Denizbank 6 tl

• Kullanıcı kizilaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kizilaslan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar denizbanka kart nodan 6 tl yatirabilecek var mi? Garanti en para ziraatten 10 tl odeyebilirim

Eft saati gecmese zaten 3 farkli bankadan yollarim kendim konu neden acayim??

dostum bu tepki niye? ben insanlık görevimi yapıp sana 6 tl lik karşılıksız para gönderecektim. EFT olayı aklıma gelince olmadığını anladım ve buraya yazdım başka yöntemide olabilir diye .. yani bu tepki niye? aslında suc senin degil benim

dostum bu tepki niye? ben insanlık görevimi yapıp sana 6 tl lik karşılıksız para gönderecektim. EFT olayı aklıma gelince olmadığını anladım ve buraya yazdım başka yöntemide olabilir diye .. yani bu tepki niye? aslında suc senin degil benim
Sadece eft saatini gecti diye yazman gereksiz post baskada birsey degil. Konuyu tartismaya donusturmeyelim.

Sadece eft saatini gecti diye yazman gereksiz post baskada birsey degil. Konuyu tartismaya donusturmeyelim.

hay böyle zihniyet olmaz olsun ben post kasmak için mi EFT saati geçti dedim. yani adama zorla yazdırıyorsunuz sonrada tartısmıyalım. he 60 70 mesajım var çok az kimse beni tinlamiyor bende post attıp mesaj sayımı yükselticem ..

yani şuan sinirden kuduruyorum desem yeridir. ben nerden biliyim senin 3 farklı banka hesabın var .. EFT saatini hatırladık yardımcı olalım dedik bir yöntem varsa bi şekilde yardımcı olayım dedim post kasan oldum ..

ahanda bugunden sonra birine tek bir yardim eden serefsizin önde gidenidir. buda yardim konularına soru cevap konuları dahil son mesajım rahat ol başka post göremezsin bundan sonra

hay böyle zihniyet olmaz olsun ben post kasmak için mi EFT saati geçti dedim. yani adama zorla yazdırıyorsunuz sonrada tartısmıyalım. he 60 70 mesajım var çok az kimse beni tinlamiyor bende post attıp mesaj sayımı yükselticem ..

yani şuan sinirden kuduruyorum desem yeridir. ben nerden biliyim senin 3 farklı banka hesabın var .. EFT saatini hatırladık yardımcı olalım dedik bir yöntem varsa bi şekilde yardımcı olayım dedim post kasan oldum ..

ahanda bugunden sonra birine tek bir yardim eden serefsizin önde gidenidir. buda yardim konularına soru cevap konuları dahil son mesajım rahat ol başka post göremezsin bundan sonra

boşver baboş insanlık bizde kalsın

Tartışmanın uzamaması için konuyu kilitledim

Arkadaşın post kastığını düşünüyorsanız report edersiniz karşılıklı tartışma çıkaracak cevaplar yazmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri