Deniz kenarında bulduğum mühimmat benzeri şey

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Deniz kenarında pet şişe ve taşlardan başka şeyler de bulunabiliyor. Bugün ben bu garip şeyi buldum, üzerinde "Police or Military" vs.. bir şeyler yazıyor ve "Flammable" yazılı bi yanıcı & patlayıcı simgesi var.

Hiç el sürmedim, jandarmayı aradım, detaylı incelediler ama biz fazla durmadan gittik, epey sürdü inceleme. Ne olabilir acaba bu?

Bölge Marmara kıyısı / Tekirdağ

QPl3DZ.jpg

bv2Xqb.jpg

jq2bPL.jpg

Xbo1Vk.jpg

Son düzenleme:
Askeri mühimmat herhalde, İngilizce ona benzer birşeyler yazıyor.
İyiki kurcalamamışsın patlayıcı olduğu kesin.
Geçmiş olsun, askeri yetkililer aldıysa zaten onlar gerekli şekilde patlatıp imha eder.

Tabi bilemeyiz ama bir çeşit askeri amaçlı işaret fişeği ya da askeri hava araçlarında bulunan ısı duyarlı flare olabilir tahminimce. Dokunmamaklada iyi etmişsin hocam Allah korusun..

Askeri mühimmat herhalde, İngilizce ona benzer birşeyler yazıyor.
İyiki kurcalamamışsın patlayıcı olduğu kesin.
Geçmiş olsun, askeri yetkililer aldıysa zaten onlar gerekli şekilde patlatıp imha eder.

Haberlere çıkmak istemedim hocam "deniz kenarında bulduğu atom bombasını patlatıp öldü" diye :D Eyvallah hacı abi, aldılar onu oradan, merak ettim belki askerlik yapıp böyle bir şey görmüş olabilen varsa diye :D

Tabi bilemeyiz ama bir çeşit askeri amaçlı işaret fişeği ya da askeri hava araçlarında bulunan ısı duyarlı flare olabilir tahminimce. Dokunmamaklada iyi etmişsin hocam Allah korusun..

Doğrudur hocam, o tarz bir şey de olabilir.

Kardeşim tabancan var belınde Polismısın benımde silah ve tabancalar karsı çok buyuk merakım var Bir tüfeğim var kısmet olursa bir tanede kalıtelı super poze almayı dusunuyorum Tabanca ruhsatı çok pahalı ve ben sıradan vatandaş olduğum ıcın bana vermezler Askerde tabanca ile epey bir atıs yapma ımkanım oldu çok zevklı tabanca ile atıs

radyasyon yayan maddeler olabilir dokunmadığınıza iyi etmişsiniz hatta bir daha karşılaşırsanız yaklaşmayın bile çok ciddi radyasyon içerebilir.

Kardeşim tabancan var belınde Polismısın benımde silah ve tabancalar karsı çok buyuk merakım var Bir tüfeğim var kısmet olursa bir tanede kalıtelı super poze almayı dusunuyorum Tabanca ruhsatı çok pahalı ve ben sıradan vatandaş olduğum ıcın bana vermezler Askerde tabanca ile epey bir atıs yapma ımkanım oldu çok zevklı tabanca ile atıs

Hocam o belindeki silahlı olan jandarma olacak muhtemelen + çok fazla zaruret dışında kişisel silahlanmaya karşıyım. en iyi tafsiyem bulunduğun şehirde imkan varsa her zaman poligona gidip atış yapıp hevesini geçirmen =)

Konuyu okumadan resimlere mi baktın :D Adam konu da jandarmayı aradım geldiler yazım :)

Evet askeri bir mühimmata benziyor jandarmayı aramakla en doğrusunu yapmışsın.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam videoluk.

Deniz Kenarında Askeri Mühimmat Buldum (PATLAYACAKTI)

El tipi işaret fişeği. Signal flare şeklinde google'da resim ve vidyoları mevcut.

Hocam o belindeki silahlı olan jandarma olacak muhtemelen + çok fazla zaruret dışında kişisel silahlanmaya karşıyım. en iyi tafsiyem bulunduğun şehirde imkan varsa her zaman poligona gidip atış yapıp hevesini geçirmen =)

Husan marka Tactical tüfeğim var, 20 calibre mermi atıyor avcı değilim, atıcılık severdim ama hem kafa çok şişiyor hem de mermiler çok pahalı. 10 adet 20cal tek mermi 40-50 tl tutuyor. Yarı otomatik olduğu için 10 mermiyi 10 saniyede atarsın zaten :D O yüzden kişisel silahlanmaya ben de karşıyım, cebe çok zararı var :D :D

56915010_130466718100656_355733153694438887_n.jpg

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

Tam videoluk.

Deniz Kenarında Askeri Mühimmat Buldum (PATLAYACAKTI)

Valla aklıma geldi, muhteşem içerik çıkardı :D

duello felan da yapın isterseniz. olmadı sağa sola ateş edersiniz :)

duello felan da yapın isterseniz. olmadı sağa sola ateş edersiniz :)
Hocam kımse ile düello yapmak ve sağ sola ateş etmek gıbı bir dusuncemız asla olamaz Bizde silah bir tutkudur Kımınde futbol tutkusu kımınde araba tutkusu bende de sılah tutkusu var Ama adı ustunde sılah bu şakaya gelmez dediğiniz gibi sağ sola atış yapmaya hıc gelmez kımse kımsenın canını yakmaya hakkı yoktur Ateş sılah su elektırk bunlar şakaya bilinçsizliğie gelmez Silah kullanma yerleri poligon ve devletimizin belirlediği yasal çerceveler sınırındakı avlaklardır Bunun dısında silah kullanmak ölümcul sonuçlar doğrurur Ben sağ sola ateş edenı görürsem devletımızın jandarmasına polisine hemen haber veririm ki hıc bir masumum canı yanmasın Şu anda bir tüfeğim var 3 ay ıcınde nasıp olursa bir super poze alacağım Super poze af tufekleri içinde vurus gucu en fazla olanların basında gelir Haklı olarak tabanca ve yıvlı sılah amerıkadakı gıbı ulkemızde her onune gelene verılmemektedır Cunku trafıkde olsun başka yerde olsun en ufak olayda adam vuracak cok ınsan var Kaçak olarak kullananlarıda yakalanınca buyuk cezası var çoğu kaçak sılah tasımaya cesaret edemıyor Gönlüm isterdiki tabaca alacak vergısını ödeyecek ımkanım olsada ayda bir poligona gııdıp atıs yapsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri