demir mustafa

rustler

Yasaklanmış

telif yollayan arkadas burdaysa çekebilirmi.silecegim videoları

Ben başından beri şu şekilde olan konuların olması gerektiğini düşünüyorum, bir forum kategorisi açılmalı bunun için bu şekilde, belki çok az daha kapatarak bazı bilgileri telif gönderenler açsın forumdakilere karşılıklı güvenle. En azından duyuru yapılabilsin bu şekilde, umarım bulursun aradığın kişiyi ya da en azından siler telifi..

ya kardeşim ne arıyorsun adamı sen bas geri bildirimi sende onun değil zaten video isme bak california metin gerçek ismi mustafa onunda değil böylelerini bulup ibreti alem için asıcaksın sahte telif neymiş görsünler

ya kardeşim ne arıyorsun adamı sen bas geri bildirimi sende onun değil zaten video isme bak california metin gerçek ismi mustafa onunda değil böylelerini bulup ibreti alem için asıcaksın sahte telif neymiş görsünler

hocam adam ın özgün video ları :) eliyle kinder yumurtaları açıyor vs. baya da iyi bi kanalı var.ben abone toplasın ilerde kendi özgün videolarımı atarum belki diye toplamıştım.kanal a 500 den fazla video atmıstım gecen ay.bi bu california dan 8 video atmışım basmış telifi .

hocam olabilirde nasıl kanıtlıycak kendi olduğunu kinder çöplerinimi kanıt olarak göndericek :) kaldırmaz telifi belli birşey ama yinede ben karışmayım benden rütbeliler bir cevap verir elbet :D

hocam olabilirde nasıl kanıtlıycak kendi olduğunu kinder çöplerinimi kanıt olarak göndericek :) kaldırmaz telifi belli birşey ama yinede ben karışmayım benden rütbeliler bir cevap verir elbet :D

youtube kanıt mı gerek, resimlerden slayt yapan biri 2 ay önce kanalımı kapattırmıştı. resimler kendinin değil ama youtube öyle demiyor :)

youtube kanıt mı gerek, resimlerden slayt yapan biri 2 ay önce kanalımı kapattırmıştı. resimler kendinin değil ama youtube öyle demiyor :)

slayt değil bu değişik birşey sadece el var bi tane :D bunla nasıl kanıtlar dedim yani eli görünüyor sadece ne yüz ne başka birşey :) belki olabilir dedim

Kanal o adamın bende takip ediyorum'da hiç olmadı mail atın rica edin özür dileyin vs çeksin sizde silin tabi ondan almayın bir daha

Kanal o adamın bende takip ediyorum'da hiç olmadı mail atın rica edin özür dileyin vs çeksin sizde silin tabi ondan almayın bir daha

mesaj attım tabi de bide burada yazayım dedim

---------- Mesaj saat 08:18:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:04:33 civarında gönderildi. ----------

hocam beklenen mesajı aldım ne demek istemiş acaba :d

Ben, silemezsiniz herkes size karşı şikayet edecek, onu mahkemeye gidebilir, youtube ilk ve son adıdır.

mesaj attım tabi de bide burada yazayım dedim

---------- Mesaj saat 08:18:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:04:33 civarında gönderildi. ----------

hocam beklenen mesajı aldım ne demek istemiş acaba :d

Ben, silemezsiniz herkes size karşı şikayet edecek, onu mahkemeye gidebilir, youtube ilk ve son adıdır.

vallaa ı,u,ü ( nedesemki şimdi ) :D kısaca hemen sil demiş işte hocam bende sizin kadar anladım işte nedediğini .d

vallaa ı,u,ü ( nedesemki şimdi ) :D kısaca hemen sil demiş işte hocam bende sizin kadar anladım işte nedediğini .d

ya ben silecegim de ,bu adamın telifi çekmesini bekliyorum.ben eger şuan silersem ,daha sonra bu adam telifi çekebilir mi.

ya ben silecegim de ,bu adamın telifi çekmesini bekliyorum.ben eger şuan silersem ,daha sonra bu adam telifi çekebilir mi.

valla çekemeyebilir belki çeker o konuda pek bilgili değilim maalesef hocam biraz daha bekleyin bilen birileri denk düşer konuya :)

Videoyu özele alın hocam. Kişiye videoyu nasıl geri çekeceğine dair bilgiyi gönderin (forumda mevcut).

bu başkasından (ç)aldığımız videonun kimliği bize gelince değişiyor mu acaba.orjinal video kimliği değişiyor mu?

Boşuna demiyoruz kanal kopyalarken binbir zahmetle çekilen, emek harcayanların videolarına dokunmayın diye. Adam (mesela ben) 3 kuruş gelecek diye uğraş veriyorum kopyalanınca sinir oluyoruz illaki. Sen rica etmişsin videoları silecem diye, inşallah arkadaş çıkar ortaya sana yardımcı olur.

En azından bu işi bilmeyen herhangi bir gelir beklemeyenlerden kopyalayın arkadaşlar. Yazık günah milletin emeğine...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri