Dev bir youtube seferberliği yapsak ?

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oppon

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR FORUMDA YENİYİM AMA , ŞÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNDÜM BİLMEM NE DERSİNİZ. GELİRLİ KANALLARIM OLDUĞUNDAN DA DEĞİL ,

Mesela Yüksek meblalar kazanan abilerimiz 1 er kanalını verse , bir kişide (adminlerden biri olabilir) gönüllü olsa , bir adsense alınsa atıyorum 100 kanal bağlansa ve geliri hayır kurumlarına bağışlansa ? sizcede hepimizin kazancı ve bereketi artmaz mı :).

Gelirli kanalım yok ama olurda proje tutarsa bende fikir sahibi olarak sevabını almış olurum.

100 kanal hepsi günde 10 kurus bile getirse 300tl eder. Hemde her ay bu kanalın kazancı nasıl artacak diye izlemek eğlenceli olmaz mıydı :? :rolleyes:

mantıklı bi fikir ama tabi kanalların kapanmasını - toplu kapanmasını vs de hsaba katmak lazım

Eğer Adsense ' i olan bir yardımsever de varsa 4-5 kişi toplanırsak ben ilk kanalı vereceğim günde 150 izlenme falan alıyor şu an 25 kuruş civarı ama artar inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

mantıklı bi fikir ama tabi kanalların kapanmasını - toplu kapanmasını vs de hsaba katmak lazım

kanalları izleyecek bir görevli olabilir mesela 1 pc olan birisi [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ten bot satın alabilir , ki bence bedava verecektir :). hepimiz 1 kanal versek ya da yutubum botu olanlar 1 kanal bassa 1 kerelik ip de farklı oldugundan sıkıntı cıkmaz diye düşünüyorum.

Güzel bir etkinlik olurdu forum adına :)

Yardım düşünceniz güzel hocam ama
Kanalları yaşatcak kurşunlamayacak olsalar
Sonra 1 kanal yüzünden hepsinin de para kazanması gitmiyecek olsaydı belki
Bir de çoğu kişi kanal vermeye dahası elindeki kazançlı katagorisini başkalarına açmaya yanaşmaz yani tutmaz o iş bence.
Forumdaki herkes para toplar yardım eder ama kimse kanal kategorisi bilinsin istemez haklılarda
Farklı yardım kampanyaları düzenlenebilir her ay ama bu iş bence olmaz.
Forumdan ekmeğini suyunu cebindeki parasını iste ama kategori kanal deme :D
Bir youtuber ata sözü :)

Son düzenleme:
Yapan yapıyor yardımını burdan aynı adsensede hem riskli hem gereksiz.

Onun yerine hocam aylık kazancınızın bir kısmını hayır kurumlarını ayırabilirsiniz

isteyen kişisel olarak yapar yardımını zaten

Hayır kurumlarına paranızı kaptırmayın :) Toplanan yardımların ne zaman nereye gideceği ve ne kadarının gideceği belli olmaz. çevrenizde bildiğiniz tanıdığınız yardıma ihtiyacı olanları tespit edip, bire bir görüşerek yardım edin.

Hocam yardım yapmak ısterseniz mahelle muhtarları genelde nerede gerçekten fakir fukara var yetim var biliyorlar Şu dünyada bir yetimi sevindirmek Allah katında çok sevap

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri