Derslerden kalıp stres yaşamak

Haribo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar üniversite 1 e yeni başladım . İlk dönemden 2 ders kaldı 6 kredilikten 12 kredi bu dönemde zor olanlardan bir 12 kredi daha kalır diye düşünüyorum yaz okulu vs. var ama yinede içim içimi yiyor var mı benim gibi olanlar burada sohbet edelim. ailemi vs. düşünüyorum vallaha bir şey yiyip içemez oldum...

strese gerek yok ben yerime başkasını sokmuştum yoksa hayatta veremezdim matematik dersini :D

Hoho keşke bizim de sadece 2 dersimiz kalsa. Yaz okulunda ala ala düzenlersin takma fazla kafaya. Beterin ne beterleri var.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10575]fenomen[/MENTION] hocam 4 olacak galiba bu dönemde biterse ve hepsi 6 kredilik .s.s.s

çağımız hastalığı stres malesef:) relax olalım akışına bırakalım yoksa kendimize zarar veririz..

1.sınıfta bu sorumlulukta olman güzel ama senin hatan önümüzdeki dönem için ders kalacağını kabullenmişsin şimdiden önyargı ile yaklaşıyorsun , o derslere çok çalışıcaksın.Başka çaresi yok bunun.Kalan dersler için stres yapmana gerek yok çünkü diğer senelerde verme şansın var ama böyle sürekli bırakırsan çok daha zor çıkmaza girersin.4.sınıfta gano yükseltmek için tutuşursun.O yüzden kaldığın dersleri unut şuanda dönem derslerini vermek için uğraş

Son düzenleme:
Kendi şehrimde okusam dert etmemde istanbuldan küçük bir köye gelince ondanda mı oldu acaba hiç bilmiyorum ah ah ölmek istiyorum ya :(

2004 yılında matematikten tek ders sınavına kalmıştım. Bu dersi verirsem diplomayı alıyordum. Neyse sınava girdik çıktık. Sınavdan sonra hocanın dediği lafı hiç unutmuyorum. ''oğlum sen hayatında hiç matematik görmedin mi'' :D sonra yarım kilo baklavaya (en pahalısından ama) geçer not vermişti hoca :D

Okul bir şekilde biter hocam sistemli çalışmaya bak. Öyle yada böyle okul bitiyor. Bitmeyecek olsa benim okul bitmezdi inan buna ;)

Sen elinden geleni yap gerisini düzeltirsin yaz okulunda daha önünde nice yıllar nice kalacağın dersler var :D

2.5 yildir okuyorum toplam verdigim kredi 45 ben nerelere gidem?

Hayir madem ders birakmak istemiyorsun bu donem derslerine ne diye onyargili yaklasiyorsun o sinifin yarisi gecmeyecek mi gececek onlarin arasinda olmak cok mu zor calistiktan sonra :D

vlla stres değilde 4 tane sınava girip matematikten aldığım not 0+5+0+0 olunca :D 2 vize 1 final 1 büt artık sorguladım :D yani yapcak birşey yok kasten bırakıldığımı düşünüyorum :D

fazla takma ama 2+2 derste çok yani biraz çalış derim. çalışmasan bile derslere gir hocanın gözüne yapışacaksın yani seni unutmayacak o sınavı okurkende onu göz önüne alacak :D

hocam açık öğretim daha kötü benim hepsi zayıf :D Ne yapıcam bilmiyom. kitaplarda kalın. ders çalışmaya vakitte yok :( iş yerinden, web işlerinden vaktim kısıtlı :(

seneye alışırsın hocam bu duruma inan bana :D

Yönetim Bilişim Sistemleri 4 senelik okuyorum hocam hem pc hem ibbf dersleri var bölüm iyi diye sabrediyorum işletme falan okuyor olsam bırakır kaçacam :D

[MENTION=13569]kadiryel1[/MENTION] hocam valla çok kötü duygu hele şehir dışında okuyor ve aileden para alınıyorsa durum gerçekten insanın moralini bozuyor strese sokuyor iştahsız yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri