Deneyerek öğrenme ve genel sorular?

erenhan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun süredir olmasada 1 aydır youtubela uğraşıyorum bir kaç konu açtım sorular sordum ve buradan çok yararlı bilgiler aldım.Fakat anlayamadığım bazı şeyleri sıralamak istiyorum.
1-50 kanal aç içine bilmem kaçtane video yükle mevzusu;e bunu yaptım evimdeki internet hızlı olduğu için vps filan almadım.9. kanalda bugün itibariyle gümledim.Hepsi birden spamden kapandı.e kapanmasıda oldukça normal düşünüyorum funny,funny animal,car,car crash,makeup,compilation,cat,dog,baby,funny moments vs vs trilyon tane video var youtubeda bunlarında illaki çok kısa bir süre içinde spama düşeceği aşikar.Nedir yani bu 50 kanal mevzusu?
2-Yukarda saydığım etiketler dışında hit alan şeyler düşünüyorum dizi,futbol maçı,şarkılar,fragmanlar e Allah aşkına birisi lütfen söylesin bu kategorilerde o ışık nasıl yanar nasıl telif yenmez dev gibi logo,prodüksyon şirketleri,altta ses,içeriğin bilinirliği derken mümkün değil olmuyor.
3-Video kesip biçme ile ilgili;burada açık açık söylüyorum aklıma gelen fikri isteyen çalsın sorun değil.Bileniniz vardır The World in 2 minutes videolarını ülkeleri eğlenceli bir şekilde 2 dkda tanıtan videolar.Bunun aynısını futbolculara,ünlülere,ve hatta filmlere dizilere yapayım Örn;The Person in 2 minutes,The Celebrity in 2 minutes,The Movie in 2 minutes şeklinde yine telif yine ihtar.
4-Niche denen şey etiketler üzerinde oynanan sonradan değişiklik midir,yoksa Niche konu videoları yüklemek midir.Eğer yüklemekse bakıyorum adwordse en baba sözcükler law(hukuk),health(sağlık),forex,atterney(avukat) vs vs.Evet inanılmaz TBMleri var fakat rekabet çok yüksek ve bu paylaşımlar youtubeda hiç izlenim almıyor.Bırakın en dip kelime ile ilgili video yüklemek,normal şartlarda ana kategori bile izlenim almıyor.

Belki bir çok kişinin sesiyim belkide bunları anlamayan bir tek benim yardımcı olursanız sevinirim dostlarım.

Spama dusmenin sebebi buyuk ihtimal kanallarin hepsini 1 gunde acip icine cok fazla video attiysan o sebeptendir.10 tane kanal mi acacaksin? Bunlari 2 2 2 2 2 olarak 5 gunde at.Iclerine 100lerce video doldurma.Basta 50 bilemedin en fazla 100 tane at.Ondan sonra hepsine her gun guncel olarak 10-20 arasi video atmaya devam edersen kolay kolay spama dusmezsin.Benimde var 7 tane falan kanalim spama falan dustukleri yok.

hocam 9 kanalı bir aya yayarak açtım aşırı yükleme yapmamış olayım diye bırak 2 2 2 2 yi 1 1 1 bile değil :) ama içlerine genelde 100 den aşağı video atmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri