Denemeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara62burk

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.radyolar.in
Merhaba arkadaşlar.

YT yi sadece kanal yap adsense bas geç zamanlarında kullandığım için şuanda yeni sisteme fazla ayak uyduramadım ve YT'den elimi ayağımı çektim.

Sorum şöyle;

TR içerik telif sıkıntısı olmayan iki kanal var elimde. Şimdi VDS'den adsense alsam kanalları ona atsam yinede ban yer miyim? Sıkıntı çeker miyim?

Kanallar günlük 2k hit alıyor, hatta şuanda artışta gün geçtikçe daha fazla hit almaya başlıyor.

İçerik TR olmasaydı, hiç konu açmadan denerdim ama şuanda arada kaldım uğraşmaya değer mi?

(Konuyu yanlış kategoriye açtıysam kusura bakmayın.)

Editt : Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar. Şimdi adsense için vds alacağım. Ucuz ve güvenilir vds satıcılarından önerebilir misiniz? (Forumda var konular ama arada görüyorum adsense çalındı konuları filan.. )

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

YT yi sadece kanal yap adsense bas geç zamanlarında kullandığım için şuanda yeni sisteme fazla ayak uyduramadım ve YT'den elimi ayağımı çektim.

Sorum şöyle;

TR içerik telif sıkıntısı olmayan iki kanal var elimde. Şimdi VDS'den adsense alsam kanalları ona atsam yinede ban yer miyim? Sıkıntı çeker miyim?

Kanallar günlük 2k hit alıyor, hatta şuanda artışta gün geçtikçe daha fazla hit almaya başlıyor.

İçerik TR olmasaydı, hiç konu açmadan denerdim ama şuanda arada kaldım uğraşmaya değer mi?

tabiki ugraş hocam degermi demek nedir sonucda % 1 de olsa alma şansın denemeye deger

tavsiye kanallara tr den giriyorsan yurt dısı vds sinden adsense acma

Konu icerigini yanlış anladıysam kusura bakma ayzından bunu anladım

Merhaba arkadaşlar.

Sorum şöyle;

bugün şubat 5 - not aldım hocam inş olmaz ama 22 şubatta banlandım diye konu acıcaksınız :D

Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar. Şimdi adsense için vds alacağım. Ucuz ve güvenilir vds satıcılarından önerebilir misiniz? (Forumda var konular ama arada görüyorum adsense çalındı konuları filan.. )

Konu başlıklarını daha güzel seçin hocam başlık konunun içeriği hakkında bilgi versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri