Deneyimli Arkadaşlara Bir Kaç Soru

• Kullanıcı utkuyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

utkuyz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, uzun zaman önce Youtube 'dan para kazanmayı denemiş ancak açtığım kanalların aynı gün kapanmasından dolayı bu maceraya son vermiştim. Bir hafta önce bu işe yeniden girmiş bulundum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Sormak istediğim bazı sorular var;

1. Soru: Bir gmail hesabına bağlı kaç adet alt kanal uygundur? 100 'e kadar açıdığını hatırlıyorum ama siz kaç adet açılmasını önerirsiniz?
2. Soru: Bir kanalda maksimum kaç video barındırıyorsunuz?
3. Soru: Ben çok spesifik konulara yoğunlaştım. Videoların çok fazla hit aldığı da söylenemez. 3 gün önce açtığım kanallardan birisinde 0,65 dolar gözüküyor. Normal midir? Tavsiyeleriniz ne olur? Bir kanalın ortalama bir kazancı sabitlemesi tahmini ne kadar sürer?
4. Soru: Kanallarımın hepsi tek bir Adsense hesabına bağlı. (15 kanalım var şu anda) Birden fazla Adsense hesabı açmak daha mı mantıklı olur? Telif yiyen kanalın kapanmasından dolayı Adsense hesabı zarar görür mü?

Şimdilik sorularım bunlar. Mutlaka forumda yazılmış, çizilmiştir bunlar. Ama o kadar okumama rağmen gözüme çarpmadı. Kusura bakmayın lütfen.

İyi çalışmalar herkese..

valla alt kanal 100 kadar gider gitmesine'de biri spama düşerse zincirleme olarak tüm kanallar patlar,video hiti konusunda bir şey diyemiyicem ben şu ana kadar hep tek kanal ile çalışıyorum sağlam kaynak bulucan ,telif yesen bile spam düşse bile adsensen banlanmaz

1) alt kanal onermem her maile 1 kanal daha sagliklidir.

2) fazla kanal az video calismani oneririm 50 video at diger kanala yönel.

3) ilk başlarda kanal kazanci dusuktur kanal zamanla oturur sen kanali ac birak calismalarina devam et ona takılma

4) ona bir sey diyemicegim partner calisiyorum telif yiyen kanal adsense bagli kanallarin para kazanmasinin kapatilmasina sebep olur onerim forumdaki partner konularina göz at sana en uygun partner ile calis

bende alt kanal çalışmadım hiç,çalışmayıda düşünmüyorum.video sayısı içerige göre degişir bana göre.kanal başı 50 video fazla dedigim kategori,içerik de var.1000 den fazla video attıgım da var...diger arkadaşları bilmem de,benim çalıştıgım kategoriler ilk ay kazandırmıyor para,2. ay 40-50$ ondan sonrası gayet güzel oluyor :) ben hiçbi kanalımdan ilk 2 ay para beklemem,arada sürpriz yapanlar oluyor tabi hemen para kazananlar ama onlarda şans işte,nadir olan bişey benim için...

1-Alt kanal calisma bi kanal teliften gittimi tum hesap gidiyor emegine yazik olur,TECRUBEYLE SABITTIR.
2-100 video at kanal basina,eslesen falan temizledikten sonra geri kalanlar yeter.
3-Guncel bir kategori degilse 2 ile 4 hafta arasinda oturur,giderek artar.
4-Bir adsense 20 kanal bence idealdir,20 kanaldan sonra digerine gec derim.Teliften kapanan hesabin adsenseye zarari kisa sureli yoktur ama uzun vadede vardir.

1- En sağlamı her gmaile 1 kanal
2-Maksimum 100 video
3-Ortalama kazancın sabitlenmesi kanalın kendini bulması 1 hafta sürebilir
4-Ben her adsenseye 30-40 kanal bağlıyorum

Sadece 2ye cevap vericem

2: Sınır falan yok arkadaşım bunu bilen zaten tadını çıkarıor tek seferde 3 5k attıgımda oluyor

//zevkime baglı telif yoksa rahatsın bas geç bunu çok sonra anladım ama tam anladım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri