Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya kardeşim ne arıyorsun adamı sen bas geri bildirimi sende onun değil zaten video isme bak california metin gerçek ismi mustafa onunda değil böylelerini bulup ibreti alem için asıcaksın sahte telif neymiş görsünler
hocam olabilirde nasıl kanıtlıycak kendi olduğunu kinder çöplerinimi kanıt olarak göndericekkaldırmaz telifi belli birşey ama yinede ben karışmayım benden rütbeliler bir cevap verir elbet
![]()
youtube kanıt mı gerek, resimlerden slayt yapan biri 2 ay önce kanalımı kapattırmıştı. resimler kendinin değil ama youtube öyle demiyor![]()
slayt değil bu değişik birşey sadece el var bi tanebunla nasıl kanıtlar dedim yani eli görünüyor sadece ne yüz ne başka birşey
belki olabilir dedim
Kanal o adamın bende takip ediyorum'da hiç olmadı mail atın rica edin özür dileyin vs çeksin sizde silin tabi ondan almayın bir daha
Kanal o adamın bende takip ediyorum'da hiç olmadı mail atın rica edin özür dileyin vs çeksin sizde silin tabi ondan almayın bir daha
mesaj attım tabi de bide burada yazayım dedim
---------- Mesaj saat 08:18:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:04:33 civarında gönderildi. ----------
hocam beklenen mesajı aldım ne demek istemiş acaba :d
Ben, silemezsiniz herkes size karşı şikayet edecek, onu mahkemeye gidebilir, youtube ilk ve son adıdır.
vallaa ı,u,ü ( nedesemki şimdi )kısaca hemen sil demiş işte hocam bende sizin kadar anladım işte nedediğini .d
ya ben silecegim de ,bu adamın telifi çekmesini bekliyorum.ben eger şuan silersem ,daha sonra bu adam telifi çekebilir mi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.