Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

cosgunum

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar gerçekten ama gerçekten şu an şoktayım ve başlıktada belirttiğim gibi içim yanıyorrr...
Bu forumda iyi kötü beni tanıyanlar vardır...Öğretmenlik mesleğiyle uğraşıyorum...Hayatım boyunca hile hurdanın içinde hiç olmadım Allah olmayı da nasip etmesin...Biraz önce hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım...Geçen ayın 29'nu 30'na bağlayan gece saat 02:00 bir videom inanılmaz bir şekilde patladı...ağustos ayında yukarıda belirttiğim tarihe kadar adsensemde 600 dolar kesinleşmemiş kazancım varken bu video sayesinde 6900 dolara ulaştı 2 günde...Ve geçenlerde de 5630 dolar olarak ta kesinleşti. Videom eylül ayında da 4 gün daha devam etti ve yaklaşık 11.700.000 kişi tarafından görüntülendi.
Aşağıda analiytics resmini de koyduğum kanalımın bu ay için kesinleşmemiş 16000 küsür dolarda kazancı vardı...Videom eylülün 4'dü akşamında telif yedi ve dolayısıyla kazancım durdu...Bende her ihtimale karşı kanalda hiç video bırakmadım...Taaki gelecek ay ödemeyi alana kadar ellememeye karar verdim. Hatta adsensemin başına bir iş gelmesin diye adsenseye bağlı diğer 4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim...Ara sıra bir kaç günde bir bakıyordum son durumu ne diye...En son kazanç kesinleştiğinde bakmıştım...Bu gün aklıma geldi bir bakayım durum ne diye...hesabınıza erişim durduruldu ibaresiyle karşılaşınca şoka girdim...Kanalıma baktım telif yedikten 15 gün kadar süre geçtikten sonra kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...Googlede gelen mesajda geçersiz tık dahil bir çok alternatif sorunun olabileceği söyleniyor...Hayatımda kendi reklamlarımı tıklamadım...Zaten 11 küsür milyon izlenmeye ulaşan süreci kendi kendime tıklayarak sağlayacak kadar azimli de değilim...Aklıma gelen tek şey video patladığında doğal süreci içerisinde yürürken belki de bir taraftan saldırıya uğradım o hengamede farkına varamadım...Giden para çok büyük...sıkıntılarım vardı dolayısıyla buna yönelik hayallerim de vardı...En azından bu olay 10 gün sonra felan olsaydı da kesinleşmiş 5600 küsür doları alabilseydim...Ne yapacağımı şaşırdım...Sadece içimi dökmek istedim...

valla ne diyeyim yorumsuz gerçekten.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Ama bana böyle bişe olucak,büyük konusmiyim ama ne yapar ne eder o parayı alırım.Nedir bu arkadaş.İnsanlar uraşıyor bişeler yapıyor.Onuda alıyolar ellerinden.Sakın işin peşini bırakma.İngilizcen varsa sürekli itibara geç.Yoksa ing bilen bi arkadaşın vs aracılıgıyla hep mail yolla.Bence işin peşini bırakma.Yeniden geçmiş olsun.

Evet arkadaşlar gerçekten ama gerçekten şu an şoktayım ve başlıktada belirttiğim gibi içim yanıyorrr...
Bu forumda iyi kötü beni tanıyanlar vardır...Öğretmenlik mesleğiyle uğraşıyorum...Hayatım boyunca hile hurdanın içinde hiç olmadım Allah olmayı da nasip etmesin...Biraz önce hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım...Geçen ayın 29'nu 30'na bağlayan gece saat 02:00 bir videom inanılmaz bir şekilde patladı...ağustos ayında yukarıda belirttiğim tarihe kadar adsensemde 600 dolar kesinleşmemiş kazancım varken bu video sayesinde 6900 dolara ulaştı 2 günde...Ve geçenlerde de 5630 dolar olarak ta kesinleşti. Videom eylül ayında da 4 gün daha devam etti ve yaklaşık 11.700.000 kişi tarafından görüntülendi.
Aşağıda analiytics resmini de koyduğum kanalımın bu ay için kesinleşmemiş 16000 küsür dolarda kazancı vardı...Videom eylülün 4'dü akşamında telif yedi ve dolayısıyla kazancım durdu...Bende her ihtimale karşı kanalda hiç video bırakmadım...Taaki gelecek ay ödemeyi alana kadar ellememeye karar verdim. Hatta adsensemin başına bir iş gelmesin diye adsenseye bağlı diğer 4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim...Ara sıra bir kaç günde bir bakıyordum son durumu ne diye...En son kazanç kesinleştiğinde bakmıştım...Bu gün aklıma geldi bir bakayım durum ne diye...hesabınıza erişim durduruldu ibaresiyle karşılaşınca şoka girdim...Kanalıma baktım telif yedikten 15 gün kadar süre geçtikten sonra kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...Googlede gelen mesajda geçersiz tık dahil bir çok alternatif sorunun olabileceği söyleniyor...Hayatımda kendi reklamlarımı tıklamadım...Zaten 11 küsür milyon izlenmeye ulaşan süreci kendi kendime tıklayarak sağlayacak kadar azimli de değilim...Aklıma gelen tek şey video patladığında doğal süreci içerisinde yürürken belki de bir taraftan saldırıya uğradım o hengamede farkına varamadım...Giden para çok büyük...sıkıntılarım vardı dolayısıyla buna yönelik hayallerim de vardı...En azından bu olay 10 gün sonra felan olsaydı da kesinleşmiş 5600 küsür doları alabilseydim...Ne yapacağımı şaşırdım...Sadece içimi dökmek istedim...

Öncelikle geçmiş olsun hocam gerçekten çok büyük kayıp umut vermek istemiyorum boş yere ama forumda daha önce konu açan arkadaşlardan adsensesi banlandığı halde parasını alan kişiler olduğunu gördüm (R10'da da olabilir).Dediğiniz gibi büyük ihtimal saldırıya uğradınız yada Google'ın bu adam çok kazanmış kesin bi işler çeviriyo mantığıyla banladığı suçsuz kişilerden birisiniz.Kardeşinizin adsensesine aynı PC'den giriş yapıyosanız bi süre girmemeye çalışın ne olacağı belli olmaz onu da banlayabilirler.Gerçekten üzüldüm hocam inşallah alırsınız paranızı

çok geçmiş olsan hocam meblağ büyük ve videoda telif yiyip size ait olmadıgı anlaşılınca incelemeye alınmış olabilir. Muhtemel sebeb budur.

çok büyük geçmiş olsun hocam bencede 7/24 mesaj yağmuruna tutun bilgili kişilerede sormayı unutmayın öle kapandı bırak git olmasın uğraşın kesin

Senin hesap geri gelecekktir panik yapmana gerek yok..bol kazançlar

Öncelikle çok geçmiş olsun.Ama bana böyle bişe olucak,büyük konusmiyim ama ne yapar ne eder o parayı alırım.Nedir bu arkadaş.İnsanlar uraşıyor bişeler yapıyor.Onuda alıyolar ellerinden.Sakın işin peşini bırakma.İngilizcen varsa sürekli itibara geç.Yoksa ing bilen bi arkadaşın vs aracılıgıyla hep mail yolla.Bence işin peşini bırakma.Yeniden geçmiş olsun.

duruma üzüldükte. bu dediğine katılmıyorum
bide kendini o videonun yapımcısı yerinme koy senin videondan başkası 17.ooo$
kaznasa bu uğraşmak didinmek değil. kendimizi kandırmayalım.o meblağ az bi para değil. tekrar geçmiş olsun hocam..

Valla arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür edrim yorumlarınız için...Bu işin peşini elimden geldiğince bırakmamaya çalışacağım...İngilizcem yok ama bilmiyorum bir yolunu arayacağım...İşin kötüsü maddi sıkıntılarım büyük gelecek meblağda büyük olunca özellikle EKİM 25 tarihi içinde hayallerimde büyük oldu doğal olarak...Onlar yıkıldı...En çok zoruma da giden şey en ufak bir hile hurdaya karışmadığım halde böyle sorgusuz sualsiz hesabımın kapatılmas...alınabilecek tüm önlemlerimi de almıştım...Ne diyeyim Allah biliyor işte...

videoyu silmemeniz inanılmaz bir hata olmuş, ama neyin hayırlı neyin hayırsız olacağı bilinmez giden para olsun hocam fazlası gelir ama giden bazı şeyler gelmiyor

Hocam çok geçmiş olsun.Canınızı sıkmayın diyeceğim ama kimin başına gelse canı sıkılır.Acaba şu teoriyi mi doğruluyor bu olay?

Forumda daha önce adsense den bir seferde kaç para alsam incelemeye takılmaz/problem olmaz diye.Kimileri 5000 dolar derken serkan abiydi yanlış hatırlamıyorsam 4000 dolar demişti.Şimdi daha önce böyle bir meblağ almadan bu ay yüksek bir miktar alınca muhtemelen incelemeye girdiniz ve google yetkilileri bu duruma sinirlendi.Kendi param gitmiş kadar üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun hocam üzülmene gerek yok bence işin sırrını çözmüşsün zaten balık tutmayı öğrenmişsin balığı bi kere elinden kaçırsan ne olcak tekrar yakalarsın 11 milyon izlenme fena gerçekten

videoyu silmemeniz inanılmaz bir hata olmuş, ama neyin hayırlı neyin hayırsız olacağı bilinmez giden para olsun hocam fazlası gelir ama giden bazı şeyler gelmiyor

Hocam sen olsan günlük hala 3000 dolar kazandıran videoyu silmeye elin varırmıydı...

hocam video sizin kendi videonuz muydu ? .. yani siz mi hazırlamıştınız ?

Hocam sen olsan günlük hala 3000 dolar kazandıran videoyu silmeye elin varırmıydı...

kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun,ama kesinleşen kazanç olduğunda adsense ban yese bile parayı veriyorlar diye biliyorum..birde kanalların türkçe miydi??
biliyorsun bizim milletin ortak özelliğidir,para kazananı çekemezler ve saldırı yaparlar maalesef:(

Öncelikle geçmiş olsun dostum.Daha önce açtıran 2-3 kişi biliyorum adsensesini.İrtibatı sakın elden bırakma bi yandan sürekli sıkıştır forumda ing. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur inş.

kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun,ama kesinleşen kazanç olduğunda adsense ban yese bile parayı veriyorlar diye biliyorum..birde kanalların türkçe miydi??
biliyorsun bizim milletin ortak özelliğidir,para kazananı çekemezler ve saldırı yaparlar maalesef:(

Valla bir çok yerde okuduğum kadarıyla alamayacağım galiba...Kanalım Tükçe değildi yabancıydı ama mesajımda da belirttğim gibi video patladığı anda dikkat çektiği için art niyetli kişilerin saldırısına uğramış olabilirim...Zaten video hareketli olduğu içinde farkedemedim doğal olarak...

Geçmiş olsun, YT artık tek telif yesenizde para kazanmayı devre dışı bırakıyor kanalda.
Sizinde alacağınız mebla yüksek olunca, Arada Adsenseyi banlamış, gerçekten kötü bir durum.
Mail yağmuruna tutmanızı öneririm, belki bir sonuç çıkacaktır.
O kazancı ödemeselerde Adsenseyi açtırabilirsiniz belki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri