne.

adam öldüreni öyle birakiyorsa ben tr'e geldigimde bir kac isim verinde öldüreyim. 5bin tl kisi basi isterim ama.

adam öldüreni öyle birakiyorsa ben tr'e geldigimde bir kac isim verinde öldüreyim. 5bin tl kisi basi isterim ama.

Her yazdığımı alıntılayıp, sürekli benden LİNK isteme.
Google diye birşey var, arat çıkar.
Hergün TR'de birton kavga oluyor, millet birbirini bıçakla-silahla komaya sokuyor akşam ifadesi alınıp serbest kalıyor.
Bunlar haberlerde mevcut.

Birde haberlere yansıyıp Mahkemece kaldırılan linkler var, birton zenginin, vekil yakınının insan öldürüp serbest kaldığı.

Herşeye bir kulp takıp insanları olayları bilmiyor sanmayın, körü körüne ideolojiyi savunacağız diye kendinizi rezil edip KOMİK duruma düşüyorsunuz.

Benden alıntı yaparak LİNK LİNK LİNK diye gezme ortalıkta, GOOGLE'a yaz çıkıyor herşey.
:cool:

Adam gözaltına alındı dün ilk basta türk videosu vardı hemen kaldırılmıs çünki küfür ve eliştiriler binlerce kez begenildiği için baslardaydı yorumlar kimse görmesin diye kim yönetiyorsa gizliye almıs videoyu. Ayrıca sahada güvenlik açıgı olusturdugu için 24 güveenlik görevliside gözaltında bence bu adam ceza alır. Medya baskısı herseyi yaptırır adama.

Her yazdığımı alıntılayıp, sürekli benden LİNK isteme.
Google diye birşey var, arat çıkar.
Hergün TR'de birton kavga oluyor, millet birbirini bıçakla-silahla komaya sokuyor akşam ifadesi alınıp serbest kalıyor.
Bunlar haberlerde mevcut.

Birde haberlere yansıyıp Mahkemece kaldırılan linkler var, birton zenginin, vekil yakınının insan öldürüp serbest kaldığı.

Herşeye bir kulp takıp insanları olayları bilmiyor sanmayın, körü körüne ideolojiyi savunacağız diye kendinizi rezil edip KOMİK duruma düşüyorsunuz.

Benden alıntı yaparak LİNK LİNK LİNK diye gezme ortalıkta, GOOGLE'a yaz çıkıyor herşey.
:cool:

Senden link isteyen kim, ben ölmesini istedigin kisileri sordum once oku sonra anla professor NoEroin :D

Sahaya atlamasını geçtim tişörtünün üzerinde yazan şey rezillikti. Yazık!

yeni spor yasası çıktı geçenlerde. Ağır cezalar verilecekti bu tür hareketlere artık.
Bakalım sonuç ne olacak?

İçinde emre durmusda varmı bende diyorum bu adam kimdi. Adamın kazandı yurt dısını gezerek şimdi hepsinde yurtdısı yasagı var keske uymasaydı elemana

Işsiz kalırsa gelsin foruma spami öğretelim ama yanlış öğretelim kanal satıp kanallarını kapattiralim :D ülkenin imajinin içine etti birde tişörte ne yazmış. Böyle insanlar ülkede adamdan sayılıyor :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri