Deniz kenarında balık tutma

krozz01

Kayıtlı Üye
Beyler çanakkale eceabattayim millet denizin kenarinda patır patır balık tutuyor. Bir kac saat izledim bi kac kişi ile konuştum falan. Sünne diye birşey var onunla tutuyorlar. Tuttuklari balik izmarit ile mırmır mi ne üst yüzgeçleri dikenli falan. Çanakkalede varsa arkadaşlar beraber balığa çıkalım. [emoji1]

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç bulaşma banada güzel bi olta hediye geldi. ha tutacam diye bütün egeyi gezdim nerdeyse istediğim gibi tutamıyorum bi türlü

en güzeli https://www.youtube.com/user/BlacktipH bu vatandaşı izle adam harika balıklar tutuyor :D

ama para çok ne yaparsın :D

Dün gece açıldık tekneyle fena değildi. Havalar soğudu istavrit mırmır çinekop başladı. Palamut lüfer çekende var.

Balık işi zevk işidir kafa dağıtmaya birebir.

Dün gece açıldık tekneyle fena değildi. Havalar soğudu istavrit mırmır çinekop başladı. Palamut lüfer çekende var.

Balık işi zevk işidir kafa dağıtmaya birebir.
Benim oturduğum ev iskeleye 2 dk. Arada sırada kıyıdan şansımı deneyim diyom elimde bir kac olta var. Öylesine bi tutim diyom yanima yoldaş ariyom muhabbet etmek icin :D
hiç bulaşma banada güzel bi olta hediye geldi. ha tutacam diye bütün egeyi gezdim nerdeyse istediğim gibi tutamıyorum bi türlü

en güzeli https://www.youtube.com/user/BlacktipH bu vatandaşı izle adam harika balıklar tutuyor :D

ama para çok ne yaparsın :D

Koca Bursada 5-6 tane göle gittim balık tutmayı bırak oltanın çanı bir kez dahi ötmedi En son gittiğim gölbaşında yine balık tutamayınca acaba bende mi bir c...betlik var diye bir 500-600 metre boyunca bütün gördüğüm balık tutanlara sordum balık varmı diye Hayret kımsede tutamamıs Güzelim ova ya tarım arazısı olacak yerlere sanayi özelliklede tekstil boyanesı kurmaya izin verırsen olacağı budur Balıkda olmaz kanser oranıda artar Git dağın dibine kur fabrıkanı

İstanbulda tekne ile açılan arkadaşlar varsa bir haftasonu bende dahil olmak isterim :p

Yokmu çanakkaleli bea :D

Oooo nihayet forumda benim konum açılmış :D :p

Ben de bu sene başladım deniz balıkçılığına, ama biraz hastalık var, 2 gün gitmezsem kriz geliyor :)

20151107_112221.jpg

20151010_144622.jpg

DSCN3856.jpg

Beyler çanakkale eceabattayim millet denizin kenarinda patır patır balık tutuyor. Bir kac saat izledim bi kac kişi ile konuştum falan. Sünne diye birşey var onunla tutuyorlar. Tuttuklari balik izmarit ile mırmır mi ne üst yüzgeçleri dikenli falan. Çanakkalede varsa arkadaşlar beraber balığa çıkalım. [emoji1]

Kardeşim Lüfer çinekop yok mu oralarda?
Doğu Karadenizden batıya doğru akmaya başladı galiba.

Dün ilk lüferimi tutacaktım, kayanın üzerine bıraktığım olta 1-2 karış sürüklendi. Çinekop ya da sarıkanat hayatta sürükleyemez o oltayı, asıldım baya ağır geliyordu. 3 saniye sonra kaçtı :( İlk lüferim olacaktı.

Son düzenleme:
Oooo nihayet forumda benim konum açılmış :D [emoji14]

Ben de bu sene başladım deniz balıkçılığına, ama biraz hastalık var, 2 gün gitmezsem kriz geliyor :)

Kardeşim Lüfer çinekop yok mu oralarda?
Doğu Karadenizden batıya doğru akmaya başladı galiba.

Dün ilk lüferimi tutacaktım, kayanın üzerine bıraktığım olta 1-2 karış sürüklendi. Çinekop ya da sarıkanat hayatta sürükleyemez o oltayı, asıldım baya ağır geliyordu. 3 saniye sonra kaçtı :( İlk lüferim olacaktı.
Var varda tutmasını bilsek bilmiyok işte :D

Resimdekiler ne oluyor kardeş . neredesin sen bide :D

Bunlar Lüfer cinsi işte. Boylarına göre, çinekop sarıkanat lüfer oluyor. Üst resimdekiler sarıkanat, alttakilerin çoğu çinekop. :) Ben Batı Karadeniz Akçakocadayım uzağız :)

Ege'de ilk balık tutuşum. Aydın didim de gerçekleşti ilk gelen balık Sarpa olmuştu :)
Ege'de balık çok maşallah :)
Canakkalede olsaydım ben gelirdim valla :)

Son düzenleme:
Ege'de ilk balık tutuşum. Aydın didim de gerçekleşti ilk gelen balık Sarpa olmuştu :)
Ege'de balık çok maşallah :)
Canakkalede olsaydım ben gelirdim valla :)
Anladim hocam maşallah iyi tutmusunuz.
Bunlar Lüfer cinsi işte. Boylarına göre, çinekop sarıkanat lüfer oluyor. Üst resimdekiler sarıkanat, alttakilerin çoğu çinekop. :) Ben Batı Karadeniz Akçakocadayım uzağız :)
Hayırlısı hicam çıkarsa bi arkadaş tutariz beraber :D

hava soğudu, sazana mı atıyorsun bilmiyorum ama ben c.tesi ve pazar günü 10 12 tane sarı sazan ve aynalı sazan çektim. ortalama 200 - 400 gr aralığında.

Attığım ufakları saymadım bile. Balık bittimi diyecek olursak %50 den fazla azalma var. Hava soğuyunca denize dönmek lazım biz öyle yapıyoruz en azından.

Mevki olarak ise gemlik tarafı mudanyadan çok daha iyi balık yapıyor.

Koca Bursada 5-6 tane göle gittim balık tutmayı bırak oltanın çanı bir kez dahi ötmedi En son gittiğim gölbaşında yine balık tutamayınca acaba bende mi bir c...betlik var diye bir 500-600 metre boyunca bütün gördüğüm balık tutanlara sordum balık varmı diye Hayret kımsede tutamamıs Güzelim ova ya tarım arazısı olacak yerlere sanayi özelliklede tekstil boyanesı kurmaya izin verırsen olacağı budur Balıkda olmaz kanser oranıda artar Git dağın dibine kur fabrıkanı

hava soğudu, sazana mı atıyorsun bilmiyorum ama ben c.tesi ve pazar günü 10 12 tane sarı sazan ve aynalı sazan çektim. ortalama 200 - 400 gr aralığında.

Attığım ufakları saymadım bile. Balık bittimi diyecek olursak %50 den fazla azalma var. Hava soğuyunca denize dönmek lazım biz öyle yapıyoruz en azından.

Mevki olarak ise gemlik tarafı mudanyadan çok daha iyi balık yapıyor.
Hocam ben denize gitmiyorum denız balıkçılığı hakkında bılgım yok Sazanları hangi gölden yakaladınız acaba Bursada ise gölün adını söylemenız mümkünmü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri