Dell Laptop Tavsiye

GT840 için iyi değil diyolar 64 bit miş

fiyati uygun degil bence, ayni performasa daha uygunlarini bulabilirsin diye tahmin ediyorum

bende konuyu takip ediyorum bu fiyatlara sağlam birşey istiyorum

Fiyatı ne kadar?

1900 Türk Lirası

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

fiyati uygun degil bence, ayni performasa daha uygunlarini bulabilirsin diye tahmin ediyorum

İ7 işlemcilerde bundan daha uygununu görmedim

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

GT840 için iyi değil diyolar 64 bit miş

Hiç anlamam

Bir kere ekran kartı biraz düşük birde böyle makineye gidipte 1 tb sata takmışlar çok gözüksün diye :D Oktayım sen en iyisi bir tanıdık bilgisayarcı bul belki o ucuz ve iyi bir bilgisayar önerebilir.

DELL 3542 B51W81C 15.6 inç Core i7-4510U Geforce GT840M 8 GB 1 TB Windows 8.1 Notebook Notebook

Abiler bunu almayı planlıyorum.. Benim emektar isyan etti.. İ7 olması ve fiyatının uygun olması hoşuma gitti.. Özellikleri de gayet iyi..Siz ne dersiniz?

Hocam siz i7 olduğuna bakmayınız piyasada i7 bir sürü çeşiti var i5,i3 lerde oyle dikkat etmeniz lazım. i7 olmasına bakmak yerine hızı ve önbelleği (cach bellek) dikkat etmeniz gereken bu ayrıca bu dell deki işlemci ultrabook işlemcisi pek performanslı çalışmaz fiyatıda çok tuzlu özelliklerine göre.

Edit:U ve M işlemciler arasındaki farklar nedir neyin nesidir.Googlede ararsanız bu konu hakkında daha detaylı bilgieye sahip olursunuz.Ayrıca laptopa kötü demiyorum ama i7 işlemcisi var diye hemen almamak lazım diyorum. :)

Son düzenleme:
[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] herkes bilgisayar uzmanı olmuş atıp tutuyor.. yaklaşık 2 ay önce ben aldım ve kullanıyorum. tek eksiği ssd diskti onu da haricen satın alıp taktırdım canavar gibi laptop fazlasıyla memnunum her türlü işini görür.. zaten bu fiyata alabileceğin en iyi modellerden birisidir..

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] herkes bilgisayar uzmanı olmuş atıp tutuyor.. yaklaşık 2 ay önce ben aldım ve kullanıyorum. tek eksiği ssd diskti onu da haricen satın alıp taktırdım canavar gibi laptop fazlasıyla memnunum her türlü işini görür.. zaten bu fiyata alabileceğin en iyi modellerden birisidir..

Güzel referans Katip Bey teşekkürler.. :)

ilgilenen arkadaşlara da teşekkürler ancak bunu tavsiye etmiyorsanız alternatif gösterebilirseniz çok sevinirim..

hocam eğer ben çok fazla oyun oynamam dersen on numara pc al derim. Yok ben oyun oynarım dersende yeni çıkan oyunların bazılarında sorun olabilir. Fiyatına göre alabileceğin bir pc arıyorsan bu pc iyi derim. :)

1366*768 ekranı var artık telefonlar bile HD iken bu ekranda bir bilgisayar alınmaz.
Ekran kartı 64 bit oyunlarda aşırı performans bekleme
i7 2 çekirdek işlemcisi var..
1899 lira

Alttaki bilgisayar Full HD 1080p mat led ekran
gtx860m ekran kartı var 128 bit
4 çekirdek i7 4790mQ işlemci
2499
MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"

Dell 7537 7 8 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
i7 8GB RAM 1TB HDD GT750M GDDR5 EKRAN KARTLI MODELİNİ 2000TL YE ALDIM

Bir ben haklıyım değil mi :D sata koymuşlar gidipte bu makineye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri